![]() |
msn de kişileri 100% çıldırtma şakası
Bu program bilgisayarına Microsoft tarafından yapılmış 10 Tane Ücretsiz masaüstü programı yükleyeceğini söylüyor... Arkadaşınız kur dosyasına tıklıyor ve onun için olay orada bitmiş vaziyette... Program sevgilisinden mesaj olup olmadığından, bilgisayardaki kabloların renklerine kadar her şeyi denetliyor... Bu yaklaşık 15-20 dakika sürüyor... Arkadaşınız programı İptal de edemiyor... Siz oun arkasında kıs kıs gülüyorsunuz... En sonunda programın yüklenmesini için uygun hava koşullarının olmadığı gerekçesiyle kur hata veriyor ve program kapanıyor... Arkdaşınız deli oluyor ve siz de gülmekten yerlere yatıyorsunuz umarım verilmemiştir
not:kendi bilgisayarınızda açmayın ben denemek için açtım delirdim bende sölemesi link:http://www.qrmoon.net/deepo/umut/belakur/kur.exe |
saol kanki matrak bişeye benziyor.
selametle.. |
çok tşkler kardes ya çok saolll ne diyeyim baska
|
kardeş çalışmıyo bu
|
anlattığına göre güzele benziyor..bi deneyelim bakalım...
|
bi deneme yapalim bakalim nolcak ..!!????!
|
helal baskan walla bomba :D
|
kadasım çok işime yarıyacak
|
Eywallah Üstad Çok Saol ...
|
geyik yaw...
|
Eywallah Üstad Çok Saol ... deneyim bi bakam
|
su an açık hatta baya matrak geçiyo haa 1 milyona kadar sayın falan yoga pozisyonuna gecin...:d
|
paylasım ıcın saol kankam
|
vaybe bisde bakalım yaw şuna :D:D:
|
Cok GuLceGız Yanı oyle mı
|
tessekur ederim kanka paylasımlarının devamını bekliyoruzzz :)
|
sagol kanka cok harıka
|
kanka bunu gibi bi saka vardı onu arkadasa yolladım kafayı yedi bunuda yolliimm bakıım bacaklarını felan yesiinnn :))
|
linkkk bozukkkk sanırım
|
yaa biri suna uyarı mesajı yolliya bilirmi mod. lardan biri
|
Tesekkurler
|
eywallah kanka güzel paylaşım
|
paylaşım içn tşk.ler
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.