![]() |
Öznur Güller
Aşka Sözüm Yok
Olan oldu,pişman değilim Yapılanlar her zaman söylenmez ki Unuttum emeklerimi Aşkın gereğiydi hepsi Bende yaptım Ve sonu gelecekti birgün Bitecekti herşey gibi Bunun farkındaydım Şimdi birden gözümün önüne geldi o halin Ne kadar da küstahdın Bilirim birgün el olacaktık birbirimize Bana hiç yaşamadığımı yaşattın Bilirsin beni Takmam ben ağa,paşa Bilirsin içimde ki meleğin şeytan halini Babama bile susmadım ben Bilirdin hepsini Ama sana sustum Yuttum bütün sözlerimi. |
Bende Hata Yaptım
Hata yaptım Düzeltmem gerekiyor sanırım Bir söz söyledim,kalp kırdım O hak etse bile ben susmalıydım Şimdi o çok uzakta,ben pişmanım Ben farklıyım senden derdim hep Ona onun gibi oldum Farkımız kalmadı Bende hata yaptım. |
Artık Gel
Bence artık gel Çok gel oldu,hava karanlık Rüzgarlar sert esiyor artık Tanımadık yüzler etrafımda Gün geçtikçe artıyor bu kalabalık Bahaneleri kabul etmiyor kimse Sözlerim ortalarda satılık Bence artık gel Çareler tükeniyor yazık.... |
O da İnsanoğlu
Ona kızma Kendince haklıydı Sen yağmuru sevmezdin ama O yağmurlu bir günde doğdu Gitmek istedi ve gitti Hangimiz istemedik ki gitmeyi Ona kızgın gözlerle bakma O da insanoğlu. |
Bir Bakarsın
Belki inanmak lazımdır kadere Ve bizi içine çektiğinde belki de gitmemiz gerektir Hep kötü olacak değil ya herkes Belki bir bakarsın Biz inandırırız insanları sevgiye Bir bakarsın Tarihten önce Biz yazarız birbirimizi kalbimize. |
Elinden Gelen Buydu Biliyorum
Aşkı yaşamak çok ağır geldi sana Sen alışmıştın her önüne gelenle olmaya Sıktı seni hergün aynı ben ve aynı sen Ama hiç halim yok seni döndürmeye Sana değiş diyen olmadı ki Zorladın kendini buna Sen yine olduğun gibi ol Bir bilsen başkası için değişmek ne saçma Sevgi belirtisi değil bu birtanem Boyundan büyük işe girdin sen Kompleksli insanlar gibi oldun Ayıp mıydı yaptıkların,arsız mıydı ruhun Ben kanun değildim,neden bana uydun Değişmek için değişirsen Elinde 2 tane sen bulursun Kafan karışır,birbirine geçer yaptıkların Gereksiz zamanlarda sus pus olursun Sen yine olduğun gibi ol Senin gibi çok var ortada Elbet orta yolu bulursun birgün Sana karşı değilim,anlıyorum Zorda olsa denemen güzeldi Elinden gelen buydu biliyorum |
Küçükken Kanayan Dizlerimizdi
Kırılmışlıklarımız var içimizde Bizden başka kimsenin daha iyi bilemeyeceği; Sevdalarımız var kıyıda köşede gizli saklı yaşadığımız Ama yine de umutlarımız var geleceğe dair Biliyoruz yaşadığımız hiçbir gün benzemeyecek birDiğerine Pişmanlıklarımız da olacak,keşkelerimiz de Öfkeleneceğiz belki sevdiğimize Olmadık sözler söyleyip inşallah sende diyeceğiz gününbirinde Bir zaman sonra geçecek öfkemiz Ve merak edip ne yaptığını Uzaktan bir selam göndereceğiz merhaba diye Her yaşadığımız kötü şeyin faturasını ona keserken Yavaş yavaş daha iyi anlayacağız Suçluyu sormamaya başlayacak kalbimiz Ve mecburiyetten gelen bir kabullenme olacak elimizdeki Bazen her şeye kendi açısından bakar insan elindeolmadan İşte biz o gün birde dönüp kendimize bakacağız Canımızı bir tek o mu yakmıştı Bu ilk miydi acaba Küçükken kanayan dizlerimizdi Şimdi ise yüreğimiz. |
Tek Anladığım Anlamadığın
Bana sordun Anlattım Defalarca söyledim ama anlamadın Yoruldum artık eski sözcüklerle yeni cümleler kurmaktan Tek anladığım anlamadığın. |
Beddua Değil Bu
Bence unutma,hatırla Bir anda zihninde patlamamdan iyidir Konuş benimle,kaçma Ummadığın bir yerde karşına çıkarsam Şaşırıp kalırsın orda Bağırmayı değil konuşmayı dene benle Sonuçları ağır olabilir ikimize de Aslında bunları yapmasan da olur Gün gelir nasıl olsa Herkes ettiğini bulur Beddua değil bu sana bir iyilik bence Belki o gün anlarsın Benim neler çektiğimi Sessizce... |
Aşk Sen Git,Gelme Bu Sene
Yine çalar aşk kapımı Yok derim,desem de anlamaz Hani bende boş değilim ama Olmasın artık hayatımda Nadasa bıraktım aşkı Yoruldu artık bu çorak yürek Dayanmaz Kendini ister,kendini arar *******de Bir başka göze teselli verecek hal nerde Aşk sen git Gelme bu sene. |
Ayrılığın Ardından
Seni düşünmüyor değilim Aklımdasın en gereksiz zamanlarda hatta Geçen zaman unutturmuyor seni Aksine geçtikçe günler anlıyorsun birşeyleri Manasız bir gülüş,tebessümsün yüzümde Ne gülüşe benziyorsun,ne de ağlamaya Tuhaf zamanlarda giriyorsun içime Sebepsiz fırtınasın yaz mevsimimde İçimden çok sözler geçer sana dair Gülüşünü özler,sesine hasret kalırım bazen Birşeyler var bilmem farkında mısın? Adam gibi ayrılmayı bile beceremedik Bir şiir gibi yazdık ama sonunu getiremedik Son bir söz kaldı şiire,bir tek kelime belki Bulmaya çalışıyorum o sözü yokluğunda bile Ne cesaretim var seninle olmaya ne de isteğim Ben senin bildiğin beni yitirdim Anlatılmaz bir duygu,bilinmez bir boşluk Hissetmesem böyle olur mu bunca zamandan sonra Söylemem gerekenler bunlar değil farkındayım O kadar boş ki ben bile hayret ediyorum kendime Konuşsam diyorum,arasam,bir mesaj belki İçimden geçenleri bir bir saysam diyorum Dinlersin eminim takmasan bile İçin acır,üzülürsün belki Yap diyorum,çekinme,utanma Bir defa geliyoruz hayata Sonra gerçekle yüzleşiyorum Ve söylenecek tek bir kelime,söz bulamıyorum Bunu anladığım günden beri Vazgeçtim,düşünmüyorum İstesem de olmuyor,boş geliyor Yerine birisini koyamadığımdan değil Seni sevdiğim gibi kimseyi sevmemeye yemin ettim Sözümü tutuyorum Artık seni düşünmüyorum. |
Bitti Diyemeyeceğim
Bitti diyemeyeceğim çünkü bitmedi Kara sevda değil bu,deli aşık rolüde Bilirsin beni unutmak için çaba sarfetmem Yaşarım sonuna kadar zaten hiçbirşeyi unutmam Acı da hüzün de bizden Yeri gelir koynuma alır uyurum hüznü her gece Bir bakarsın sokakta gözlerimden yaşlar akar Ağlarım özgürce Sen gelirsin aklıma Bitti diyemem.... |
Gittim Ben Senden
Bana ne hayrın dokunur artık ne de aşkın Ben seni hiç bilmediğin bir yerde bıraktım Zordu her sabah acabalarla uyanmak Ve hazırda bir valiz tutmak Benden vazgeçip,senden geçemeyeceğimi düşünürken Gittim ben senden Hiç belli değildi ama önceden. |
Herşey Geçer Aşkım
Herşey geçer aşkım Elbet altından kalkarım Şimdi aklıma geldi O soğuk *******de Deli gibi sokaklarda dolaştım Senden önce de böyleydim Severken hiç utanmadım Acı benim acımdı Cenazeme kimseyi çağırmadım. |
Mevsim Kış Sen Yoksun
Vakit geç oldu Bütün şehir uyudu Acı çeken herkes uyumayı yeğler Bende o da yok Birşeyler yapmam gerek,yol çok Ama hiçbir yola giresim yok Herşey elinde derler Ama unutmanın çaresi yok Şimdi sende yoksun Ne anlayan var bu gözlerden Ne de neşeli bir ses hadi gidiyoruz diyen Şimdi mevsim de kış Yaz olsa aldatırdım kendimi kumla güneşle Her yer fırtına boran Engellemenin hiçbir yolu yok Mevsim kış sen yoksun Koyacak bana yokluğun 3 yıl 5 günden beri İlk defa yanımda yoksun. |
Savaşın Galibi
Dönmeyeceksin bir daha Adım gibi eminim sen bilmesende Hangi savaşın galibi Vermiş zaferini giderken diğerine. |
Serseri
Ben deli divane,sen avare Ne olacak bizim halimiz böyle Ben merak eden,haberli sana göre Sen telefonunu bile açmayan serseri yine. |
Unutmak Buysa Eğer
Unutmak buysa eğer Ben bir daha almayayım Hatırlamak daha insaflı Hiç değilse zaman zaman yanarım. |
Yalancı Çıkma
İnkar et,sevme beni Yalandı de unuttum de Geçti hatırlamıyorum de Hevesti oldu bitti de Söyle ne istersen de Sevmedim deme Söyletme bana yaptıklarını Söyletme yalancı çıkma aşka Yaşadıklarından birgün de utanma Başkalarına itiraf edemediğini Kendine et,yalancı çıkma...... |
Adım Deli
Bir geldi bir gitti Bir var bir yoktu masal gibi Doldururdu gündüzümü gecemi Anlattım inanmadılar Doğruya onlar hiç görmedi ki seni O gün bu gün adım deli Varsın desinler O günden beri Mutluyum deliler gibi. |
Ağır Geliyor Anne
Biz mi zor zaman çocuklarıydık Sizler mi anne? Dünya gittikçe daha çirkin oluyor Sizin pencerenizden bakınca da öyle mi anne? bir şeyler den sıkılmamız Siz üstümüze geldiniz diye değil Ama hayatta pek insaflı değil bizlere Çocukken sadece oyunu düşünen beyinler Artık çok dolu anne Öyle çok çelişkiler var ki içimizde Hem büyü,hem çocuk kal Hem oku,anla hem de hiçbir şeyi bilme Ağır geliyor anne Bence zor zaman çocukları biziz anne Her şey olmuyor çok istesek bile Kırıyoruz birbirimizi hiç değmeyecek şeylerle Yarın öleceğimizi düşündüğümde Her şey çok boş Ve ağır geliyor anne. |
Aldırma
Sen kimseye aldırma Her şeyi derler Önce iyi olan sen Şimdi kötü oldun Bir düşün neden Her denilene baksaydım Eser yoktu şimdi senden |
Aşk İki Kişiliktir
Her şeyin nedeninden çok bahanesi var Ben bilmem ki güneş olmazsa ay ne işe yarar Üşüdüğünde mi anlarsın sıcağın kıymetini Sen yandığın için kaçarken Hiç düşünmedin bıraktığının üşüdüğü o halini Bencillik oturmuş içimize Çıkmayan canımız gibi Herşeyde önde ben diyeceksen Neden seversin ki Bilirsin aslında ama kalbin bilmemezlikten gelir Unuttuğun birşey var Aşk iki kişiliktir. |
Aşkımız
Sen ve ben Nerden nereye Hep akmamızdan belliydi Birgün durulacaktık Ve hiç akmayacaktık eskisi gibi Önce bir tuhaflık var diyordum Bu kadar mutluluğu kim kaybetti ki biz bulduk Sonra herşey hep güzel oldu Yine yanıldım dedim İçimde birşey vardı hep korkutan Zaman zaman uzaktın bana Senin haberin yoktu bundan Bitti dediğimiz anda başlıyorduk Yapıp yapıp bozuyorduk Birbirimizsiz olamayız dediğimiz anda Başkalarıyla olduk |
Aşklarımız Büyüyeceğine
Aşklarımız büyüyeceğine Hırsımız büyüyor gün geçtikçe Eğer nefretle anıyorsak birini Nasıl bahsederiz bundan sevgi diye Kötü şeyler kadar iyileri de silmiş olmaz mıyız Yaşadıklarımızı unutmaya çalışırken En iyi anları da çıkarmaz mı akıl kendinden. |
Ayıp Oldu Aşka
Birbirimizi bitirmek yetmedi Aşkı da bitirdik Biz bu duruma alışıktık O da alışır sandık bizim gibi Aşka ayıp ettik. |
Ayrılık Yakışır
Artık daha bir anlamsız geliyor sözlerin kulağıma Kaybedilen her neyse bıraktım dokunmadan hatırana Canımı yakıp yakmadığı tartışılır Ama daha bir anlar oldum Hak etmeyene en çok ayrılık yakışır. |
Başkalarına Gerek Yok
Aşkı değil Önce beni anla O kadar da karmaşık değilim Bir sen bir de ben var ortada İstediğim ikimiz Başkalarına gerek yok benim hayatımda. |
Be Adam
Bu son dedin Bu son sarılışım sevgiyle Oysa görmüştüm ben seni Yalancı dostlarla sarmaş dolaş elele Hiçbir gidişinde özletmeyi beceremedin Be adam geri döneceksen niye giderdin Hep yapamayacağını derdi halin,tavrın Kaç yüz yemini boşa harcadın. |
Ben olacağım
İsyanın ben olacağım Ufacık bir damla olacağım bardağını taşıran Yeşil yanıpta geçmeyen arabalara kızgınlığın Annene bağırdığın o anın Her şeyi fırlatıp yıktığın zamanın Yalnız başına ağladığın anların Masumu suçlu sandığın Aşka inançsızlığın O kendine yenik ,çekilmez pişmanlığın Pahalıya ödetilen ukalalığın Gelecekte ki kaygın Sevdiğini mutlu edemeyen tavrı bir adamın Keşke diye sayıklamaların olacağım. |
Ben Seni Hiç Unutmayacağım
Ben seni hiç unutmayacağım Sen herşeyi unutabilirsin Yenik ama pişman olmadan gidiyorum Sen ol istersen,zararı yok Yeri geldiğinde aşk canımı acıtmalıydı Suskun kalsaydık bizimkisi aşk olmazdı Seni de aldım hayatın yüküyle yanıma Nereye kadar taşırım seni ve ne kadar Bilemiyorum Ağladığımda gözyaşlarımı sildin Bunu hiç unutamıyorum. |
Bende Bir Sen Var Zaten
Yıllar sonra karşımdasın Eskiden kalanlarla seni keşfetmeye hiç niyetim yok Aynadan çıkarıp Önüme koyup bir ''sen'' var zaten Hiç konuşma Ne desen bozulur güzelliğin Bende ki ''sen''e hiç dokunma. |
Benden Kaçtıkça
Madem zor gelir Neden gitmeyi seçersin Sen gitsen de Ben arkandan gelirim Hissedersin Zor olmaz mı her gittiğin yerde ben Benden kaçtıkça Dibime düşeceksin sen. |
Beni Aşk Bozdu
Ben ne böyle içer,ne de sarhoş olurdum Hayat dersini ben verir,çıkmaz yollardan çıkar el sallardım Ağlanacak halime hep güler,derdi dünyaya yüklerdim Sabahlıyorsam eğer bir amacım olurdu Ama şimdi ben herkese aklı danışır oldum Bir sigara,arkasından bir tane daha,paket dayanmaz oldu Durgun denizlerim fırtınalarla,ben acılarla boğuşur oldum Elimde ki herşey kayboldu Ağlamaya başladım artık,gözlerim dolu dolu Biliyorum ve eminim hatta Beni aşk bozdu. |
Bilmem Anlarmısın
Şimdi susuyorum Bütün sözler sana ait Hepsi sende kalsın Ama birgün susmak olmayacak tavrım Ben sana anlatırım da Bilmem sen anlar mısın.... |
Bilmezmiyim Seni
Kaçar gibi gitmene gerek yoktu Yüzünden okurdum ben herşeyi Sözlerin batı,gözlerin Doğu derdi Yapar yapar pişman olurdun Pişmanlıklarının sonu gelmezdi. |
Bir Şarkıya da Razıyım
Hatırla beni Dilerim hiç unutma İşime yaramaz hatırlaman Onca kilometre senden uzakta olduktan sonra Ama gıcıklık buya Unutma,unutama Bir şarkıya da razıyım Çaldığı o anda. |
Daha Tanımıyorsun Beni
Daha tanımıyorsun beni Zamanla anlatırım sana kendimi İyiliğim güzeldir benim Kim görmüş kötülüğümü Bunu hep derim Niyetini bileyim İnan bana gerisi hiç önemli değil Beni satanı ben bedavaya veririm Beni tanıyanlar bilir Öyle kötü bir yanım vardır ki Dilerim hiç görmeyesin Dostluğum kadar düşmanlığımda derindir benim. |
Değersiz
Gitme diyorum Dayanamam değil bu sadece Sende bensiz olamazsın Ve çıkıp girdiğin gün bu kapıdan Çıkmadan öncekinden daha değersiz olursun inan. |
Farklıydık Birbirimizden
Farklıydık birbirimizden Siyahla beyaz gibi,o kadar netti ki Didişmelerimiz bundandı eminim Ya da inatla evet'i hayır yapma çabamız birlikte Hep tersdik,hep aksi Bir inat,bir kavga sebepsiz Vardı alıp veremediğimz birbirimizle Ben Kuzey,sen Güneydin Alışıktım ben fırtınalı,karlı havalara Sense güneşi seven,karı bilmeyen yerden geldin Çocukluğum da olgundu benim Elimde şeker oyuncak park park gezmedim Yarını düşünmeyi öğretmemiş olmalılar ki sana Herşeyi çok çabuk tükettin Özlemimiz bile aynı değildi Bazen bir boşveirrdin hayata Gözün hiçbirşeyi görmezdi.... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:55 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.