![]() |
Barış Vural
Adı Yok
Umarsız yolların düş sakinleri Çınar altı konaklar her bahar vakti Sönmüş yıldızları fırsat bilip Dertleşirler meltem rüzgarları gibi İçimde kilometrelerce üzgün düşler Hasat zamanını hasretle bekler Belki de canımdaki acı bu Söz ister her akşam kalbim seni ister Boşluğunu dolduramaz hiçbir saadet Yıldıramaz beni kederlerim azıcık sabret Ağlamak mı dersin yoksa gülmek mi Göçüp gittiğimde kalbinde hep beni yad et Kapımda soğuk ayaz akşamlar Odamda sonbahar kokusu var Yitirilmiş sessiz sedasız anlık duygular Çalıyor bedenimden gel ruhumu sar Ey gelmişine yandığım uçsuz bucaklar Kim silebilir kaderimi şaşarım Alt etmişim hayatımı dolar taşarım Hani dilinin ucuna gelir takılır ya Hani gözlerin bakmaya kıyamaz ya İşte öyle bir adam yaşar sol yanımda Kum saati gibi tükenen ömrümü Sil baştan alıp geriye saramıyorum ki ADI YOK bu şiirin anlatamıyorum ki. |
Adını Sen Koy
Canım istedi döküldüm klavyenin tuşlarına İçimde tarifi olmayan bir coşkunun Sebebi olduğunu biliyor muydun? Sonunu düşünmeden akışına bırak Bırak ki anlarsın , Benim işte senin için son durak Kelimelere dökmeye kelime yetmiyor Aç canım gönül kapılarını Yaralarını sarmaya geldim Duygularım ve ruhum merhemi olsun Derdini tasanı silmeye geldim Küstüğün dünyanın güzelliklerine derken Seni kalbinle BARIŞ’ tır maya geldim Müdahale etme sakın yüreğine Bırak sevsin kendince Unutmayasın diye hep yanında olan Derdine derman olmaya geldim. |
Affet
Affet beni birtanem Hoyratlığıma ver Seni incitmeyi düşünebilir miyim hiç? Üzgün suratınla bakma bana öyle Kolay mı seni uzaktan sevmek Acaba beni sevebilecek mi diye Beynimi kemirdiğimi görecek mi? Ben... adam gibi adam Senin belki de bilmeyerek Yolumu gözlediğin gönül adamıyım Vuslata eklerimde taş basarım Coşanlarımı anlatamam Göğsümde hançerin acımasız izleri Allah ım ayırmasın bizleri Bazen sorguya tutarım ruhumu Ağırlığı ne tutacak ki diye Düşünüp durmaktır bunun adı korku Ben kendimce semaya haykırıp SENİ BİR TEK BEN SEVEBİLİRİM Diyebiliyorsam.... Bana inanmalı ve güvenmelisin Ben acılarını kalbimle ezerim Yerine mutluluk dolu Senin olan ruhumu teslim ederim Affet beni gülen gözler Densizliğime ver Seni üzebilir miyim hiç? Kendi canımı yaralaya bilir miyim? Günahım seni gördüğüm günse Her günüm seni görmekle geçsin Benim AŞKIM olur musun???? |
Allah Aşkına
Senin için harcanan yıllarca Dökülen saçlarıma yazık Sabahlara kadar kurduğum Hayallerim hep yıkık Kaldırımları mesken edinmiş Bir ben kaldım yalnız ben *******ce seni arasam Bulamam… Sonu olmayan yollarda Bekledim seni umutsuzca Özledim tenini dön bana Yalvartma insanı yeter Allah Aşkına… |
Aşk
Emanet etmeyeceksin kendini asla Ne evin anahtarını ne de kalbinin tapusunu Kalmayacak gözün pencerede kapıda Bir kere müsaade ettin mi kahrolasıya Ayvayı yediğinin resm-i vesikasıdır aslında Sanmayasın kaçacak bir delik vardır Ne kadar çabuk dönersen yanına kardır Etmeyeceksin kendini büsbütün emanet Yazık edersin değmez çektiğin sefalet Güldüğüne bakma sakın ha aldanma Huyudur böyle gözükür hep tozpembe Emanet etmeyeceksin benliğini asla Çalıverir günlerini aylarını yıllarını Sevdiğin yerden vurur defalarca Yaralar insanı çünkü Aşk tır bunun adı. |
Ateşe Döndüm
Seni bir başkasıyla düşünemem ki Geçmişe sünger çeksem avunamam ki Göğsümü siper etsem yaranamam ki Seni sevmek yürek ister dayanamam ki İçerim gün be gün kan ağlıyorken, ben.. Ateşe döndüm...ateşe döndüm... Bakmadan ardına çekip giderken, sen.. Benim için öldün..kalbime gömdüm.. Beni bir başkasıyla aldattığın gün Kördüğüm oldu sanki ateşe döndüm Yaşantımın anlamıydın benim için öldün Bin defa tövbe etsen kalbime gömdüm. |
Azaplarda
Gönül öfke duygusuyla sancılar çeker Sen başka diyarlarda yolumu gözler Yıllardan sonra bir gün canın tak eder Hoyrat aşklar gibi kaldım ayrılık yeter Ağlarım yana yana Mutluluk sonbahara Gözlerim de yaş hala Ben azaplarda…. |
Can Ablam
Güzel yüzünde sönmeyen güneş Gülen gözlerinde çoban yıldızı var Yılların yorgunluğu çökse de bedenine Var mıdır sana çocuklarından başka yar? İntikamını alırcasına tükettiği takvimlerden Silmiş atmışsın matemini hayırsız Kim vurdu ya gitmesin sakın yüreğin Pamuklara sarsam seni ablam uçsuz bucaksız Bilirim içinde ne fırtınalar kopuyor Belli etmezsin belki canın çok yanıyor Ben ablasız büyüdüm inanmalısın bana Senden başka yok şefkatin kalbimi ısıtıyor İki yavruya sahip mucize bir anasın Liderden öte sen benim ablamsın Kıskanıyorum elimde değil yapamıyorum Hep dua ederim bir bana abla olasın Umudunu yitirmeden savaş kaderinle Sen savaş ki ayakta durayım desteğinle Sil geçmişindeki çirkin kara sayfaları Bir gün gülecektir asık yüzlü kaderinde Sen ablam değil canımın yongasısın Herkese yardım elini uzatan peri masalısın Memnuniyetsizliğimi hoş gör tek eksiğim bu Sen ablam değil benim can ablamsın… |
Derin Hüzün
Yanağımda solgün yüzün son demleri Düştü düşecek derken süzülür acıyan yerime Sol yanımdan dertliyim ben bugünlerde Heves değildi zira bu yüzden acı veriyor yüreğime Seni incitmeyi hiç istemedim ki Seni üzmeyi nasıl düşünebilirim ki Kulağıma fısıldadığın narin sesinden bir melodi Olmalıydı sonu güzel biten bir hikaye gibi Ben sendeki aşkı kiralamaya gelmedim Zerafetindeki inceliği görüpte bir çırpıda Yalıçapkını gibi seninle gönül eğlendirmedim Tüm benliğimle tek söyleyebileceğim İnan seni en derinimden sevdim. |
Diledim
Bir aşk diledim kalbimden Parmak hesabı yapıp içimden Dileğime düğüm attım en derinden Oysa anlatamadım hiç Bu hicazkâr ruhumu Sıyıramadım ebedi kederlerimden Bir seni diledim Rabbimden Günahlarımın hesabını yapıp geçmişimden Hasretime kahır bastım en keskininden Oysa dindiremedim hiç Şu ağlayan gözlerimi Kurutamadım sebepsiz gidişinden Seni benden çıkardım Geriye ne mi kaldı? Ben göremiyorum ki Ya sen? |
Frensiz Yürek
Tanrı standart yaratmış tüm yürekleri Kuralsız, hatalı sevmelere açık Kollayamazsın asla ne olacağı belli olmaz Ne bir işaret ne de sevda kuralı Yarım aklım da esen lodosa inat Takvimlerde kalır yaşattığı buhranları Neden engel olamaz insan neden Neden şerit ihlali yapar frensiz kalbinde Öksüz kalmış yuvasız kuşlar gibi Biçare dolanır arar o çok sevdiğini Hikaye bu ya yalan dolu Tüm sevmelere nispet yaparcasına Koyamaz freni bilir ki bu aşk yolu Ey seni şaşkın laf dinlemez yüreğim Akıllanmadın mı daha bu kaçıncı acı Yetmedi mi daha bu kaçıncı bitmeyen şarkı Ah be deli yüreğim Çok acıtıyorsun canımı çok Gittiğin eller de almadın mı dersini Hala mı frensizsin yakma boşuna kendini Gücüme gidiyor be hoyrat kalbim Adını böyle koydum sakın unutmayasın Şeridin de ölmelisin beni çoktan bitirdin Ölene kadar frensiz yüreğim kanasın |
Galiba
Galibalardan bir cümle yapsam İçinde kifayeti olmayan kelimelere yer versem Muallakta takılı kalsa aklımın meraklı köşesi Hangi istasyonda duracağını bilmeyen tren gibi Vagonlarımda ne yüklediğim belli değil Çuf çuf ederken sevda yeli umrumda değil Mısralar neye yarar ucu bucağı yokki bunun Kim olabilir ki bundan sonra duygularıma kefil |
Gel
Dilinden düşen her bir sözcük için Hesap vermeye hazır olmalı insan Esareti altına girmemeli zira Niye gerektir sana bana bu lisan Ey akıllara zarar insanoğlu Sözlerini temizle de gel Kalbinden fışkıran bu fesatlığı Nurlu Zemzemle yıka da gel Hasetliğin eritiyor bakışlarla Saf duygularla yıkan da gel. |
Gidesim Yok
Sonuna kadar giderim yar Öylesi tutkunum sana ...ama Ne senden bana, ne benden sana Yar olmaz.. Olmaz... Olmayacak... Ne sevdiğin belli ne sevmediği Bıktım usandım yalanlarından Bu kadar zor mu sevebilmek Ömrünce sevebilmek Seni seviyorum diyebilmek Gidesim yok ... Buralardan Yorgunum yokluğundan Bir nefes gibi içimde Kalbim yaşar seninle Herşeyim bir kez olsun dinle. |
Gitme
Bu son elveda Dönüşü yok bir daha Bu son elveda Sözün kalmaz yanına. Görmez oldu gözlerim Yaşlı yaşlı bakınca Bilmez oldu hislerim Yaslı yaslı kalınca. Ardına düştüğüm gün Benzedim sefillere Gönül sevdiğini arıyor Sevgin bu kadar mı? Bu can sensiz kalır mı? Aldanıp ta sen beni Terk edip yalnızlığa Gitme! |
Haylaz
Ellere gittin de sanki Çok mu iyi oldu Baharımı kışa çevirdin Güllerim soldu. Kalmadı tek bir hayalim Yıllarımı sana verdim Yine de vurdun gittin Alacağın olsun. Senle olmaz, sensiz olmaz Ettiğin yanına kalmaz Üç kuruşluk sevgimizi Harcadın sen seni gidi haylaz |
Kabahat Kimde
Çaresizlik adına yaşanmış tüm gerçeksizliklerden Yoluma çıkmış her türlü berbat çirkinliklerden Adını bile söylemeye cesaret edemediğim düşlerimden Hatırı sayılır üzüntülerimden geriye ne kaldı Yalnızlığımın kanatları altında ebedi yolculuğuma Bir yol arkadaşı bile edinemedim neyleyim Üstü kapalı yalan sevdaların derdinden Yalıçapkını bakışlarından kaçmaya meyilliyim Ağlamaklı geçen her gecenin mahsun nefesinde Gizlenmeye çalışır ama saklanamam her seferinde Artık yıldızları saymayı bırakmak istiyorum Bir martı özgürlüğüyle kendimi bu hayattan Sevgisizliğin tüketilmişliğinden ruhumu silmek istiyorum Sanmayın sakın bunu da kaderdendir Canına yandığımın ilâcı yok üzüntüm kederdendir Hapsolur giderim ben de yokluğunun sonbaharında Anlatamam kimseye çünkü bütün kabahat bendedir. |
Kader Utansın
Seven gönül işini bilir Nasıl olsa vazgeçmez Hüzün hep güzle gelir Kaderim bu değişmez Gönül ferman dinlemiyor Ne yapsın Beni böyle ağlatan Kader utansın Sel olup aksan dünyamı yıksan Aldırmam gönül nafile Kapıma gelsen kul olup ölsen Dindirmez acımı ne çare. |
Kara Bakışlar
Yorgun geceden kalma dökülüyor Birer birer sarkık düşlerim Üzerimden kaldıramadım bu yalnızlığı Sessizce bakışlarından çeker giderim Ufalandım takvimlerin boş sayfalarında Kendimi harcarken berduş yılların Son söze kalsa bir tek nefesim Belki de silinir gider bu dünyadan adresim İçimden gelenlerimle haykırıp gün batımına Bir kanatta ben çırpsam korkmadan Yıldırımlar düşer kalbimin orta yerine Kül olur pembelerim ürkerim zifiri karanlıktan Sabaha törpülenirken düzenbaz gölge aşklar Gözümde yaş bırakmadı sahte bakışlar Heyulası çığlık içinde çırpınır durur da Sevinecektir döndüğümde o kara bakışlar. |
Kara Kalpli
Gözümden bir damla düşmüş yine Hatırası gölge eder mazime Sarmaş dolaş bir duygu kalmış senden Kaygısı göç eder yaban ellere Gidişin o kadar, bir o kadar anlamsız Ne desem kar etmiyor Taş kalbin beni dinlemiyor Kara kalpli … vurdumduymaz Ne yapsam iflah olmaz İnan bana, inan buna Yok olur ölürüm uğruna Allah şahit, allah şahit Bana yaptığın haksızlığa. |
Kardelen Çiçeğim
Unutmayı ne kadar istedimse Vazgeçemem senelerce senden Kokunu unutmak kolay mı sandın Gel de sen unut bir kere Yazılmışım baştan sana Kim silebilir kaderimi Yoktan var olmadı bu aşk Rüyalar bilir yüreğimi Sen, giderken sevgimi öksüz bırakma Yok, sonu yok sana olan aşkım bitecek sanma Kardelen çiçeğim gül biraz Neden solgun titreyişin Kardelen çiçeğim gül biraz Sona ersin bu bekleyişin. |
Kelebek Dokunuşu
Dertsiz tasasız bir ömür geçirdim diyemem Kimi zaman korkarak yaşamaya cesaret edemediğim Duygularımdan gem almış nefessiz ab-ı hayatım Hep karıncalar dolaştı durdu beynimde Doğum günlerimi hiç sormayın zaten İki dilim kek üstünde üflenmek üzere duran Belki de geçmiş yıllarımı söndürüp atmak için Bile bile kendimi erittiğim mum parçası Yaşam dediğin hep gelgitlere mahkum, Sahte ve kördüğüm alıntılar değil midir ? İşte bu sahtelikte dahi Milyarların içindeki tek gerçeklik benim Sade ve yalın sırf senin için Artık geriye bakmadan umarsızca Doğum günümü değiştiriyorum Yas tutmalarım, matemsi ağıtlarım Çoktan geçmişime göç ettiler Kuşluk vakti gördüğüm rüyanın Bana sarıldığın anda Ne kadar gerçek ne kadar sen olduğunu anladım Bakışlarında gizleyerek izlediğim Bir dokunuştur en derinimde hissettiğim Adını söylemeye korksam da Bir gün bozulur mu büyüsü diye KELEBEK DOKUNUŞU dur Bakışlarından süzülen kalbime. |
Kiralık Yaşam
Temiz kalbim sevgisizlikten muaf Her ne kadar sana gelse de tuhaf Garipseme boşuna ben böyleyim Böyle doğdum böyle yazılmış kaderim Yanlış olduğunu düşündüğün ne varsa Yanlış olduğuna inandığın yaşamsa Vazgeç ömrünü tüketmeyesin boşa Nefesini aldığın şu ömr-ü vaktinde Kiralik yaşıyorsun unutma bu bedenle Sana verebileceğim sonsuz bir aşk var Sahip çık sakın ama sakın reddetme |
Kırık Kalp
Saklambaç oynarım her gece hayalinle Karabasanım olur haberin olmaz Elim kolum bağlı tutmuyor hiçbir yerim Değer miydi harcamaya be sultan Biriktirdiğim ne varsa aldın savurdun Yel oldun içimde kasıp kavurdun Bu kadar kara kalpli olmaya Nasıl dayandı vicdansız kalbin Ağladığım *******in haddi hesabı yok Halimi görüp de acımayan yok Bir tek sigaralık ömrüm kalmış gibi Üflenip atıldım ciğerlerinden Öfkemi yenip baş edemiyorum artık Başkaları daha önemli geliyor ya İşte buna isyan ediyor damarlarımdan akan Senin yaptığın hiçbir şey canımı yakmaz da Ellere inanıp beni harcaman yok mu Gel de dayan dayanabilirsen Şimdi hep içinde bir şüphe Atılası mümkün olmayan zehirli sözler Beynini hırçınca kemirir kalbini deler geçer İşte sonunda bunu da söyledin ya “Bir daha görüşmeyelim” dedin ya Şimdi gel de kırdığın bu kalbi toparla. |
Küller Arasında
Sevdan kor bir alevse Varsın yaksın sol yanımı Sönmesin ömrümce kavursun Razıyım senle akıtsın kanımı Sözlerin acıtsa da bağrımı Tutamam öfkemi silerim Lafım geçmez yüreğime Gönlün olsun diye çeker giderim Ahlarım derya olmuş azaplarda Bilemezsin neler gördü yollarında Sensizliğin sessizliğine mahkum Öptüğün yer burnumda tüter akşamlarda Göğsümdeki kanser yarası değil Bıraktığın anıların sillesi var Her gece iner yüreğime aldırmazsın Kanımdan akan her damlada izin var Kıyametler kopuyor zavallı benimde Bir adamdım bildiğin gözlerinde Hoyratsın umurunda olmaz seninde Hissetmez misin yangınlarımı Kör olmuşsun perde inmiş taş kalbine Beni kardan adam yaptın Güneşin önüne attın Şimdi eriyorum istediğin gibi Simsiyah küller arasında kaldım. |
Masum
Ortalıkta mavi bir sessizlik dolanıyor Kulağımda fısıldanan sam yelinin sesiyle Çatlamış dudaklarımda katmersiz duygularım var Önemsizliğime aldırmadan senin için Kuramadığım hayalleri aramaktan yıldım sonunda Sabahın erken tiktaklarından rahatsız Öfkeyle uyanırken ağırlığını hisseder gözlerim İçimde yok olası mümkün olmayan sensizliğe Yeni bir günle başlıyorken fırtınalar kopar Tarifini yapamadığım boşuna tüketilmiş yıllarda Kaybolan bir seni bulamayacak kadar bi haldeyim Yüreğimde açmaya özlemi olan bahar dallarından Çok ama çok uzaklarda kalan Çöle dönmüş kıraç bir kalbin emanetindeyim. Dünden değil ben bugünden eskidim sana Sanki çok ağır geldi bu hasretlik bana Hüznü de var baharın neşesi de Serbest makamda raks eder hazan mevsiminde Gönlüne bir parmak bal çaladursun Çocukluk düşlerimi görürüm her kar tanesinde. |
Ne Çıkar
Gözümden damlalar düşer yavaş yavaş Gönül yanlış yollar da ne çıkar Sönmüş alev yakar yine içim sarhoş Ne söylesem hep bom boş. Senelerdir uğraştım yalvardım Olur, olmaz kandırdın aldattın. Sonum olmaz sandım İnanıp hep yandım Yalan olsun sevsen bir gün Ne çıkar! Gönül hep aldanmış İnanıp hep yanmış Yalan olsun sevsen Ne çıkar! |
Ölsün Aşk
Sessizliğe bir ses ver endamınla Dile gelsin gecenin ürkek karanlığı Bir damla yağmur ol toprağa Canlansın yeşillerin aşk kokan fidanlığı Bir kanat çırp korkmadan Barış’ a Dinlensin yüreğinin yorgun firtınaları Ömrümü teklif ederken sana hiç düşünmeden Sevmelisin demiştim son kez en derininden Bu hoyratlığı kalbin nasıl kaldırıyorsa Vurdumduymaz olmaya nasıl cesaret ediyorsa Bir adım atmaya bu kadar korkuyorsa Varsın ölsün aşk ölsün senden sonra |
Ömrüm Senin
Onca yaşam kavgasından Sonra beni bırakmaya hakkın yok Son sözümü söylemedim Bu laflara karnım tok Her dediğin söze kandım, İnandım Meğer yalancının biriymiş, aldandım Sonunda yine sana bağlandım ,yanıldım… Sen ve ben hani olamazdık birlikte Yalan yanlış yaşandı herşey gizlice Bırak gitsin gönlün sevsin kendince Kalbim senin, ömrüm senin olsun… |
Prenses
Ey melek yüzlü gülen gözlü prensesim!! Neden bu kadar uzun sürdü yolculuğun Nerelerdeydin seni az mı bekledim Nihayet sonunda ben de muradıma erdim Cam kırığı dolu kalbimde Kuş tüyünden bir mekan ayırdım senin için Sızlayan yerimden seviyorum seni Ne yapayım çok hasar gördü kendisi Kabul edersen eğer böyle beni Başıma taç olursun değişir güneşin rengi Gözlerini göremediğim her dakika Ellerini tutamadığım her an da İnan kahır zamanlarıdır yokluğunda Seni özlemekten bile canım acıyorsa Ölene kadar seni ...... Yalnız seni seveceğimi bileceksin nasıl olsa Artık tüm mısralarımda sen varsın PRENSES imsin seni üzenler haline yansın. |
Renklerden Maviyi Sevdim
Bir sarı renk gördüm sabahın erkeninde Gözlerime değdi parlaklığı uyandım Bir sağa, kıskanmasın diye bir sola baktım Baktım, baktım sarıya aldandım Bir yeşil renk gördüm toprağın yorganında Gözlerine bulandı muradı, sakındım Bir ağaçlara, alınma diye bir gözlerine baktım Daldım, yandım yeşile aldandım Bir mavi renk gördüm dünyamın çatısında Bulutlar kapadı semayı yakındım Bir okyanusa, darılmasın diye bir gök maviye baktım Sevdim en çok maviyi sevdim. |
Sebep
İşte bugün yine dün oldu Nasırlaşmış yüreğinden bahsetme bana Kaç kez yeminlerini ezip geçtin Kim vurduya giden aşkımı harab ettin Tahammül de sınır kalmadı artık Dön bir bak arkana bıraktıklarına Birkaç hüzün ve sararmış bir resim o da yırtık Bahçemin tüm güzel çiçeklerine değmesin Hasretinden sual olmaz kimse seni sevemesin Her bir adım da boğularak yaşamaya Yüzüm kızararak aldığım nefeste yok olmaya Sensin sebep bu kadar garip kalmama. |
Seni Seçtim
Ben sendeki masumiyeti seçtim Gözlerindeki saflığa tutulup İçindeki temiz çocuğu seçtim Bir adamın ömrünce göremeyeceği Sendeki muhteşem mucizeyi seçtim Yıldızlı *******de kulağımda çınlayan Ürkek bakışlarımı gerçekten anlayan Bir tek sen olduğun için seçtim Beynimde yaptığım çarpım tablosunda Topladım,çıkardım,çarptım,böldüm Mantığımla sağlamasını yaptım Kalbimin kara kökünü aldım Ruhumun standart sapmasında bile Yine ve yine hep sen çıktın Matematiğimde bile seni seçtim Yeryüzünde yaşanmış aşklardan Daha fazlasını sana verebilmek için Mutluluğun hayatının vazgeçilmezi olsun diye Seni senden fazla sevebileceğim için seçtim Yine de sana inanmıyorum dersen Bunu anlayasın, inanasın diye Tan ağarmadan kendimi bu hayattan Ruhumu bu candan silmeyi seçtim. |
Seni Seviyorum
Kaç gündür seni seviyorum ları biriktiriyorum Belki farkında değilsin ruhumun güzelliğinden Senden soğuduğumu düşünüp kendine eziyet ediyorsun Telefonda yüzünü görmeden söylemeye Gözlerine bakmadan dilime dökülmesine Gönlüm razı olmuyor bir tanem Sarılarak bedenimi yaslayım göğsüne Haykırmak istiyorum çığlıklarla İşte bak ne diyorum dinle Seni çok seviyorum Kokuşmuşluğun ve sahteliğin yaşandığı Doğallıktan ve kişilikten uzak Bir tek sen varsın olamam senden uzak Unutmayasın diye her gün kulağına eğilip Hıçkırırcasına seni seviyorum demeyi Kalbine mühür olsun diye İstiyorum ölene kadar yalnız seni sevmeyi Sana ilgim kalmadı sanma sakın Mahmurluğumdandır düzelirim inan çok yakın Senden vazgeçmeyeceğimi bilmesen de İnan aşkım seni çok seviyorum. |
Seven Anlar
Hep bekledim, hiç yılmadan Hep istedim, hiç bıkmadan Yoluma karlar mı yağdı? Yoluma dağlar dayandı İnsan bir kere doğar Yalnız seven anlar Günlerin ayların hesabını Kimlere kimlerden soracağım Sonsuza kadar bekleyemem ki Sevenler ağlar seven anlar. |
Sevmelisin
Hayaller yarım kalmışsa birden Kabahati kendinde aramalısın İnançlarınla tersyüz olmuş ne varsa Yüreğinden çekip fırlatmalısın Kirli duygulardan ırak bir çırpıda Atmalısın kendini uçsuz diyarlara Sıyrılmalısın tuzak sevdalardan Kurtulmalısın hemen ne var ne yoksa Yeter ki aşk yaşasın…yaşasın sonsuza Zerafetin bir ödül olduğunu bilmelisin İçindeki yangınlara aldırmadan bir kez Düşünmeden duygularına yenilmelisin Damarlarında dolaşan çığlıkları duymalı Kalbinden geçmesine izin vermelisin Aldığın nefesin kıymetini bilmeli Hayatında son kez sevmelisin |
Son Durak
Bir yolculuktur benimkisi son durağını aradığım Her durak bir başkasına götürüyor amaçsızca Yalnızlığın öfkesi sarıyor fırsat kolluyor sanki Yarınıma dünden yakın bugünden çok uzak olan Son durağımı arayıp duruyorum yıllardır Yanlışları nerde yaptığımı aramaktan çok Suratıma tokat gibi inen sensizliğin Takvimlere sığmayan öyküsünü yaşıyorum Kan kırmızı olmuş gözlerimden Akacak yaş bile kalmadı Gecenin ay ön dördü vaktinde Her gidenin bir nedeni olsa gerek "Son durak yolcusu kalmasın" Öyle çok duymak istedim ki bunu Yalvar yakar olduğum yalın akşamlarda Bir teselli bulamadan sürgün geçer gönlüm İşte yine çalınıyor aynı şarkı Adım gibi beynime kazınmış kurtulamıyorum Benliğimde tutunamadığım yaşama arzumu Çoktan tüketmişim son durağımı ararken Çabalamaktan bıktım usandım yersizim Derdimi ummana yaysam kendime geçersizim Lekesiz gün görmemiş bir aşka yelken açmak!!!!!!! Çok uzaklarımda kaldı artık vazgeçiyorum Dönüşü olmayan yollarında aranırken Bitkinliğim ve çaresizliğim yüzünden Her akşam bu saatler kendimden geçiyorum Benimkisi ne densizlik ne yersizlik Dualarımda saklanır aşk-ı dilberim Anlasa keşke ne kadar kötü sevgisizlik Ama artık ben anlıyorum ve biliyorum Benim son durağım kara toprak... Görüyorum. |
Son Durak II
Her düşen kar tanesinin birbirinden farkı Her yaşanmış sevdanın ayrı bir tutkusu vardır Ama hiçbirisi seninkine benzemedi Hiçbirisi senin baktığın gibi Hiçbirisi senin sevdiğin gibi sevemedi Kar yangını düşerken sarhoş gönlüme Haddimi bilmez eserim kendimce Dümeni olmayan kalb-i hayatımın Kaptan-ı Derya sı olsan da Rotası şaşmış yüreğime yön versen Ben pusulasını ezelden kaybetmiş Ay ışında bile kaybolan Aybaz ruhumun yitik insanıyım Artık ölümü düşünmek istemiyorum Sadece seni yaşamak Sadece seni koklamak istiyorum Üşüdüğüm ayaz *******in matemiyle Göğsümü acıtan pervasız sızısından Seninle kurtulmak istiyorum Bırak içeri gireyim gönül kapından Sen çoktan mahpusu oldun Asla çıkamazsın gönül zindanımdan. |
Son Durak III
Nihayet son durağımdayım Ne kadar uzun beklemişim oysa Seni içimde hissedebilmenin coşkusunu Senelere mahkum etmişim Hayat seyrimin bilinmez takvimine Esir etmişim kendi kendime Çok mu şey istemişim Seven eller arasında uyuyabilmek Yılların yılgın hançeriyle taş bastığım Yaralı göğsümdeki acıları dindirebilmek Dedim ya sevgi fukarası olmuşum Paraymış pulmuş gerisi hikaye Hepsi bomboş bunlardan bana ne Seyyahlığım bile kar etmiyor Yalnızlığımın hayaleti kol geziyor Aşk endamını sarmış dört bir yanda Bir bana uğramaz nankör aslında Çatık kaşlı oluşum işte bu yüzden Geçmişimde bırakamadığım ve Hala gölge misali takibimde Yenik düştüğüm anı müsvetteleri Düşlerimde bile görmeye razıyım oysa Ellerimi tuttuğunu görmek Hasretle sarıldığını hissedebilmek Küflenmiş başımı dizlerine yaslayabilmek Hayalden öteye geçmiyor olsa gerek Seni kendime emir telakki ettim Ruhun duymaz hislerin bilmez Gördüğüm rüyadan uyanınca ben İşte o an anladım Olamayız asla ben ve sen Ruhumu astım darağacına Yine yalnız yine sensiz Düştüm yollara Yolculuğum son durağıma.... |
Sonbahar
İşte yine bir bahar Olsun işte adı sonbahar Kıştan bir önce Yazdan bir sonra İşte yeni ve yine bir bahar Olsun işte adı sonbahar Ben gözlerimin yalancısıyım Ne baktıklarına değil Ne gördükleriyle sorgularım Ben bu baharda yangınlarda Hazan yağmurunda kavrulmaktayım Oysa adı malum bahar Olsun işte adı sonbahar. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:51 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.