![]() |
Ogame Oynayanlar buraya
Çakal.netteki Ogame oynayanlar buraya
|
kanki valla ben hastası olum ogame'nin
ben 14.gezegen deyim adım:watican_666 gezegen adım:spawn durumum:metal:5.799 kristal:6.100 Deuterium:255 herkesi 14.gezegene bekliyorum kankiler beraebr bi ittifak kuarıl mesala benim ittifdakıma katılabilirsiniz ittifak adım:satan666 herkesi bekliyorum kankiler |
Türkiyede pek çok hile ve sahtekarlık var..Forumdaki moderatöründe operatörlere kadar...
Biz Artık Amerika Ogame sitesinde oynuyoruz... www.ogame.org 11. evrende Türkiye ittifakı kurdum ve 10. sıradayız... Bütün Kardeşleri beklerim... |
ok kanki sağol yakında 11.evrendeyim
|
guzel bısı ye benzıyoda anlamadım ben bu oyunu sole acıklamalı sekılde yassanız
|
beyler 21. erende wars die bi ittifak kurduk tum ogame sevenleri bekleriz uye sayısı:5
:)) simdilik |
ok kanki gelicemde şu an biriine saldırmaktayım roket silom bitti ve ellimde hiç bi güç klmadı geri çekilicem yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
|
Beyler bende 13. evren CArtEL gezegenin adı daha yeni başladım Bana az da yardım edin tabe varsa 13 . evren de gezegeniniz !
|
Arkadaşlar 15. Evrende CakaLNet adı ile Bir İttifak kurdum Ogame Oynayanlar Oraya katılsınlar
|
sizin işin varya tüm gezegenlere üye olcam heeee
|
ol kanka bişe olmass
|
ben 2ci evren deyim ve bayadir oynuyorum
guzel oyun ama halen bi hareket goremedim |
bende yeni başladım
|
ya bırakın ogame mi şugame mi ....Çok sıradan bi oyun hiç hareket yok görüntü yok ..Başlamak isteyenler yeni başlayanlar şimdiden uyarıyorum ileriye dönük hiç bi aktivite beklemeyin bu oyundan sadece gezegen resmine bakıp bakıp duracaksınz haberiniz olsun !
|
benim adres:[email protected]
|
Ne diyeyim ben foruma yeni katıldım ama stratejilerim iyi şimdiden kolay gelsin
:biggrin: |
6. evren ve 9. evren de oynuyorum 6 da daha 800. sıradayım ismim chucky
|
fazla gul değil bence berbat
|
11. evrendeyim ama normal ogamedee türk de
|
Merhaba Adim Cctrust 17 Gezegendeyİm İttİfak Kurmak İsteyen Cakal Net Dostlarini Beklİyorum
|
sizin işin varya tüm gezegenlere üye olcam heeee
|
arkadaşlar 20 evrende beni bula bilirsiniz her türlü yardım yapabilirim
|
evren:13
Kullanıcı Adı:GRS Gezegen Adı:GRS herkesi beklerim..;) |
bende ogame oyuncusuyum 27. evrendeyim 27. evrende oynayan arkadaşlar beni bulsunlar ittifak kurup herkese savaş açalım.
|
slm mıllet 2.ewrem oynayan wrsa herkesı beklerım nıck
duman666_666 |
beyler siz daha cömez kalmıssınız benim 13.evren 190k puan var ama sadece savunmam var daha baska bişiyim yok yakında filo yapmayada baslıyıcam taktik için yazın
|
Alıntı:
|
14.evrendeyim...
nickim :>>> CuGoLaS 14. evrende oynayanların % 90'ı beni tanır :rolleyes: ittifakım ise MAFA |
Alıntı:
bende 11 deyim kardeş |
beyler 33. evren açıldı beklerim
nickim:darkness |
o game nedir yaa
|
tüh ben 12 deyim 11 de olsa gelirdim :D
|
Peki OGame nedir ?
Sen cesitli stratejiler araciligiyla Galaksideki etkisini arttirmaya calisan bir Imparatorsun ! Kendi gezegenin üzerinde basladigin oyunda amacin, sana baslangicta verilen kaynaklarla , ekonomik ve askeri acidan güclü bir uygarlik yaratmak. Bilimsel arastirmalar sayesinde sürekli yeni teknolojiler ve silah sistemleri kesfedebilirsin.Oyunun ilerleyisiyle birlikte kendini, koloniler olustururken,ittifaklar kurarken savasirken,anlasmalara imza atarken ve ya ticaret yaparken bulacaksin. Ogame budur işte:D |
Alıntı:
|
ben de 22. evrendeyim adım zeydankapili yakuza diye de bir ittifağım var .sizleri bekliyorum
|
ben eskiden oynuyodum :D filo gidince bedne oyunu bıraktım:(
|
kardes uğulu sayım 31 gezegendeyim ittifak lattıce herkesi bekleriz gelin üye olun ittifağa alem sizi ittifağımız 450 sırada ben gullop 6 167 13 gezegendeyim gelin hadeee
|
34.evrende oynayan var mı acep? :biggrin:
|
abi ewren 32 symbolic 600 lerdeyim adam gibi ittifak bakiyorum
|
32 ve 34 te yim bekliyorum SyMBoLiC
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.