![]() |
Hüseyin Yük
-Yeter yeter.....
Ten çeker gen çeker Tohum eker İçimden için geçer Gözlerim gün ışığında seni seçer Kamaşır paslı dilim Cesaretim biter Gerdanından medet umar Beyazlaşır korku yüreğime çöker Ellerine yakışmış dilinde döner adı Sevdanın El çeker gül eker dudakların Ganimet yüklü gözlerin gider Biter Yeter yeter yeter 11.03.2007 Hüseyin Yük |
.....Yüreğim (Dilemin) ...
Senin özgüveninle sıcaklığın Renklere olan tutkunu artırıyor Dokunsam saçlarındaki sıcaklığa İçimden akan nehirlere benzer Seni sevmek korkusu Kim senin üstün huylarına gebe kalmaz ki Kim seni bir şafakta doğurmazki günün yüzüne Uzat ellerini uzat yüreğini bir çocuğa İlk okul çocukluğum gibi seveyim seni Söz dinlemez haylaz Arsız sevmelerim sarsın seni bırak Bana tenefüsler yaşat Seni sevmekten yorulunca 07.02.2007 Hüseyin Yük |
....Incı Kadınım
Ben başka çobana kuzu oldum Senin sürün bol olsun Kuzuların koyun olsun koç olsun Yoluna kurt çıkmasın Beni sorarsan seni düşünüyorum Dua ediyorum sana SEN Kİ KAÇINCI KADINIMSIN ELLERİMDEN KAYAN Zaman kadınsa inan.. Gözlerine günlerimi yazdım Ben beklemedeyim seni Bir köprüde belki vapurda,lokanta'da Ya da saat kulesinde Belki'de şehrinde ki metroda Bekleyeceğim seni Tüm kadınlarımı beklemediğim gibi... Hüseyin Yük |
.Noktalı Özgürlük..
İçinde dolanan noktalı özgürlüklerin Fışkırmış güvenin ıslak özlemine Beline dolananla dilinde yanan ağlatan o yine Kucağında oğlunla yorgun kollarınla Aşka kucak açarsan kolay kaçarsın Korkma yaşamaktan yıldızlara bakmaktan Tipisinden kuru hırsından Bıçağın yalanlarını kanatmasından Kendini aramaktan kork karanlıklardan Sevme emzirmediğin gurbetini Ezberleme ayrılık şiirlerini Bugün senin doğum günün Ayrılmanın birinci günü Yüreğinin düğünü Şaraba kat yalnızlığını Muma yasla saçlarını Ahlarını....yalanlarını.. Hüseyin Yük |
Aşk.
Aşk sarı ışıkta beklemektir Sarı kimsenin değildir Aşkta Kırmızı yanan yüreğin Yeşile dönmesi zamanıdır aşk Şehirdir aşk Adım başı geçitlerde Metrolarda raylarda tramvaylarda Beklenen geçiksede binilen Bilettir aşk Aşk sekiz li dönemeçdir Aşk gemidir bir türlü bana gelmeyen Seni de sevmeyen Hüseyin Yük |
Adı Sen
Dolanır dilim adına en leziz tadlar gibi Sabahın en beyaz saten ipek elbiseleridir yüzün Dokunsam gece batacak okyanuslar taşacak Sıcak gümüşe desen çizen sesin Suya sızı veren hasretin Ya fırat ın Dağları aşarak gelen cesaretin Geyiklere ve bebeklere mutluluk veren hazzın Tenine düştüm suçsuzum Tahrik unsuruydu harika kokun Hüseyin Yük |
Adınla oynadık
Adınla oynadık ikimiz Bir coçuk parkında salıncaklara astık Yollara caddelere yazdık adını Kamyonun arkasına resmettik adınıdaki gizemi Adını bir yıldıza verdim Soyadını güneşte bıraktık En güzel sevgi körpülerine direk oldu adın Büyük bir tunelin aydınlık yüzüydü adın Adınla tarih yazdık destanlara homeros bile kıskanırdı duysa Mozartın senfonilerine adını yazdırdık Ellerinin güverciniydi mendil mektubunda yazılı Sancaklara işlendi iskenderin başarılarındaydı adın Aristo mantıgına konu olan senmiydin yoksa Öptüm adının ilk harfini sen doğdun İkincisini öptüm seni sevmek doğdu Üçüncüsüne sevişmlerimizi sakladık Narına düştük sevdamızın Öpüştükçe serin sulara döndük Adınla oynadık Bilmediğim adınla Hüseyin Yük |
Ağustos Ayazı
Bulutları alınmış,uykusundan uyanmış AY Karanlığı çalınmış,köy bekçisinin Elinde mavzer, fişekler asılı omuzunda Eşkiya bekler Deniz yorgun şaha kalkmış tay gibi Arpalar bira ambarında yıkanan dilber hevesinde Bir sucuk mangalında pişiyor acıkmışlığın Kanatları halı deseni sarsağan kuşu çeşmeden su içiyor Destanlaşan kutsal yüzün gözlerimle sevişiyor Ağustos ayazı örtünmelerinde ayaklarım üşüyor Hüseyin Yük |
Ağva
Ağva sırtında deniz, kollarında çiçekler Ellerinde nehir Başın dik ayakların sonbahara doğurmalar yapıyor Dökülen yapraklara inat Sen ağva sen yayla Güneşe saçlarını uzatmış uyuyorsun Unutmaki beni büyülüyorsun Uyan.. Tutuklu sevgime af çıkar ağva Özgürlüğümde sabahını seveyim Sularında sevişeyim Kir sesizliklerimden arınayım ağva Bağırayım sevdiğimi ağva Yankılansın yüreğin sesime Sende sende ağva sevesin diye Hüseyin Yük |
Aklımdasın
Aklımdasın adın yorgun dudaklarımda Nefesinle dilimin pasını sildin Gögüslerin dakikalarım Karışık pizza kasıklarında Tuzlu teninde taklı kalır zaman zevklerime Kocaman ada yamaçlarında bacakların Biliyorum bir nehire düşmüş alacakların Hüseyin Yük |
Aklımı Çaldı Deniz
Ben köyden gelmiştim.Nenemle yaşarken ayırdılar birden Ağladım özlemlerimden nene özlenmezmi harbiden Kar yağardı nenem beni arkasında taşırdı Okula o götürürdü hep üşenmeden İlk okul' u yedi yılda bitirmiştim hatıırla Bir gün deprem oldu yıkıldı evlerimiz Aylarca çadırlarda yaşadık nenemle biz Babam göç alma zamanıdır diyerek Nenemden ayırdı beni bilmeyerek Geldik büyük şehire Birde deniz gördüm ilk kere Kocaman apartmanlar gemiler Sevemedim derken denizi Bir bakkal da karşıma çıktı Sevda bakışlarımızda başladı birden Yıllarca bakıştık platonik aşıktık O büyüdü ben büyüdüm Aşkım kara sevdaya dönüşüyordu Bakkalları'da kapandı deniz şehirde işe girdi Bende her sabah her akşam geçerdim sokağından O bana bakardı ben ona otubuse binene kadar beklerdim Gece en az on kere pencersinin önünden geçerdim Emrahtan şarkılar söylerdim Bu bakışmalar on yıl sürdü İstedirttim denizi vermediler dediler İnanmadım.. işte film burda kopmaya başlıyordu Bir gün bir gün deniz bir taksiden indi yanındaki kimdi Sarıldı çocuk ona denizde ses çıkarmadı O an işte o an aklımı sana çaldırdım deniz Yüreğim tarumar oldu gözlerimin feri soldu Gökyüzü ve yıldızlar gelinliğine büründü yüzünde Müebbet gözyaşlarım yağmur gibi yağdı Zaman durdu inanmadım on yılım dün oldu Yandı çiğerim yaban oldu sözlerim boğazımda düğüm doldu Deniz evlendi Kimle bilmiyorum Ben denizi tanımıyorum Tanıdığım bir şey var manisa akıl hastahenesi Orada bana ait bir yer var aklımı çaldığından beri Deniz Adım şizofren oldu aşk onsuz son buldu Duydum ki deniz doğurmuş yüz orkinos on bin yunus Dalgarında boğduğu bir ben birde sevgimiz Siz siz olsaydınız yine denizi severmiydiniz Bana sorarsanız derimki kim o nerde ben kimdeyim Sahi bu şiir i kim yazdı kim okudu aklımı geri verseniz Tüm denizler ve yüreği taş kalpli sessizler Ne olur ne olur severken öldürmeyiniz Aklımı aklınızı kimselere takasa vermeyiniz Bir garip muhittin i bitirmeyiniz..... |
Akşam Kırıntıları
Kucağında akşam kırıntıları Tepende hilal aynalar Dudakalrında kant çay Gözlerin yetişmiş nar Umutlarım yıllanmış kar Ne olur güneşim ol yar Hüseyin Yük |
Akşam Yalnız Bir Tekne
Denizden doğan Yağmur Denize yağsa ıslanmaz Balıkları üşümez Akşam yalnız bir tekne Gönlüne demirli Aklımdan adımlarına merdivenler dayattım Yokuşunda iskelenin. Devrim geriliminde tutsak korkak martıların, Yükselen sabrına durmadan olta atan yalanların Neresindesin sen Hüseyin Yük |
Aldanmak
Aldanma kış güneşine üşürsün Cemre düşmeden toprağa zemheri bitmez Buza güvenme kırılır düşersin Emin olma sevildiğine üzülürsün yine Tilki gibi karda yürür iz bırakmaz Çok bilmiş geçineni seçme kendini aşanı seç Düşme nefsinin peşine çıkmaz sokağa saparsın Yangın yanar yüreğinde gerçek aşka susarsın Kendinden çok sevme bıkarsın Aldatmak kolaydır aldatılmak acı Her şeyin vardır ilacı aldanmanın yoktur amacı Hüseyin Yük |
Aldat Beni Ne Olur
Duyguların hep saat gibi İki kere doğruyu gösterse Bile yetmiyor Sürekli akrep gibisin Etrafında dönmekten yoruldum Hangi limana gelsem Ya gemiyi kaçırıyorum Ya da biletim olmuyor Uçaktan korktuğum gibi Senin aşkından korkuyorum Eminönünde martılarda aç Balıkçıdan parayla balık almak istiyor Şehri güzel yapan senin varlığın Sensiz boğaz bile zevksiz Turlamaktansa seninle kavga etmek bile güzeldir Son günlerde herkes aldatma yarışında Güneş ay ışığını,deniz ise martılarını Sevgililer yeniye yeniliğe açmış gönüllerini Aldatıyorlar Sende aldat beni ne olurr.. 29 haziran istanbul Hüseyin Yük |
Aldattık Aldatıldık
Öylece sevdik Hiç ucundan tutmadan Yorulmaktan korktuk Tık nefes olmaktan korktuk O da sevgının rengiyid oysa Korktuk lirik bakışmalardan Dümdüz sevmek kolaydı Hesap sormadık Hiç keşfedilmemiş rakamlar kadar Aldattık.. Aldatıldık... Bir arpa boyu yoldu katedilen Gidemedik Tenbeldik işte... bir sevgi abidesi Hüseyin Yük |
Ambarım
Gün ağarmadan Dalgalar bitmeden Güvenler tükenmeden Bir masal gerçek olsa Rüyalar bitmeden Bir gemi bizi limandan alsa Gerçeküstülüğe götürse Mutluluk ambarımıza sevgi dolsa Güneş doğsa bahtımıza Yalnızlığımız bitse Hüseyin Yük |
Aral Gölü Kurudu
Aral gölü kurudu sular çekildi Gemi ada gibi kara parçası Kaptan koyunsuz çoban oldu Yüreğin çorak kurak toprak Kaç küçük ağaç yandı ahından Aşksa iki yüz derece sıcak Pişmez kuru gururun Aç mideni medeniyet doyurmaz Kapitalitstir sevgi Post modern darbe için paran yoksa eğer Kendini felsefeyle ver Seni nitczhe ye değil Mevlanaya yunusa Hz Aliye Emanet ediyorum Korkma imanından İnadından kork Açılarak hamle hamle çoğal Lavanta kok gülü öp Dudakların ALLAH ı peygamberleri ansın Şeytanın yansın Hüseyin Yük |
Ararat
Bir gün aya çıkan ilk adamla tanıştım erzurumda Ararata çıkarken nuhun gemisini ararken ayağını kırmıştı Dedimki aya çıkmak dahamı kolay ağrı dağından Dediki aya çıkar insan ama kendinden çıkamaz dağa Kadını kim keşfetti kim ayına ayak bastı bilinmez Kadını çözen kendini çözer aramızda bir nehır var ya yuzer gecersın Ya o götürür seni dediki ya köprü kurarda geçersem Dedimki zamanın varsa yetişirse yetiştirlirse kadına Ararat koyma adını aşamazsın kolay değil yaşamazsın Ya sen sensin ya sen benim sevgimin hedefisin Söylemedin sesin notalara saklanmış bir senfonomi oldu Bilirmisin sadece piyano akortçusu duyar la ve sol arasındaki sesi Sensin senle ortak noktamız vardı zaman dardı zirve kardı Kararsız zararsız yeni yıla yenilmemiş bir aşktı bizimkisi Aya ayak basmaktan bile kolaydı seni sevmek Ama senin beni sevmen nuhun gemisini bulmak kadar zordu Hüseyin Yük |
Arkana Al
Arkana al yüklen dumanlarını Kütür kütür patlasın mısırların Ruhunu soyabilirmisin bir kadının Sevebilirmisin giyotine yüz vermiş özgürlüklerini Gururun griliğinde mavi yalanlı kadınlarını Değişen her sevgin seni de döğüştürecektir Mağaralşmış cinselliklermi yoksa içimizdeki şefkatmı, Yaşlandırıyor kadınlara olan borçlarımızı. Nereye yazsak yaz değildir Kısa şubatı eksik zekamızla şortlu mart a kadın nisan a alacaklı çıkacaktır Ertelenen yağmur dağ gibi sevdan kadın kadar gökyüzü yıldızları ağardıkça Ve bir şizofren ağladıkça aşka Gelen sen seven ben özleyen sarı sevda Saçının teline as güvenimi... Hüseyin Yük |
Aryalara
Uzaklarda bulutlarla yürüyen Gökkuşağıyla bezenmişsin arya Yağmurun gözüyle gören Çıplak mavilikler esenlikler seninle arya Bir küçük fidan bir yeşil ceviz, gül yaprağısın sen Baktıkça gövdene damarlarında okyanus görüyorum arya İmgelerinle meyvelerinle verdiklerinle indiriyorsun yıldızları yere Biliyorsun şiir i seviyorsun bizleri arya Sen ALLAH ın bir lütfusun arya küçük boyunla büyük oynuyorsun Bir nehir gibi çoşuyorsun ceylan ruhunla arya Ne olur gerçeği sorgula diyorsun vicdan savcısına Sen ki bir erik kadar ekşi gülüyorsun arya Ve sen ki bizleri hüznünle üzüyorsun Sana nil yakışır arya sana fırat düşer Sana uzun soluklu atlar anlı şanlı prensler Sana mezopotamya mavaraüneehir Sana sağlık sevgi şiir yakışır arya Bir gönül umudu kadar dua dolu günler arya Mutlu gülüşler arya mutlu döğüşler yakışır Sana şairliktir yakışan arya şairlik Hüseyin Yük |
Aşk
Düşünmenin sinaptik devnimlerinin senkronizelik nlp si dir aşk Aşk algısal huzura açık kapılarının sarayına doğan güneşindir Sana varacak günlerimde sevgimdir Hüseyin Yük |
Aşk Zindan
Sesin yanık mağaralardan gelen Umutsuz yalnız terk edilmiş kartal yuvası Ağır bir tarih taşıyor gibi İçininn delik deşik yosun tutmuş taşlarında Yağmur kuşlarının gagalarında taşınırdı adın Bir sevdin bin kere yandın Gözünde büyüttüğün aşk Devletin Feodalizm mi Diktatörlükmü Aristokrasi mi Teokrasi mi Sosyalizm mi Monarşi mi Kim Kral kim Hükümdar Çar kim Başkan Kim Başbakan Savaşlarda yenildin sen Bu aşkın kalesine beyaz bayrak as Mülteci ol esir ol eksik ol özgürlüksüz ol Zindanlarda yat zincirlere sarıl Her gün kırbaç ye joplan işkence gör Güneş ışıklarını görürsen dilinle yala Suyu avuçlarınla içersen ağla Ne olursan ol Umudun var olsun Ne olursan ol aşık olma Aşık gördüğün anda don çözülme Sen zindanlar istemezsen aşık olma Asla aşk şarabından içme Öyle kolay değil gelip geçmek aşk sıratından 28.03.2007 İzmir Hüseyin Yük |
Ay Doğurdu Seni
Ay doğurdu seni Güneş emzirdi Marsa astın kaderini Venüs koydu adını Saçların uranüstü Jüpiter sana küstü Şansın o yüzden hep çok Ben sana rastladığımda marttı Sevdiğimde sonbahar Vücut kentin hep bahar Hücrelerin köyünde bana da yer ver Bu şiir ve yer kutsasın seni Mavereünnehir Güzelliğin isanbul Selviler hep karda zariftir Sense her halde Ne olur bir arpa boyuda sen beni sevsen Hüseyin Yük |
Ay yüzün
Bir deryanın coşkusunda sevdim seni Azgın akan nehir gibi kor alevler gibi Doludizgin koşan atın yelesinde Sağanak yağmurlarda sevdim Ben seni bir yıldız tarlasında sevdim Samanyolunun ortasında Ay yüzün hilaldı sevdiğimde Seni sevdikçe dolunay oldun Seni ne çok sevdim göbeğindeki sıcaklık gibi Kutsadığım memelerindi özlediğim Dokunulası sevdamdı sevgin Ben seni niye sevdimm. sevgim 2003 Hüseyin Yük |
Ay (la) aldatma
Ay (la) aldatma Aldatırsan yıldızlara anlat Hüseyin Yük |
Ayaklarından Başlıyor Yaşam
Ayakalrından başlıyor yaşam Yürüme mucizesiyle parmakların döngüsünde Akdeniz yıkanıyor teninde Bacakların yarım ada Okşuyor meltem düşlerimi nemli diliyle gökova Dokunsam merkezine doğurganlığının Okyanusa açılıır zaman Ne olur hep içimde kal Göbeğin bir bostan Dokunsam sarı memelerine Yetişmiş sevişmelerine Sarılsam beline Gözlerim dalar derinliğine Dudakalarında gelsem kendime Saçlarının serinliklerinde Seni seviyorum Libra mevsiminde Hüseyin Yük |
Ayın Gözlerine
Ay Gözlerine baktığımda içim titrer İner yelkenleri ruhumun Kısrak olurum dizginlerim kayıp gider Koştuğum yollar sana çıkar Ben kendimi unuturum Ayın yüzüne dokunamam O kadar ulvidirki Nazarımda toz konduramam Ey ay bırakma beni Hani bitip tükenmez bir ben var ya Hani iliklerime kadar işleyen enerjin Benim köklerim sende beslenir Gülüşüm sende hayat bulur Bırakma beni bir gülüşte sen eksiltme Gülüşümden.. Hey siz ay yüzlümü gördünüzmü dilan Hüseyin Yük |
Ayşenur Yazıcı
Selam sana sevgi çınarı İçimin baharı Siirlerin ana damarı Bilgeliğin suyundan içiyoruz Yollarından geçiyoruz Seni her şiir de şairde görüyoruz Belkide yoruyoruz Ama sen yorulmayı da hizmete saymışsın Daha çok severek sevilerek anılmışsın Ayşe ve nur mubarek iki isim Adın bile ibadet gibi Duyguların hepmi şaha kalkıyor Damarlarında türkiyem akıyor Kimseyi hor görmeyen o ceylan gözlerin Bize önder oluyor maanalı derin sözlerin Kaderin güzel olsun enerjin daim Biz seni seviyoruz her zaman seveceğiz Sayfa sayfa tayfa tayfa sana geleceğiz Yüzündeki gamzelerinde su içeçeğiz Hüseyin Yük |
Babama
Sonsuzluğa varan ufuktayım Gözlerin Denizler gibi ışık saçıyor bana Bana hayatı öğreten babama Tutku Yük Hüseyin Yük |
Baharım
Ben seni baharda tanıdım Karları erirken gönlümün Kardelenler yeşerirken Papatyalarımı sevginle sularken Yıldızlar terlerken ekinlerime yağmurlar yağarken Bir ışıkken karanlıklarımda tanıdım Bir meyve agacının sabrındayken Güneş doğarken sevgi filizlerime Seninle beslenecek meyvelerim Ben iyiliklerindeyim senin Hüseyin Yük |
Balıkları Yemliyor Sohbet
Güneşin yüzü akşmları bronz Camlara resmetmiş kendini Denize inmiş yılıdızlar şehvetiyle Kadının gözlerine yansıyorlar Kadın süt içiyor mum ışığında Dalga seslerinde sahilde Karnı açıkmış balıkları yemliyor Sohbet Adam ne kadına hasret Ne güneş umurunda ne sohbet Çiçekçi kız kırmızı gül satmak istiyor adama Abi dün aldın gül bugunde al Adam almak istemiyor Abi diyor çiçekçi kız bu abla dünkü abladan güzel Gerisini siz düşünün adamla kadının Hüseyin Yük |
Barınağım
Sıradağlardaki çobanım Heybemde nakşettiğin güvenin Kuru ekmeğimde ellerinin izi var Bir koyun memesindeki ağızın Sıcak sütün şekerinde tadın Kavalımdaki ezgiydi adın Barınağım.(dın) Sol yanım özledikçe seni Düşüyor gözyaşlarım keçeden elbiseme Taşlara baş koyuyorum Ay la komşu,yıldızlarla akraba oluyorum Bir çiçek açıyor hayallerime Eşkiyalar basıyor sürümüzü Alın diyorum onlara Ama asla hayallerime dokunmayın Sevgin mermi oluyor Yağdırıyor kurşunları üzerine eşkiyaların Mataramda seni demliyorum Güneşe doğuyor gamzelerin Bulutlar saçlarını tarıyor Bir kuzu anasını emiyor Susamışlığında baharın Hüseyin Yük |
Beklemek
Ne bekliyorum para mı kadınmı sevgimi Yoksa mevkimi dostmu eski sevgilimi Rüzgarmı baharmı çiçekmi yağmurmu Ne çok bekledim bu akşamda seni Ne çok isterdim yanlızca senin için geldim demeni Ve ne çok şey unutulur dost görünülünce Ne çok kırılır insan duymak istediklerini dosttan yana duyamadıgına Ve ne çok kızar kendine söylemek istediklerini söyliyemedigine Gel özlemim sende çılgın bir denizde gel Dalga geçmiyorum haa ilk vapura atla Kıtaları katla ütülediklerini atma Gel kuş uçuşu gecede rüyalarıma Hüseyin Yük |
Beklerken
ben seni çiseleyen bir yağmurda tanıdım bulutsuzluk özleminde beklerken seni sevgi yumağı olmuş yağmur damlalarında koşarken gelen sevdam gibiydi ıslaklığın ben seni ışıkların altından geçerken tanıdım uykulu sevdalarda değil yorgansız sevişmelerin özgürlüğünde bir yudum demli çayın tadında 2001 sigarasının tütünündeki hazda mevlana tepesindeki içtiğim nar suyunda avunduklarımdı sana olan sevdam bilinmememişi sevdim zeka fırtınlarının espiri sandım seni seviyorum demeni o kadar zor söylüyorduki şaka gibi ben ruhsallığımın derinliklerindeyken duyguların sel gibi coşarken ben sana bir adım yakınken ellerin cebimde seni düşlerken sen belkide uykudaydın kim bilir kimin yüreğindeydin bilirimki sen bir meyveydin sonbaharda yağmurlarla yıkanırken ben senin çekirdeğinin özüyken sen kabuğumda renklenirken biz nasıl iç içeydik sevdik kabuğundan çıkarak bölündük tad olduk Hüseyin Yük |
Bekleyeceğim Seni
Her yer demirli gemi Güneşli yağmur kandırır gibi Zamanı kemiriyor sumru Ağaçlar eski torun Ceviz hayatlar ada yarınlar Mısıra dişlenmiş eşler Tekne direğine bağlı gerçekler Zirveler gökle birleşmiş Denizler üşümüş Salla gönlümü lunaparkta Bekleyeceğim toprağın yağmuru beklemesi gibi Balinanın nefesi gibi İpin düğümlerden cözülmesi gibi Ellerinin yüzüme dokunacağı günü Bekleyeceğim geleceğim demeni Hüseyin Yük |
Belki Sensin Güneşim
Belki sensin Güneşim Tutulmarindı buyuttüğün güvenin Sen hangi sevgilimsin, Şiir yazdıran ve ışığında yol buldurduğun Belliki sen yağmurda kalan islaklığım Hüseyin Yük |
Ben Kadınlarımı Sattım
Ben kadınlarımı sattım nefsime Her yerinden şeytansı dokunuşlarıma Derinliklerime nefsimin Kutsallık katın özgürlüklerime Seni *******imde besledim sen yoktun Hüseyin Yük |
Ben Sevincinim Salkım Salkım
Ben sevincinim salkım salkım Sen dilimim tane tane Kanadım kuşum zöhre yıldızım Denizlerine güller ektiğim Mavi gömleğine sevdamı yazdım Gönlünün hamağında beni salla Hüseyin Yük |
Ben Bir Ayla Yazsam
Ben bir Ayla yazsam cümleler uzar Sözler yetmez Gözlerinde açık denizler görürüm En güzel yeridir gülmeleri desem Memeleri kıskanır Yüzü Gökyüzüdür Bulut görsem gözlerim yaşarir Bütün beklentilerim sendeki Maviliklerim Ben bir Ayla yazsam yanimdakiler kıskanır Dolunaylar doğar gözlerime sevincinden. Hüseyin Yük |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.