![]() |
aşk şiiiiirleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
adım kalırmı...
ansızın gülüm çekip gidersem beklermisin beni ömrünün son anına kadar sevebilirmisin dudaklarında adım kalırnmı ya yüreğin atarmı benim için sadece kırıntılar yetermi sana yoksa unuturmusun hasretim çökermi yüreğine zamansız göç eden kuş mu olur yoksa yüreğin |
hüzün...
sen gözlerinde yeşil ırmaklar akan sen hangi hüzün konu verdi yüreğinin sıcaklığına teninden kalkan masum bir şiir olsun bu da sana |
adı sen...
bilinmez bir yaşamda kaldım ne aşk var ne de ayrılık boşa geçen bir ömür sadece savdanın bile buzulunu yaşadım kimseler ısıtamadı içimi ve bir lacivert akşam yüreğime sessizce bir ırmak gibi akı verdi bu şiir in adı sen |
istanbul...
bak yine bu akşam karanlıklara büründü istanbul senin hasretinle inat geliyorum çiçeğim belki yarım kalmış bir ömrü başlatmak umuduyla ne söylersen razıyım ama son kez bakayım çiçeğim senin o bir kış güneşi gibi parlayan gözlerine bak yine bu akşam karanlıklara büründü istanbul |
tek ben biliyordum...
Benden başka kimse bilmiyor seni sevdiğimi belki. Sana sadece sevdiğimi söylemek isterdim inan ki, Söyleyemiyorum sana sevdiğimi, En iyisi içimde kalsın bence daha iyi böylesi. Çok oldu seni seveli açılamadımsana, Mettup yazmak istedim hayatımın aşkına, Reddetme korkusu vardı, Mektubu yazamadım ama, Unutmak istemiyorum bu anı asla. |
AŞK MAHKEMESİ...
Bir benmiyim seven tanrı aleminde aşk mahkemesine düştüm düştüm sayende kestiler cezamı tek bir kalemle sensiz yaşamaya MAHKUM EDİLDİM...(OGÜN) |
İSMİNİ SİZE BIRAKIYORUM.......
yine herşey sensiz... hayat denen ahmak oynunda yine içim içimi yerken gece çöküyor tüm karanlığıyla yine gelirmisin.. bu aşkı benimle sonsuza taşırmsın senin hasretini dindirimisin içimde kaybolurmusun benle hayat oyununda su gibi geçerdi sensiz zamn yelkovanla akrep durmak bilmezdi yerinde sensizliğime dur diyemiyorum senden sonra hayat var mı bilmiyorumm... yoksun işte yanımda... yetmiyor bana bu şehirde sensiz nefes almak gitme zaman diyorum dur dur akma ben onsuz |
BİR KADIN SEVGİLİDİR ASLINDA...
İçinde her zaman sevgiyi taşır. Sevdiklerinden kolay kolay ayrılamaz. Sevdiklerini kolay kolay kıramaz. Zor sever ama tam sever. Bir kadının tam anlamıyla sevebilmesi için yüreğinin kabul ettiğini beyninin de kabul etmesi gerekir. Ve sevmezse de onu asla sevmeye zorlayamazsınız. Belki kolayca yüreğine girebilirsiniz. Ancak beyninde yer etmemişseniz her an terk edilebilirsiniz. Sevmediği halde terk etmeyen kadınlar da var elbette. Bunun nedeni ise engelleyemedikleri "acımak" d |
BİR KADIN , YALNIZDIR ASLINDA...
Hiçbir zaman kadını bütünüyle elde edemezsiniz. Kendisine ait bir dünyası vardır ve orada hep yalnızdır. O dünyaya kimsenin girmesine izin vermez. Hiçbir anahtar o dünyanın kapısını açamaz. Yalnızlık onun sığınağıdır. O sığınağa ne zaman gireceğine, ne kadar kalacağına hep kendisi karar verir. Sığınaktayken oradan çıkmaya zorlarsanız onu sonsuza dek kaybedebilirsiniz. NURPER ESGİN |
MeRaK_...
Hayat sanki benden kaciyor, nereye qitsem orada herseyin öldüqünü, kime dokunsam cansizlastiqini hissediyorum, hayati we canliliqi bulacaqim bir baska yere kosuyorum, benim ayrildiqim yerde sanki hayat yeniden basliyor we benim qittiqim yerde her sey ölüyor; hayatin hep benim olmadiqim yerlerde yasadiqini düsündüqümden bütün zamanim, bir yerden bir yere kosturarak, hayati aramakla qeciyor ama onu yakalayamiyorum; baskalarinin yasadiqini ben yasayamiyorum, bu yüzden birlikte olduqum herseyden we |
_._ BE VİCDANSIZ_._...
Gel deseydin gelmezmiydim Uzat elini desen tutmazmıydım Be vicdansız.. Gülmeyi haram ettin Dört duvar arasına hapsettin kalbimi Sen yokken kolay mı eğlenmek Değil anladın mı değil Camdan bile bakamıyorum Nereye baksam,kimi görsem sen varsın Unut demek kolay Be vicdansz.. Beni ne hale koydun böyle Hayatımı kararttın Beni dört duvar arasında ölüme mahkum ettin Be vicdansız.. Kolaydı çekip gitmek,unut demek Hiç düşünmedin demi beni Ne yapar bensiz nasıl yaşar diye |
Gözlerin Karanlık Gece GİBİ...
Karanlık her gece Karanlık zindan gibi Deniz gözlüm Sen hayatıma gelen küçük bir Işıksın..... Tıpkı denizde yanıp sölen Fener gidisin.. Ne uzaktasın... Ne yakındasın... Anlamış değilim ki.. Nerdesin!! Çözemedim ki ?? Esrarengiz bakışların, Gülmeyen yüzün, Delip geçen bakışların, Gözlerin kara ******* gibi soğuk Kara ******* gibi korkulu.. Hem korkuyorum... Hemde korkmuyorum.. Vahşi hareketlerin bir yılan gibi, Keskin ve öldürücü.. Yanlız yaşayan , Umut bilmeyen, |
... EY AŞK ......
Ahh aşk sen neymişsin böyle Dünyada herkesin başına bela Kiminin hayatını cennete çeviriyosun Kimini ise cehenneme Böyle ansızın gelip Birşey demeden çekip gitmek varmıydı ey aşk Sen hangi günahımın bedelisin sevgili söyle; Ne günah işledimde aşk terketti beni Kaybettim seni söyle.. Böyle herşeyi göze almışken varmıydı çekip gitmek Hiçbirşey yaşanmamış gibi arkanı dönmek Vurdun da gittin benide aşk vurdunda gittin Aah gönlüm senden de hayır yok artık bana Farzet hiç sevmedin dem |
duy sesimi......
Gözlerimi gene çevirdim ayrılığa Ağlamak zor be aslında Yaşıyorum evet Ama tuhaftır gene sana.... Yüzüm gülüyor ama sesim donuk, Kalbim yüreğinde ağırlanmayan bir konuk, Bir köşesinde bağırıyorum, Çok çalıştım sesimi duyuramıyorum.... Vazgeçtim... Vazgeçtim Şimdi kendimi yaşıyorum Çok özlersem elime kalemi alıp yazıyorum Başımı kollarıma yaslayıp seni düşünüyorum, Seni her gün yüreğimdeki aşka yazıyorum... |
sevenlere özel...
ölürsem sevdigimsana doyamadan bir mezar kazdır,ama aglamadan tabutumun rengi isterim kara ornek olsun tüm sevip de ayrılanlara eger birgün yolun düşerse o mezarlıga otları sararmış bir mezar ara orda sana tapan bir sevgili yatıyor gün batar hasretin cöker içime bir garip olurum senden uzakta gözünde büyür mesafelerbir şeyler düyümlenir bogazına dar gelir ozaman bomboş sokaklar sıgdıramam yüregimi koça şehre hiç bir şey istemem yalnızlıgıma senden başka bir tek hayalin yeter ıslak gözlerime. |
yalnızlık...
dün gece yine yalnızdım.sokaga cıktım ve kendime bir cicek aldım kendimeme almamış gibi yürüdüm sokaklarada ve yalnız degilmişim gibidüşündüm ama hergece gibi dün gecede yalnızdım ve bir saat geriye alınmış. saatleri ben geri almadım ve bir saat daha kalmadım. ve bir masaya oturdumiki cay ısmarladımben içtim sen soguttun sana söyleyecegim herşeyi unuttum cok dert etmedim cünkü yoktun.dün gece yine yalnızdımrahat agladım yokluguna gizlemedim göz yaşlarımı ve lambaları hiç karartmadım dün gece her |
kral bilirler...
ağladıgımı kimseye,söyleme anne. onlar beni kral biliyorlar.kızdımmı dünyayı yakar biliyorlar.ağladıgımı kimseye söyleme anne onlar bir kız için bukar düşecegimi bilmiyorlar..... |
YOĞUN BAKIMI...
Vücudum bitkisel hayatta yaşamak bile İstemiyor.. Yemek bile yemiyor.. Hayata o kadar küsmüş ki?? Neşem ona yardım etmeye çalışıyor nafile iİstemiyor... Hastanese köşesinde konuşmayan tek başına Kalan yoğun bakımda kalan vücudum .. Halbuki yıllar önce neşeli yaşamayı seven Biriyken.... Şimdi ki ...Halim perişan Artık gülmüyor Artık ağlamıyor Artık konuşmuyor Hiç bir şey istemiyor Yaşayan bir ölü bir vücut Ruhum başka diyarlarda Gücü de kalmamış Yaşamaya ölümü bekliyor Yavaş ya |
____BIRAK İNADI..._____....
Yar bu dünya sana bana kalmaz? Deli olma.. Şu üç günlük dünya da mutlu Olalım? Gezelim eğlenelim Birbirimiz kalbini kırmaya değer mi? Dünya nimetini yiyoruz şükür edelim? Evleri olmayan insanlara umut ışığı saçalım Bırak parayı mal mülkü Önemli olan sevgiyi paylaşmak Önemli olan iyi günde kötü beraber olmak Bırak inadı... Sözümü dinle.. |
sence yapabilirmiyim..??...
SENCE YAPABİLİRMİYİM..?? Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın... Sensiz kalma ihtimali olmayacak, alayına kurulmuş cümlelerin sonunda... Belki birkaç satır arasında unutulacaksın, bir müddet sonra... İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim... Hani hep kızardın ya, konuş konuş derdin... Haykırabilirmiyim korkaklığını... bıraktığın bu mavi düşleyişle mavi yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, |
SeSSiZlİk İsTiYoRuM...
sessizlik istiyorum sadece seninle olmak hayat bana çok zor geliyor anlamıyorummm hata benim biliyorum ama sensiz yapamıyorum ne olur dön bana sensizlik çok zor oldu yaşama sewincim soldu hayatımın anlamı sensin dön bebeğimmm olmuyor denedm ama sensiz bir hiçim sen benim tek warlığım tek sewgilim gel gitme... bebeğim bni terketme ölürüm sensiz beni bir köşeye itme sen istedn ama snsz bir hiçim bebeğim bebeğim ne olur bırakıp gitme... |
haketmedm seni...
biliyorum çok hatalıyım sana bu yalnışı baştan yaptım beni sewdin değerinin bilemedim aslında ben seni hiç haketmedim.. ne olur bir söz söyle yüsüme bakma öyle suskunluğun yakar beni karşımda durma öyle... hiç sewmedim de kırılmadım de sensizde hayatı yaşarım deee.. hiç ağlamam de şaşırmadım de seni şimdiden bile unuttum de... ne olur bir söz söyle yüzüme bakma öyle suskunluğun yakar beni karşımda durma öyle... |
__İmkansızı Sevdik__...
Her güne unutacağım diye başlıyorum Her gece yatağımda ne yapacağım allahım Onsuz diye ağlıyorum... Sen sabah doğan güneşim; Gece çıkan ayım; Her gece dünyamı aydınlatan yıldızım; Hayattaki tek umudumdun.. Sen gözlerime ağlamayı unutturan En ufak şeylerle mutlu olmayı öğreten Hayatımı cennete çeviren adamdın... Şimdi çok uzaklardasın Aslında elimi uzatsam tutabilrim; Ama hayat o kadar acımasız ki; Sen bu kadar yakınımdayken İmkansız bi aşk oldun benim için... Hep bi umut be |
seni seviorum...
ne yapıyım sensiz günü, ne yapıyım doğan güneşi, ******* her gün daha da uzarken, sensizlik canımı her gün daha çok yakarken.. ne sözler yeter seni ne kadar çok sevdiğimi anlkatmaya, ne de gözler... geçen her dakika , her sanie seni daha da çok seviorum sevdikçe umudumu yitirorum dibe vurdum artık dayanamıyorum... başkasını sevdiğini bile bile seni çok ama çok seviorum içimdeki tükenmeyen sevginle beraber yavaş yavaş yok oluyorum. göz yaşlarım içime doru akıyor, ve ben boğuluy |
SensizLiq...
Senden ayrıLdığım günden beri ELLerimi açıp beqLiyorum seni Ne oLur geri dön bana Seviyorum seni anLasana İçimdeqi en derin yara Zehir ediyor günLeri bana Lanet oLsun artıq aşka İçiyorum her gecem birbaşka KörükLenmişim unutuLmaz bir aşka... |
gece...
!!kendimi zamana bırakıyorum hayatım gözlerimin önünde kayıp giderken ben gözlerine sığınıorum sevgim beni ummadığım bir bataklığa sürüklerken ben sana ve senin sevgine bağlanıyorum sevgi kolay aşk kolay derken bana aşkı öğrettin dayanacağım bir duvar yokken ben dayanacak bir sevgi arıyorum gözlerini gördüğüm an sana aşık oluyorum avuçlarımın içi kanarken gözlerimden soğuk yaşlar akıyor bedenim sana sarılmaya muhtaç kalmışken ben senin gitmeni izliyorumm... gece üstüne karanlık |
acımasız hayat...
bir gün hayatın bütün güzelliklerinden vaz geçip. Sessiz sedasız ölmek istersen yanıma gel. Yanıma gel ki sensizliğin ölüm olduğunu sana göstereyim. intikam |
BU ŞEHİR...
Olmuyor birtanem sensiz Buralar suskun Bu şehir bana küskün Ağaçlar bile ayrılığımıza ağlıyor Bak kuşlar bile uçmuyor Bana verdiğin kırmızı gülde soldu Odamda bana küsmüş Duvarlar üstüme üstüme geliyor Yokluğun kalbimi parçalıyor Sensiz olmuyor işte birtanem olmuyor Ne olur anla artık dön geri Bu şehir beni öldürüyor |
Ölmek ,...
Sevmek Kolay Olsaydi Gercek Sevgiyi Herkes Sevebilirdi Unutmak Kolay Olsaydi Çoktan UnutmuŞ Olacaktim KavuŞmak Kolay Olsaydi Ferhat Şİrİn İne KavuŞmuŞ Olacakti ÖlÜm , Ölmek ÇÖzÜm Olsaydi Ben Çoktan Hasretİnle ÖlmÜŞ Olacaktim ... Asİ Firtina |
BİTİRDİN BENİ...
bir gün göçecegim bu dünyadan günahım varsa çekecegim cezamı ben konuşmasamda ellerim konuşacak onu sardı diye ardından gözlerim dile gelecek ondan başkasına bakmadı diye ve sırayı kalbim alacak bir vefasızın yüzüne beni sızlattı diye bende seni şikayet edecegim beni eritti beni mah vetti diye asla affetmiyecegim seni ama asla aşkıma karşılık vermedi diye |
________DEĞİŞMEYEN GERÇEK_________...
Hasreti senle bitirmek için Geldim kapına... Soru sorma?? Şaşırma ne olur... Anlayan bir tek sen... Nereye gideyim ki... Gülüşün aklımda? Konuşman her yerde, Herkes sen.... Şarkılarda... Duvarlarda... Her yerde sen... Hasreti bitirmeye geldim... İster al... İster kov... Ne yaparsan yap... Tek bildiğim bir gerçek var.. Geç olsa da... Değişmeyen bir gerçek var!!! .....Seni seviyorum....... |
Sayende kavga etmeyi öğrendim...
Sayende kavga nedir öğrendim? Gözlerimin yaşını da sen öğrettin Ne yazıktır ki?? Akan göz yaşlarım senin için akıyor... Kalbim sıkışıyor ismini alınca.... Seni görence kaçıyorum köşe bucak.. Pişman oluyorum..... Kavga ediyorum kendimle... Yüreğim dayanmam bu acıya diyor.... Her gördüğünde onu.... Can çekişir gibi.... |
En Kötü Alışkanlığımsın...
Moralim bozuk ama içmiyorum Hayalin sarmaşık gibi sararken bedenimi Dünya boşa dönüyor umrumda değil En kötü alışkanlığımsın seni bırakamıyorum Kanım aşkına akarken hasretin zehirledi Gözüm sana dalarken hayalin beni kör etti Ciğerimde son nefes olsan bile En kötü alışkanlığımsın işte bırakamıyorum |
saltanat...
yasanmiyor hayat sensiz yasyamiyorum,ugrasamiyorum artik sana artik cok muhtacim gelmeyeceksin bunu biliyorum yazmayacak ve beni artik aramayacaksin benim belkide yüzüme bakmayacaksin eskisi gibi elimden tutup kosmayacaksin beni kalbine bile sormayacaksin hic bir tatli günümüzü anmayacaksin o bir oyundu geldi gecti diyeceksin sen mutlusun saltanat süreceksin bana biliyorum gelmeyeceksin saltanat saltanat yalan hayat |
benim askim tuhaftir...
benim askim tuhaftir cok cabuk asik olan bir kalptir. alemde yapa yanliz tektir.sadedir. darilan ya darilmayan tiptir. benim askim tuhaftir. sir gibi saklidir, yaralidir,dertlidir ,cok icerlidir, naziktir,alingandir,bayagi serttir. benim askim tuhaftir muhtactir,acizdir,yanlizdir,kimsesizdir. gariptir,yanar sönmez atestir. yerinde eriyen bir mumdur. benim askim tuhaftir. cok ciddidir,dipdiridir,tazedir, benim askim tuhaftir. sen taniyamassin zengindir,fakirdir actir. darmadagina |
**senİ Sevİyorum**...
S Evgİnİ Kalbİmde Hİssetmek E Llerİnİ Tutmak İstİyorum N Eden Ve NİÇİn Demeden İ Smİnİ Haykirmak İstİyorum. S Enİnle YaŞamak İstİyorum E N GÜzel Duygulari V E Sonsuza Dek Bu Hayati İ Çİmdekİ Bu BoŞluĞu Y Anliz Senİnle Tamamlamak İstİyorum O Lur Olmaz Dİye DÜŞÜnmeden R Esmİnİ Deyİl,senİ Öpmek İstİyorum U Yumadan Önce Her Gece M ÜmkÜn OlmayacaĞini Bİle Bİle |
kal/elveda...
KAL/ELVEDA kaybediyorum galiba seni, kayıyorsun parmaklarımın aralarından yavaş yavaş... ve ben sana "kal" diyemiyorum. o kadar seviyorum ki seni, benim yanımda mutsuz olacağını bildiğim için "kal" diyemiyorum... sensiz nasıl nefes alırım? elim,kolum nasıl tutar? ya bundan sonra başkasına nasıl bakarım?... herşey eskisi gibi olur mu sence? ben aynı ben,sen aynı sen olarak kalır mıyız? başara bilirmiyiz bunca güzel anıdan sonra yaşamayı? ya gün gelir kar |
kalemim silgim defterim sen......
sen benim silgim oldun geçmişimi sildiğim senn benim defterim oldun kaderimi yazdığım sen benim kalemim oldun satırları karaladığım sen benim kelimem oldun tek anlamlı kullandığım sen benim cetvelim oldun yollarımı ölçüttüğüm sen benim yüklemim oldun cümlemi bitirdiğim sen benim çantam oldun dertlerimi biriktirdiğim sen benim kitabım oldun milyon kez okuduğum sen benim gözlüğüm oldun takınca senden başkasını göremediğim sen sen benim oldun tek varlığım tek değerlim güneşten |
ne bu gün...
ne bu gün ne yarın hep seni ömrüm boyunca seveceğim. eğer seni sevemeyecek kadar güçsüzsem, suçu bende arama! sen beni sevgisiz bıraktın... suç senindir |
ayrılığın acı tadı...
AYRILIĞIN ACI TADI yüreğime bir hançer saplandı bugün, canım çok acıdı... ağlamak istedim ağlayamadım, gözlerim yerine yüreğim ağladı... kimsesiz bir sokak çocuğu gibi hissettim kendimi bugün, insanlara mendil almaları için yalvardım... içimdeki acıyı görürler diye, ama yüzüme bile bakmadılar... iki sevgili gördüm bugün yolun kenarında, birisi ayrılmak istiyordu, diğeri "kal" diye ağlıyordu... hatırlıyor gibiyim bu sahneyi; yıllar önce bende tutmuştum birinin elinden |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:09 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.