![]() |
Aşkım İsyandır Benim
Aşkım İsyandır Benim
Yanarım; öyle bakma yüzüme yağmur gibi Dağıt kalbini saran hasret bulutlarını Damlasın gözlerine sonsuzluk usaresi Dalgınlık evlerinin en güzel melikesi Sevemem; tozlu raflar arasına girmeden Çöllerim kandır benim Sevemem; karanlığı bir daha devirmeden Aşkım isyandır benim |
yemin etmişim gülüp geçmeye
acı ve kederlere yenik düşmemeye sahte gülüşlere sahte gözlere baş kaldırıyorum isyanlarıma oyunsa hayat en mükemmel oyuncu olacağım zalim hayat sahte sevenden daha sahtekar olacağım hayellere yenilmiceğim üzülmek ağlamak yok artık kırılan kalbimde sevmek diye bir bölüm kalmadı artık sevinin........ |
ipek gibi saclarin tel tel dökülsün
öksürdükce cigerlerin sökülsün herkez mutlu iken senin boynun bükülsün bahtsiz biri desinler beni yaktigin icin karabulutlar sarsin evinizin damini azrail beklesin almak icin canini ben degil askim emsin damarlarindaki kanini damarlarin kurusun beni yaktigin icin en sevdigin elbisen tabutuna sarilsin yilan akrep yuvasina mezarin kazilsin mezar tasina o vefasizdi yazilsin fatiha okuyanin olmasin beni yaktigin icin... |
Bu Gece
Yİne Bu Gece Hep Senİ DÜŞÜndÜm İsmİnİ Andim YÜzlerce Bİnlerce Defa AŞk Şarkilari SÖyledİm RÜzgarlara UlaŞtirmasi İÇİn Sana Hayalİn GÖzlerİmde Senİnle YaŞadim Senİnle ÖldÜm Bu Gece Şİİrler Şarkilar Artik Avutmuyor Benİ Dİndİrmİyor Misralar İÇİmdekİ Özlemİ Yalniz Sen Ve Senlİ Şarkilar Aklimda SensİzlİĞ-4;n Acisini YaŞadim Dakİkalarla Bİrkİkte Bu Gece |
Bırakın beni gideyim
Yalnızlık bekler Hava karardı kararacak Sonra yıldızlar çıkacak Ve biz onunla Yalancı yıldızlara ağlayacağız. İçimizdeki kalbi Taş yapana kadar Hıçkıra hıçkıra Hiç susmadan ağlayacağız. Bırakın beni gideyim Yalnızlık bekler Daha sofra hazırlanacak Salata olarak yürekleri Yemek olarak dostluk ve sevgiyi Rakı olarak aşk! İçeceğiz Kadeh tokuşturup yalnızlıkla Hiç durmadan içeceğiz. |
* Sensiz Bu Kalp * * *
.................................-.........Bu, sana .................................So-n siirim, ey yar! ........................Bil ki; bir daha sevemem, ...............Sevilmem de, öyle kolay kolay. ..........Hem terkedilmem de dolayısıyla. .....Ama şunu da anla; yaşayamam! Gamsız olamam, boşverip geçemem. .....Gezerim deliler gibi kendimden uzak, ..........Arada bir şuurum yerine gelir belki! ................Belki ağlarım, belki küfrederim. .........................Belki de hiç gelmez bile! ................................... ''Yoktu ki'' derim ...................................-.........Silerim!... |
hayat baştanbaşa kurulu tuzak
av ise tuzağı düşünce görür dünyaya kapalı gözlerden uzak ıssız bir köşede GÖKHAN ölür. |
Tek Tesellim GÖzlerindi
Bakip Bakip Delirirdim Bana Öyle Yakindinki; Hep Benimsin Zannederdim Birakip Gittin Beni Yanarim Icin Icin Yarali Kuslar Gibi,sensiz Ben Bir Hicim Duman GÖzlÜm Yaktin Beni Duman Ettin Acimadin Ziyan Ettin Duman GÖzlÜm Benim Icin Yasamaktin Yasamayi Haram Ettin... GÖnlÜmÜ Teslim Aldi HÜzÜn Icimde Senden Kalan Cam Kiriklari Aynada Sensiz YÜzÜm Sensiz.... Hic Kimse Dindiremedi Bu Hickiriklari, Bir Gece Yarisi Ansizin Pencerenden Disari Bak GÖreceksin KÖse Basinda NÖbet Tutuyor GÖzlerim Öyle Kolay Degildir Beni Unutmak Hala,hala Sokaklarindadir Ayak Izlerim!!!... |
Bir safak vakti ölüm haberimi duyacaksin
Gökten bir yildiz düsecek avuslarina Kan bürüyecek gözlerini aglamaktan Dudaklarin patlayacak adimi haykirmaktan Ellerin buz tutacak üsüyeceksin Anilardan tabuta çiçek öreceksin adima Gözlerin görmeyecek o zaman kainati Belkide bikacaksin yasamaktan Derinden ic çekismelerinde ahim büyüyecek Ardimdan kosacaksin yalin ayak Yoklugum aci gelecek ölmek isteyeceksin Isteyeceksin biliyorum zalim |
kirilsin disler kopsun firtina
hakikati bilmeyen vijdan aglasin sen yürü geriden gelen bulunur sürüyü terk eden çoban aglasin ümitsizlik nedir en büyük zillet gonca iken solan güller aglasin haksizlikmi gördün haykiracaksin bir görüp bir susan gözler aglasin damlalar birikip çaglayan olur bu yolda akmayan kan aglasin atlilar elbet gelecek birgün savastan kaçan asker aglasin ben kendime bir yok buldum bana yüz vermeyen kizlar aglasin |
Kirik bir kadehtir
Askin yuzu Ruyadir sevmek Aski anlayinca Sevmek aci gelir Eller ayrildiginda Vah cekmekle Daglayip sizlanmakla Askin yarasini Merhemle kapatamazsin |
Ağlamak istiyorum-
gözümde yaş kalmadı- ne dilersem olmadı- ağlamak istiyorum. Hasretim gözlerine- taparım izlerine- kapanıp dizlerine- ağlamak istiyorum. Ne umut ne teselli- talihim yok besbelli- ince bel pamuk elli- ağlamak istiyorum. *******im gün gibi- ayrılmamız dün gibi- içimde hüzün gibi- ağlamak istiyorum. |
Sana bir çiçek çizdim;
asla solmasın diye... Senden bakmasın; hiç kimse görmesin, koklamasın diye... Gözyaşlarımla sulayıp büyüttüm, ölmesin,her zaman hatırlansın diye... Sana bir çiçek gönderiyorum, artık büyütemiyorum; ölmesin diye, ben unutuyorum, sen,asla unutma artık sen büyük diye... |
17 YAŞINDA
17 YAŞINDA 17 Yaşında Girersem Toprağa Sevgilim Sen Ağlarmısın Dönse Yüzüm Kara Toprağa Baskasına Gönül Bağlarmısın Yolun Düsüpte Mezarlıktan Geçersen Otları Birikmiş Mezar Seçersen Dök Gözyaşlarını O Mezar Başına İçinde Biri Var 17 YAŞINDA Ben Ölürsem Herkes Bişey DIYECEK Kimi Hasta Kimi Verem Diyecek Fakat Biri Var Bunu Bilecek SEVİYORDU ONDAN ÖLDÜ DİYECEK |
satılık aşk
Deniz gözleri Ebrulu bakışlı Sevdayı kendine esir eden Omuzu şallı kız. Söyle! Aşkını kaça sattın? Kaç kere görücüye çıktı Uzun saçların Kaç pazarlığa teslim oldun Söyle Kaç kere gerçekten aşık oldun Zaten herşey para olmuş Ve para pul Bir de sen aşkı satsan ne yazar. Çünkü para En kral delikanlıyı bile bozar |
AŞKA KÖLE OLURSAN
Aşka köle olursan Bir gün sende anlarsın Bir zalime tutulursan Benim gibi yanarsin Dünyada gülemezsin Mutluluğu bilemezsin İstesende ölemezsin Çekeceksin çileni Yaşamaktan yorulursan Bir gün sende anlarsın Fırtınaya tutulursan Benim gibi solarsın |
Bana Bir Şiir Yaz Sevdiğim
Bin bir Mana Olsun Cümlelerimde Her Kelimesi Seni Bana Getirsin Sen Benden Gitsen de Bana Bir Şiir Yaz Sevdiğim Biraz Da Olsa Düşün Geçmişi Düşlerini Koy İçine Düşlerinde Ben Olmasam da Koy Bana Bir Şiir Yaz Sevdiğim Senden Bir Dünya Olsun Binlerce Sevgi Doğsun İçinde Beni Öldürsen De O Dünyada Bana Bir Şiir Yaz Sevdiğim Gülüşünle Her Yer Yeşillensin Sarı Güller Açsın Bir Mezarın Yanı Başında Bana Bir Şiir Yaz Sevdiğim Sevginden Bir Parça Koy Olmasa da Kalbinde Sevgi Benden Aldıklarından Bir Parça Koy Yeşil gözlümm bebeğim |
DİNLE AŞKIM
Dinle! Bir tanem. İyi dinle. Sözüm geçmiyor kalbime. Dinle! Kara gözlüm iyi dinle. Bekle! Son sözüme kadar. Bekle ve dinle. İyi dinle kara gözlüm, iyi dinle Dinle! Toz oldum, ufalandım. Duman oldum, gazaplandım. Seni seviyorum diye paralandım. İyi dinlesende ne fayda. Bekle ! Bitmedi daha sözüm. Seni seviyorum inan iki gözüm. Sevmek fedakarlık ister işte çözüm. Kalbime taş bastım güle güle. Hasretinle yanacağımı bile bile. git artık dinleme sonrasını. Beni hiç mi hiç bekleme |
TİRYAKİYİM
sarhos olmak ıcın ıcmek grekmez dunyanın derdıne tıryakıyım ben hasrettır askımı bende buyuten tum ayrılıklara tıryakıyım ben hıckırık gızlıdır her kahkahamda aglarken gulmeye tıryakıyım ben ınanmayın sakın yasadıgıma yasarkn olmeye tıryakıyım ben gelsın zalım felek karsımda dursun benı alıp yıne yerlre vursun huzur bır servetse al senın olsun derbeder hayat tıryakıyım ben |
Sevgilim;saman alevi gibi geçiverdin.
Bu sevdadan, zoru görünce kaçıverdin. Ben senin yoluna azap çekerken, Sen beni terkedip gidiverdin. Bir kere dinlemek zahmet oldu. Sevgi yoluna dökülen güller diken oldu. Göz göze gelmemiz haram oldu. Sen beni terkedip gidiverdin. Hergün yeni bir umutla uyanıyorum. Senin yolunu senin sesini gözlüyorum. Sevgilim sensizlikten yandım ölüyorum. Sen beni terkedip gidiverdin. Aramıza kıskançları almayalım deseydin, Onların kötülüklerini önceden farketseydin. Bizim sevgimizi bu hallere düşürmeseydin. Sen beni terkedip gitmeseydin. |
öldüğüm gün
Ben öldüğüm gün Yeşil bir elbise giy. Bir daha görmeden yüzümü, ellerimi Kırlarda dolaş, şarkı söyle Ağla, gözyaşın çimen beslesin Ulu bir ağacın dalına as resmimi Ben öldüğüm gün Güzel insanlarla konuş Deniz kenarında otur, bir sigara iç Dalgalarla dertleş. Gözlerinin rengiyle boyansın baktıkların Ama karaların uzağından geç |
Sevgİlİm,
Yalan SÖylersem Sana, Kopsun Ve Mahrum Kalsin Dİlİm "senİ Sevİyorum" Demek BahtİyarliĞindan.. Sevg-04;lİm, Yalan Yazarsam Sana, Kurusun Ve Mahrum Kalsin Elİm OkŞayabİlmek Saadetİnden Senİ Sevgİlİm, Yalan SÖylersem Sana, GÖzlerİm İkİ Nadİm GÖzyaŞi Gİbİ AvuÇlarima Aksinlar Ve...... GÖrmesİnler Senİ Bİr Daha... Derdin Ama Senin TÜm DÜnyan Yalan Cikti Be Beni ÖldÜrdÜn Artik Sen Beni Deyil Ben Seni Ölsem Bile GÖrmek Istemiyorum Defol Git Hayatimdan Artik Unutmak Istiyorum Seni LÜtfen Daha Zorlastirma Beni Ve Defol Git!!!!!!!!!!!!! |
Herkesin Alemi Var
Benden Başka Alemde, Varlığımı-; Adadım Bende Aşka Alemde, Dünyalara Bedeledir Senin Tatlı Gülüşün... Bana Alem Ne Gerek Sen den Başka Alem de... |
Sensiz hayat düşünemiyorum
En büyük isteğimsin Nerede olursan ol İnan ki kalbimdesin Sana olan sevgim sonsuz Elveda diyemem sana Vakit geçtikçe İsmini duydukça Yalnız seni düşünüyorum O güzel gözlerini Rüyamda görüyorum Unutma seni ben Mahşere kadar seviyorum yeşil gözlüm gülüm |
Hani seviyordun beni delilerce?
Hani sevecektin beni senelerce? Yalancisin Sen Yalanci! Hani son sevgilin ben olacaktim? Hani benden baskansini görmeyecektin? Yalancisin Sen Yalanci! Hani gözyaslarimi silecektin hep? Oysaki sendin aglamaya sebep! Hani mutlulugu verecekten bana? Nasil kiydin bu zavalli cana? Yalancisin Sen Yalanci! Cokmu gördün ASK'I bana? Layik degilmiydimki ben sana? Hani seviyordun? Hani bensiz olamiyordun? Yalancisin Sen Yalanci! Hani sen oynadinya simdi benimle, Umarim birgün sende karsilasirsin baska birinle! Seversin gercekten delilerce - benim gibi, Fakat oda insallah olur - senin gibi Y A L A N C I ! |
Fayda etmez oldu resimler artık,
Ellerin elime değmeli gülüm. Aşılmaz denilen hasret surları Sevdamıza boyun eğmeli gülüm. Ayrılık ölümün ikiz kardeşi, Bulunmaz dünyada başka bir eşi, Bu kara geceye vuslat güneşi Zamanıdır artık doğmalı gülüm. Tohumlar toprağa düşsün bu gece Çözülsün ayrılık denen bilmece Bir sevda ile gel dağlardan yüce İçine dünyalar sığmalı gülüm Akşamın sonunda gece başlarken Ayrılık acısı gönle işlerken Mecalim kalmadı nerdesin derken Hayalin ufkumda doğmalı gülüm |
YüRêGî TûTûKLû SêVDâSî MêrT ÔLmâLî...HâSRêTê DâYâNMâLî KâDîNîNâ DôYMâMâLî...GöZû DîSâRDâ ÔLmâmâLî...NâMûSû ÎcîN YâSâMâLî...BâSî DîK ÔLmâLî...YüRêGî MêrT SöZLêRî KêSKîN ÔLmâLî...Bîr KâDîNî KâLêM GîBî TûTMâLî DêFTêR GîBî YâZMâLî! SîîR GîBî ÔKûMâLî...KâDîNî Bîr ÔK GîBî KâLBîNê SâPLâMâLî!
ÊRKÊK DÊDÎGÎN ÂDÂM GÎBÎ SÊVMÊLÎ!!!... |
Benİ Unutma
BİrgÜn Gelİrde UnuturmuŞ İnsan En SevdİĞİ Hatiralri Bİle Barİ Sen Hergece Yorgun Sesİyle Saat On İkİyİ VurduĞu Zaman Benİ Unutma ÇÜnkÜ Ben Her Gece O Saatlerde Senİ YaŞar Ve Senİ DÜŞÜnÜrÜm Hayalİn İÇİnde PerİŞan YÜrÜrÜm Senlerce Sonra Sana DÖnÜŞÜm Bİr MahŞer GÜnÜnede Rastlasa Benİ Unutma |
Beklermisin mezarlıkta,
Ölülerdir asıl hasta. Kanser hastalıktır lafta İnsanoğlu bir berzahta Nefessiz ediyor gıpta. Bu çukurda halsiz pasta Mahşerde firavun yasta Bu kafa olmaz sunta Hiç bulunmaz mı atıfta Asıl iş değil toprağı almakta İçine en güzel girebilmekte Diyebilmekte Demekte.. |
Sevdim dedin inandım
Sev dedin sevdim Bitdi dedin bitirdim Tek birşeyi bilemedin Ben sana beni sev dedim sevemedin Seviyorum dedim inanmadın Bitdi deme dedim dinlemedin Soğuk taşıma sarılırsın dedim şaka sandın Şimdi ikimiz farklı dünyalarda Ben gerçeklerle bir hoş Sen mezarım başında sarhoş.... |
Gece seni fısıldıyor kulağıma sessizce,
Beni bukadar sarhoş eden ne sence Ölüm bu muydu susma söylesene, Seni sevmek ölümmüş desene Hasret bedenimi sarıyor korkusuzca Söyleyemiyorum bugece yine sana Aşkın hiç olmayacaksa O zaman giyerim gelinliğimi girerim mezara... |
MEZARLIK
Hep korktugum O mezarliktan geçerken Bir gün Henüz kurumamis topragin Basinda bir adam gördüm Yanaklari çökmüs,dudaklari titrek Aglamaktan galiba gözleri sismis Elinde de bir buket gül Zavalli adam Sevgisini çok genç yasta kaybetmis... |
MEZAR BEKÇİSİ
mezar bekcisi kalkti yerinden tuttu binlerce ölüyü soru yagmuruna bu ne yapmis dedi hirsizlik yapmis atin cabuk bunu atese o ne yapmis dedi yalan soylemis o zaman onuda atin atese sonra sira bana geldi bu ne yapmis dedi o serap adinda bir kizi sevmis birakin onu ozaman o yanmis yanacagi kadar |
bir mezar taşı
Varsin simsekler birbirleriyle amansizca savassin Varsin yildizlar karanlik kuytularda saklansin Varsin kabuslarimin ortasinda kabuslar yaratilsin Varsin ay tutulsun, günes dogmasin Zifirden karanlik *******imin sabahi olmasin Sen yoksan yanimda Varsin yagmur hizini kesmesin hep gür yagsin Varsin yastigim islansin, gözlerim kurumasin Musalla tasina gerek yok, naasim burda yikansin Bir mezar tasi olsun basucumda, sen yoksan yanimda Varsin üzerinde bir sey yazmasin Bir mezar tasi olsun basucumda, sen yoksan yanimda |
Sayet Ölürsem Sana Doymadan
Mezarima Gül Birakin Sabah Olmadan Yapraklarim Döküldü Çiçegi Solmadan Mezarimin Basinda Aglamayin Sakin. Eliniz Degerse Siyah Saçima Göz Yasiniz Akmasin Mezar Tasima Sizde Mezar Kazdirin Yani Basima Birakmayin Beni Yalniz Basima |
Cancagizim, nur-u deryam,
Ask pencerem, gönül dünyam, Yasadigim gerçek rüyam, Ölürüm ben senin için. Mor sümbülüm, kir çiçegim, Uyan artik ben gerçegim, Gönlümdeki tek çiçegim, Ölürüm ben senin için. Al yanaklim, mühür gözlüm, Durma öyle mahsun, mazlum, Inan bana melek yüzlüm, Ölürüm ben senin için. |
Biz iki baliktik, ask da bir deniz.
Yüzerdik koylarda gamsiz, kedersiz. Biraktik sularda gümüsten bir iz. Keskin kancalara taktilar bizi, Çirpindik kiyiya çektiler bizi. Simdi gözlerimiz cam gibi parlar; Üstümüze gelir; evler, duvarlar. Nerde ask denizi, sonsuz dalgalar? Keskin kancalara taktilar bizi Çirpindik, kiyiya çektiler bizi... |
kalbimdeki umudum
sığınacak tek yurdum karanlıktaki avuntum olur musun sonsuzluğum sevginle doğuyor günlerim seni görünce titriyor ellerim gülümsemenle tükenir bedenim olur musun yaşama nedenim yüreğimdeki derin sancım *******i ümitsiz çırpınışları-m gülüşünle süslenmiş rüyalarım olur musun kalp ağrım sana yanar şu kalbim bir tek sana ağlar gözlerim ölmeden önce son nefesim olur musun ecelim gökyüzünde yıldızım hayattaki yalnızlığım beni titreten ayazım olur musun alınyazım |
Rüya miydi saçlarini oksadim yarim?
Rüya degilmis,kafamdan silemiyorum. * Ben gelemem sana,gelmek kolay olsaydi Peki yarim,simdi neden gelemiyorum. * Ama yarim bu gerçekmis senden ayrildim Gözyasini yanagimdan silemiyorum. * Ayriliga inanmadim dilim tutuldu Sen mahzun bakma, elveda diyemiyorum. * Yarim seni o kadar çok seviyorum ki Benden büyük asik var mi bilemiyorum? |
Gecenin sessizligi tavana vuruyordu,
Ve sen, yoktun yine. Gözlerim yildizlara kayiyordu, Yildizlarsa gözlerine. Sana biraktim herseyi, gidiyordum iste, Yildizlarda birakiyordu beni gözlerinde, Gözlerindi zaten dünyanin en birakilmaz yeri, En sevdigimde, gözlerinde biraktim herseyi. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:30 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.