![]() |
Hackerlar İÇİn Bİr Msn
Arkadaşlar, bu program Hacker lara gore bir msn turudur.Extra bir çok özelliği vardır.Sizi engelleyenleri, listesine kabul etmeyenleri, sizi silenleri extra program kurmadan gosterir.Listenizdeki birisi size tıkladığında size haber verir.Birden Fazla adres girişi yapabilirsiniz.9-10 tane aynı anda acma ve bu adresleri ayri pencereler değil aynı pencerede farklı tablarda acma ozelliği vardır.Offline olarak msj yazma, engellediğiniz kisilere hic engellememis gibi msj atma(bu arada engelledikleriniz sizi offline olarak gorur).Gunluk tutar kim ne zaman online oldu ne zaman size mesaj attı bunların günlüğünü tutar.Masaustunu veya konusma penceresini screenshot yapabilir.Kisielrinizin avatarlarini toplar ve sizin kullanmanizi saglar.Msn listenizi her turlu saldirya karsi periyodik donemlerle hafizaya alır.Arkadaslar tavsiye ediyorum kendimde kullaniyorum guzel bir program.
KESİNLİKLE EKLENTİ DEĞİLDİR KENDİ BAŞINA BİR PROGRAMDIR. http://ftp.univie.ac.at/mirror/simte.../dmsn-1706.exe yorumlarınızı bekliyorummm |
saol bilader actim fena degil guzel avatarlar konustugumuz pencerede nasil gozukecek tipki msn deki gibi yazarsan sevinirim
|
Bakalım İndirelim NasılmışBakalım İndirelim Nasılmış
|
Bakalım İndirelim NasılmışBakalım İndirelim Nasılmış
|
paylaşım için sağol dostum
|
Ins. Iyi Calsiyordur Tsk
|
Saol Kankİm Ellerİ Ne SaĞlik
|
saolasın güzel çalışma
|
saol virüs yok tur işallaahh
|
sağolasın
|
bende indiriyorum bakalım nasıl bişi
|
valla kullanımı o kadar rahat değil ben içinden çıkamadım belkide msn e çok alıştığımız için de olabilir ama yok baba içimi kararttı bu dmsn
|
HOCAM İNDİRDİM DE sorun verip duruyor bi açıklama yapın nedir bu
|
teşekkürler
|
sağolda dmsn mi acaba bahsettiğin hoca
|
paylaşım için sağol kanka
|
kanki bigün bulusakata bakak beraber
|
estiriyosun
|
bakalım bı ?ama sagolasın
|
teşekkür
:smile: sağolasın arkadaşım
|
Tesekkurler
|
coq saol dvmını bekliorum
|
Çok Saol Çok Yararli Bİ Prog.
|
indirdim sağ altta simgesi çıktı tıklıyrum bişi olmuyo sadece simge çektı kısacası bi yardım... yinede saol
|
kanka sil baştann yükleee
|
baba iyi proğramda nasıl kullanacağımız bi yazarsan sevinirim..
|
bizde bi bakalım nasılmış
|
sağolasın
|
Verdiin msn hack açmıyor
|
saol kardeş alem buysa gönüllerin şampiyonu fb :)
|
eyvallah dostum saol paylaşim için tşk
|
harika eline sağlık
|
installing.... loading..... creating..... saving...... loving...... not loving....... kept all of us so them
Thank you! |
teşekkürler
|
saolasın kardes
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:57 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.