![]() |
Dünyanın En Yakışıklı Erkeği
|
dişleri bembeyaz değil hem dünyanın en yakışıklı erkeği seçilemezki
paylaşım için teşekürler... |
bu mu dunyanın en yakısıklı erkeği şaka yapmayın be bundan daha yakısıklısı yok mu sanki.
|
adam harbiden yakısıklı yaw ama benim kadar olamaz cnm :D
|
yapmayın kankalar bu mu en yakışıklı erkek
|
yapmayın bencede dünyanın en yakışıklı erkeği benim bunu bitek kör anlamaz ya gülücük koymayayım ciddiye binsin iş.
|
Sen insanları güze kötü diye ayırtamasın herkez bir yaratılmşdır.
|
ya tamam arkadaşlar kavga etmeyin hepiniz yakışıklısınız ;)
ama şu adamdaki tatlılığa bakar mısınız yaaaa dadından yenmez walla |
|
en baştaki aam daha yakışıkı:D!!!
|
karizma budur...fazla lafa gerek yok ...
|
valla bence sempatik ne yalan olsun şimdi ama benim erkek arkadaşım daha yakışıklı hem onun dişleri porselen gibi bembeyaz :) ve gamzeside var... :) bence benim erkek arkadaşım daha yakışıklı .....
|
Alıntı:
kör olduğunu nerden anladın bu 1.2.si insanlarla dalga geçemezsin mod olmasaydın ceza puanı kesecektim!dua et modsun!bu bir tehtit değildir! |
yok be
|
bu adamın nesi güzel ben daha yakışıklıyımdır.
|
en yakışıklı benim kankalar.....
|
ben bu adamdan yakışıklıyım yhaaaaaa
|
Alıntı:
resimdeki yakışıklı ve çekici görünüyor hakkını yemeyelim ama en yakışıklı olamaz bu ikiiii :biggrin1: yazan herkez yakışıklı çirkin insan yoktur, sadece bakımsızlık ya da karakterden dolayı iç görünüşün dışa kötü yansıması vardırrr bu üüçççç :biggrin1: herkesin farklı karekter ve iç güzelliği olduğuna göre herkes farklı yakışıklıysa boşa tartışmayınnn bu dörttt :biggrin1: |
iyimiş
|
Alıntı:
kör kelimesi lafın gelişi bu sözden hiç kimseye ceza puanı kesemessin.. |
hiçte bilem en yakışıklı benim kankam:) hepiniz görebilirsiniz mereku mesela :D:D
|
:D ben daha yakışıklıyım walla
|
ben ne diyom:D
|
yavv omuydu güzel adam
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:17 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.