![]() |
kanka merak etmeye basladim geri kalanlari ne zaman wereceksin ??!?!?!
|
yeterki iste kanka
Alıntı:
|
kanka elerine saglikk..
indirmek biras daha zaman alcak ama ...osssun muhabbetle.. |
kanka bu nun tam oldugundan emin misin ..!!?!??!?
|
Alıntı:
|
ok. kanka saoll
|
en iyi türk filmlerinden biri izlemek ve destek vermek lazım
|
kanka sıkı film sagol....!
bende bu gun egreti gelin i seyretttim oda çok hoştu onuda tavsiye ederim....! |
uploadları ndn rapide yapıyorsun daha hızlı ve flashget tarzı programlarla indirilebilecek olan bi siteye upload etsen daha kolay indiririz
|
Alıntı:
kanka rapid 'de hızlı donmalar fazla olmuyor bence gayet iyi mega da bulursam eklerim kanka merak etme |
paylasim icin tskler, uzun olsa indirebildim ama 2inci cd de sorun var galiba kankam.
yardim edersen sevinirim |
Alıntı:
|
valla "colleteral" kardes, 1inci part'a (winrar) 2 cd var. 1inci cd de sorun yok ama 2ini*ci cd de ya sifre yanlis yaziyor yada arsiv de hata var diyor benim win rar da sorun ne tam olarak bilemedim
|
Alıntı:
|
Colleteral kardes sorun'u buldum, 4uncu oart'a sorun vardi tekrar indirdim o part'i simdi 2inci cd de var.
tesekurler |
KardeŞmeraba Ben Bu Filmin Hepsini Indirdim Gozunu Sevem KardeŞİm 7 Cİ Lİnkke Bir Bak Ne Olur Cunku Inmiyor Indirirken Sonra Duruyor Inmiyor Hadi Ona Bir Elat Bende Izleyeyim Bak Seni BekleyeceĞİm Sen Duzeltirsen Hemen Izleye BileceĞİm Ne Olur Hemen Bak 7 Dinci Linke Mesajimida Yanitlarsin Herhalde Şİmdİden Cok SaĞol KardeŞİm Kendİne İyİ Bak
|
Alıntı:
|
eline sağlık
|
eline sağlık...
|
ellerine saglık
|
saol kanka.
selametle.. |
kanka bunun sesi çıkmıyor ?
selametle.. |
Alıntı:
|
http://www.codecpackguide.com/klmcodec.htm
hocam bumu o dediğin. 32 mb yazıyo film gibi be kanka hehe. bunu indiriyom.film gibi be kanka hehe. selametle.. |
film güzel olduğu kadar müzikleri de bi harika. çok teşekkürler
|
film güzel olduğu kadar müzikleri de bi harika. çok teşekkürler
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.