![]() |
Bir çiçeğin tabiata seslenemediği gibi
Sevgi sozcukleri neden etkiler karsi cinsi, insan ne arar karsisindakikiside..? Neden ayna karsisina gecip te kendimize iltifat ettigimizde hicbirsey hissetmeyiz de bir baskasi edince mutlu oluruz..? Karsimizdaki kisiye sevgimizi gosterirken farkinda olmadan canilesiyor muyuz yoksa ? Verdigimiz
bir cicekle ona sevgimizi gosterirken, acimasizligimiz da cikiyor ortaya. O cicek te tabiata asIk oldugu icin acmamis miydi ? Ama o bizi kirmiyordu cunku gercek sevgiydi onun sevgisi, tabiata bizi armagan etmedi hicbir zaman. Kendi guzelliginde, masumiyetinde gosterdi o sevgiyi. Bizim de kaybedislerimiz buyuzden diye dusunuyorum..Bir insan kara sevdaya da dusse, mantigini kaybetmemeli. Seviyorsan onu, yureginde acmali o cicek, onu koparip vermelisin , verebiliyorsan... Ama nedense bunu da anlayamayiz bir turlu, ya ayrilinca ya da yalnizken dogrular cikar karsimiza. Demek ki isledigimiz bu suc tek tarafli degil. Koparip verdigimiz cicegin omru 3 ay ise 3 gune dusuyor ve soluyor. Cicegi alan mutlu, solsun diyor, bir kitap sayfasinin arasina koyar, her baktigimda onu hatirlarim ... Ya tabiat ? O sevdigi cicegi hatirlamak isteyince nereye bakacak..? Nasil olsa seneye baska cicek acar onu severim mi diyecek...? O zaman biz de vaz gecelim sevdigimiz yok oldugunda, biz de seneye baska birine asIk olalim... Evet yapamayiz, deliler gibi sevdigimizi unutup seneye baskasi gelir diyemeyiz. O halde birseyler hep yarim, onlari duzeltelim. Beyaz bir gul masumiyeti simgeler diye verdigimiz kisiye gostermeyelim o caniligimizi. O zaten masumiyetini gostermek icin acmamisti dogaya... Masumiyetimizi gormek istiyorsa karsimizdaki kisi, yuregimizdeki beyaz gule bakmali, elimizdekine degil.. Hic kimse birbirine asIk degil mi yoksa..? Yuregimizdeki cicegi goremeyecegi icin mi veriyoruz elimizdeki cicegi...? Biz kendimizi basitlestiriyoruz boyle yapmakla. O adres sormadan biz tarif ediyoruz. Boyle kolay cozumlenmemeli sevdalar. Bir parcasi eksIk define haritasi gibi olmali. Nerede oldugunu bilmemelisin ama varligini da hissetmelisin. Sonunda bulduysan sevgi hazinesini, alip gitmek yerine, kendinden bir parca birakmalisin. Daha da deger kazanmali ... Bence hic kimseye guzelsin denmemeli, cunku bir cumleye ve cicege sigacak kadar basit degil insanlarin guzelligi... Bu yuzden inaniyorum belki de, ''en buyuk sevgi gizli olandir'' sozune.. bir ciceğin tabiata seslenemediği gibi... |
KAYBEDEN!!
Belkide doğuştandı bu suç . Belki doğmamdı.Daha hayata gelmeden ölmek istememin sebebiydi belki... Unuttum zamanla inanmaya çalıştım ama bu hiç birşeyi değiştirmedi.Şimdi yine öylece karşımda duruyorsun , acımasızca . Tutunacak hiç bir dal , kaçacak hiç bir yer ve artık savaşacak gücüm kalmadı.Sınırların içine hapsetti hayat , hiç acımadı bana ve gözyaşlarıma.Acınılmak değil isteğim , hele isyan hiç değil ama böyle olmamalıydı,adalet yerini bulacak , yarınlar güzel olacaktı....Olmadı...Olamadı...Olmayacak... Öğrendim artık..Kaybeden benim...Kazanan siz..... |
benden geçti aşk!!!!!!!
Bana S.eni unutturacak bi yer yok bu dünyada... Dayanmalıyım, yaşamalıyım S.enden kalanlarla! Nereye gitsem, ne yapsam da her yerde bir izin, bir hatıran var. Bu şehir seninle yaşananlarla dolu. Aslında sadece bu şehir mi? Denizler senin, dağlar seninle olan izlerimi, anılarımı saklıyor hep. Sınırların dışına taşıyor hatılaralarımız. Anlayacağın bana seni hatırlatmayacak hiç bir yer yok gidebileceğim. Bu yüzden ben bunlarla yaşamak ve her aklıma gelişe dayanmak zorundayım. Bıraktıklarının yükünü omuzlamak, buna katlanmak zorundayım. Yılmadan... Yıkılmadan... S.eninle başladı, S.eninle bitti, Göçmen kuşlar gibi bir vakitlikti, Benden geçti aşk!.. Seninle buldum ben kaybettiğim umutları, umudum oldun, umutlarım oldu seninle. Oysa şimdi seni kaybettim birdenbire. Kısa mıydı düşündüğüm kadar yoksa seninle zaman su gibi akıp gidiyor muydu? Bir vardın, sonra bir baktım yok oldun. Gidişler mevsimine mi tutuldun! Anlayamadım... Ben o günden sonra aşk'ı göremedim, O'nuda mı yanında götürmüştün?! Yani anlayacağın aşk geçip gitti benden! Yağmurlar yağdı, güneş açtı, Günler günleri kovaladı ardından... Bir daha gülmedi yüzüm aşk[ın] benden geçeli, Hiç geçmedi hüznüm... Ahh yorar beni hüznüm!!! |
şiirler birleşerek romantikbir ortam oluşmuş saygılar...
|
karanlığa inat dayan!!
Kirpiklerimizi aşıp geçen her damla aynı renkteydi, belki de sadece bu yüzden sevdim seni… Kelimelerimi tanıdın önce, ardından beni. Seni tanıdım önce, sonra gördüm kelimelerin sana yetmediğini. Ben kadar kayıptın, ben kadar yanlış yapmıştı hayat sana, ben kadar karanlık sunmuşlardı bu yaşında. Geç doğmuştun sen biraz, ben biraz erken yaşlanmıştım. Geçmişimi gördüm sende. Geleceğini anlatmak istedim sana sadece. Yanlış zamanlara, yanlış mekânlara çakılmıştı kaderimizin her harfi. Yanlış insanları sevmiştik hep, yanlışların peşindeydik belki. Doğruya ulaşmanı değil, doğrunun ulaşılmaz olduğunu anlamanı istedim en çok. O yüzden bir kez kurdum her cümleyi sana, ikincisi gelmedi. Çünkü önünü görmek isteyen insanlar, hayatlarında tekrarlara yer vermemeli. Ait olmadığımız bedenlerde, her gece gizli gizli yamaladığımız ruhlarımızla sadece nefes alıp vermeye çalışıyoruz ya hep, elbet bir gün bitecek diye, o gün geldiğinde yanında olmak istiyorum en çok, daha beyaz bir sayfayı beraber açalım diye. Çünkü inanıyorum sana. İnanıyorum senin içinde itiraz eden o asi çocuğa. İnanıyorum senin içinde her şeyi kabullenen o ufacık çocuğa. Çünkü inanıyorum gelecekte kendi gökyüzünün güneşi olabilen bir adama dönüşeceğine. Çünkü inanıyorum ben, senin kurmadığın, ama benim duyabildiğim her cümlene… Bir gün gelecek, sadece kumların üzerine uzanıp gökyüzünü izleyen iki gencin tablosunu çizecek her ressam, biz modelleri olacağız. Bir gün gelecek, *******i birer yudum şaraba razı olup, seninle yan yana yıldızları sayacağız. Bir gün sen bana denizi anlatacaksın. Ben sana toprağı. Bir gün susacağız sadece, kimse duyamayacak saçlarımızın anlattıklarını. İşte bu yüzden dayanmak gerekiyor. İşte bu yüzden, sırf bu yüzden savaşmak… İşte bu yüzden seviyorum seni. Biliyorum, kolay değil anlamak… Yalanları görebilmek acıdır. Maskelerin ardında nelerin durduğunu bilmek… Zordur her şeyi sezerek yaşamak, zordur olup biten her şeyi görmek. Biliyorum neden nüfus cüzdanında yazan yaşta olmadığını. Biliyorum nasıl hayata bu kadar sabırla katlandığını. Biraz turuncu katmak istiyorum sadece hayatına bir gece sen uyurken, biraz bahar sürmek istiyorum zamanın sana getireceklerine. Çünkü onlar anlamaz. Çünkü onlar göremez senin içine akıttığın yaşları. Oysa ben biliyorum, bir şiir uzatsam sana, diner acın, içini çekersin önce, sonra gülümsersin yine. Güçlüsün sen çünkü. Farkındalığının farkındasın. Kendi kendinin aynası olabilen nadir insanlardansın. Ve işte bu yüzden hayatımdasın. İşte bu yüzden ben biraz çilek tadı istiyorum geleceğimize, biraz meltem, tenimizi mutlu etsin diye. İşte bu yüzden, sessizliğini tanıyorum. İşte bu yüzden gözlerin kapalıyken bile acımı görebildiğini biliyorum. İşte bu yüzden bekliyorum seninle deniz kenarında bir martıya dönüşene kadar içeceğimiz günü. İşte bu yüzden şiirlerle süslüyorum bir gün içinde kanat çırpacağımız göğü. İşte bu yüzden , nerede olursan ol, ben duyabiliyorum içindeki sessiz çığlıkları. İşte bu yüzden , ne olursa olsun, ben biliyorum bir gün bembeyaz olacağımızı… Bu yüzden, bir gün şiir kazanacak, aşk kazanacak, özgürlük ve barış kazanacak, inan. İşte bu yüzden, karanlığa inat dayan , ihtiyacımız olan tek şey biraz zaman... -alıntı- |
kankan yaparsa olur tabi:D
|
biriktirdiklerim!!
Bazen sadece uzaklığın kalbinde atar sevdanın susuzluğu... Yatağın bir köşesinde aşk;diğer bir köşesinde sayılı saatlerin tedirgin bekleyişi asılı kalır. Kollarından yakaladığın, doyumsuz bir sabaha sarıldığın gece rüzgârı merdivenlerden aşağıya doğru yavaşça kaybolur. Geride kalansa ılık bir kelimedir içten içe derinlere yayılan... Özlemin merdivenlerinden aşağıya kaç adımda inilir ki...? Bazen de ilmeğinden geçirmek öyle zorlaşır ki geceyi, ne yana dönsen hep aynı çıkmazın gözlerine değer bakışların... Sobeleyecek bir beden ve ertesi geceye sarkacak bir yaşam, parmak aralarından sızar tahta boşluklara... Yakalayamazsın... Sadece uzaklık var diyorsun ya;şimdi sen gecene dolan neme hapset her bir damlamı... ve bir sarkacın yinelenen sesinde uzan, sesimin seninle gülümseyen çağlayanına... Uykunda ev uykusuzluğunda... |
VAZGECİLMEZ ÇİNGENE:)
'yokluğun cehennemin öbür adıdır üşüyorum kapama gözlerini' gözlerini kapadığında beni benden alan milyonlarca yenilgimden biri oluyorsun.üşüyorum ellerini arıyorum yorgan niyetine ellerin yok oluyor sanki üşümüş sensiz bedenimde.sensizlikleri alıorum atıyorum ve acı içinde ama seninle yaşamayı tercih ediyorum.hayatta emanet durmanın getirdiği bir yokluk bana aceleden bir hayat sunuyorlar yaşıyorum heran bitecekmiş gibi yaşıyorum umutsuzluk değil ama sensizlik işte... ...'yinede bu ışıklar bu kenti güzelmiş gibi gösteriyor *******i...'*******den bir demet topluyorum üstünü örtüyorum gündüzlerimin o gündüzler ki güneşimi kaybettiğim günden beri bana körleme... |
BENİ UNUTMA
"Ne konuşuyor bu insanlar? Ne kadar uzak kelimeler anlamdan.. Aynama bir yabancı sızmış, Bakıyor bana uzaktan.." ne anlatıyor bu harfler.. ne saçmalıyor kelimeler.. kendimi bile tanımıyorum ben,ne istiyor bu aynadaki yabancı benden.. bu beni süzen bakışlar kimin..insanlar nereden biliyor ne dediğini içimin..? "Sensizlikten kalan en acı gerçeğim.. 'hiçliğim..!' Ucuz basit ve sıradan, Pazara çıkmış gibi sanki ipliğim.." bana beni anlatan tek şey koskoca bir hiçlikmiş..biçildiğim,beş para etmez değerlermiş..kim satmış beni..kim satın almış elleri pis satıcıdan..neye yarar bu benliği olmayan benlik..kim çekip almış içimi ruhumdan..kim unutmuş beni aslında hiç tanımadan.. "Bir uçurumun en ucundayım, O kadar yokum ki görmüyorlar.. Kalbim susmuşlar yeri, Kuşlar korkup kaçmıyorlar.." atsam kendimi yani gölgemi uçurumdan..uyanan olur mu duyupta uykusundan..sesim çıkarmı ya da..?niye bu kadar benliğime yapışmış suskunluk..?yoksa duyupta mı anlamıyorlar.. "Hayat beni unutsa da sen unutma! Adımı unutacak kadar kaybettim kendimi.. Olsun, Beni unutma… beni unutma..." beni unuttuğunu kim anlamış en önce..?unuttuğunu anlamak için kim hatırlamış..en ön sırada hayat varmış..önce unutmuş,sonra ipliğimi pazara koymuş..sonra yine sonra,unuttuğunu unutmuş.. olsun sen unutma.. hayat beni unutsa da sen unutma.. _derin_ (feridun düzağaç-beni unutma) |
GİTME...GİTME..
Gitme....gitme..... Gidiyorsun yani öylemi gitmeliyim ...... Biraz daha kal istersen ................ Hem bak yağmur çok şiddetli yağıyor Biraz daha kal Yağmurun dinmesini bekle bunu söyleyen senmisin.......... biliyorsun bende enaz senin kadar severim......... yağmurda ıslanmayı........... boşver bu gece ıslanmak istiyorum........... Bilirim bilirim de........... hem sende böyle bekliyorsun soğukta hasta olacaksın Beni boşver aldırma............. artık gitmeliyim............. hem çok geç kaldım........... Daha çok var sabaha............ Üşüyormusun.................. ııııhh yok.......... Bu gece son ha.............. ........................ Yani biz bir daha................. ........................ keşke ......... neyse boş ver......... hep sen söylerdin bunu değilmi .............. Gitme Gitme ne olur Yağmur değil yanaklarımı ıslatan Soğuk değil beni böyle tirtir titreten Gitme Gitme nefesim Yaşamaya Nedenim En elverişli mazeretim gitme Gidersen; Bulamam ki yarının yolunu Gidersen; Çıkamam ki ben bu geceden Gidersen Boşver aldırma Aldırma ama Ama yinede gitme Gitme gülüşüm Huzurum Mutluluğuma Sebebim En geçerli bahanem gitme GİDERSEN KAYBOLURUM ÖMRÜMDE Ömrümce Bir Kayıp Olurum ...........................Ölürüm................. ............ alıntıdır... |
Birgün bir yıkık mezar görürsen,
Bilki o benim mezarımdır. Kabirde taşlar karaysa, Bilki o benim mezarımdır. Mezartaşının bir kenarı kırıksa, Dua'yı boşver birkez an diyorsa, Dikkatli dinle bir off sesi geliyorsa, Bilki o benim mezarımdır. Mezarlıkta taşlar garipse, Gökyüzü suskun ona küsmüşse, Topraklar çatlamış suya hasretse, Bilki o benim mezarımdır. Mezartaşında GÖKHAN yazıyorsa, Mezarlık taşlık yollar uzuyorsa, Gürültüden uzak görünmüyorsa, Bilki o benim mezarımdır. |
19 YAŞINDAYDIM ÖLDÜĞÜMDE
Ben 19 Yaşındaydım öldüğümde Belkide herkes öldüğü Ben dirildiğimde Ölüm anamın feryadı kadar acıtmamıştı canımı Ben 19 Yaşındaydım öldüğümde Köyün genç ve bekar kızları taşıdı tabutumu Musalladan öteye Olaki gönlüm kalmıştır birinde Köyün genç bekar kızları taşıdı musalladan öteye Ve en çok içlerinden biri ağladı Adı …… |
serseri liseli
sıralara tek tek ismini yazdım beni hatırlayasın diye liselim baş köşede oturup yüzüne baktım beni unutmayasın liselim tahtaya kalbimizi çizdim aşkımız gitmesin diye liselim kaleminle hep seni andım ismini unutmayayım diye liselim ruhumda bir sıkıntı var kalbimde bir fırtına kopuyor kafam karma karışık içimi sana bir anlatabilsem Ahh ahh bi anlatabilsem Liselim… |
İSYANIM VAR
Ruhum bedenimde sıkılınca İsyanım başlar o zaman bu şehre Gökdelenleri üzerime gelince Nefretim başlar o zaman bu şehre. Alın götürün beni buralardan Alın götürün başka diyarlara Buralarda aşklar sahte dostluklar sahte Gönlüm mahpusta bedenim darda Alın götürün beni ebediyen ölmeyecek hayata. İnsanların insanlıktan çıktığını görünce İsyanım başlar o zaman bu şehre Parayı tanrı yerine koyanları görünce Nefretim başlar o zaman bu şehre..! |
KURŞUN YARASIII*-*--*-*-*-*-*-*
İstediğin zaman, rastladığın yerde Kıyasıya olmalı beni vuruşun Kanım günlerce akmalı caddelerde Tam kalbime değmeli attığın kurşun Ya kalbime, ya alnımın ortasına En can alacak yerime nişan al Çare bulunmaz her kurşun yarasına Beni öldür ve açık gözlerime dal Bir eser olmasın içinde korkudan Tetiği kininle, garezinle çek Kurşun değil ölüm çıkmalı namludan Bırak benim kanım olsun dökülecek En son kurşunun da olsa namluya sür Nasıl olsa ölüm var, bari sen öldür…. |
YOKOLUŞ
Hayata kahrettiğim gün Yakacağım tüm şiirlerimi Bir tek satır karalamayacağım artık İçimdeki ümit ışığı da sönüp,gidecek Gözlerim artık usanmışcasına Ağlamaktan Hüzün dolu,acı sözcükler Bir bir dökülecek dilimden Son bir çabayla doğrulacağım Yerimden , Bitkin ve harap düşmüş bedenim Artık duramıyacak ayakta Yüreğim parçalanarak,haykıracağım “SENİ SEVİYORUM” diye... |
BİZİ NE BİLSİN
Herşey madde diyen şaşı dinliler Türk-İslam fikrine karşı kinliler Tezek yürekliler, turp beyinliler Temelden berbatlar bizi ne bilsin... Türk'üz; Türk yurdunda birlik isteriz Müslümanız; düzen, dirlik isteriz Ülkücüyüz; mazbut erlik isteriz Nemrutlar, Seddatlar bizi ne bilsin... Kimisi 'küçük' der, kimi 'az' görür; Kimisi yolacak hazır kaz görür; Kimi Bozkurtları binamaz görür; Sahtekar hoyratlar bizi ne bilsin |
Yolcuyum artık bu dünyadan
Yolcuyum topladım bavulumu Bavullar dolusu keder. Söyle be biletçi,bu giden yolda Yalnız,garip ve kederli Bekliyorum ölüm saatim… tren nereye gider. Yalnız ölüme olsun yolculuk Durma be biletçi kes bir bilet. Uzak kalmışım sıladan,yardan,anadan.babadan Anarlar şimdi beni uzaktan Bense şimdi istasyon da Ölüme |
Sİneye Mİ Çeksem,yoksa Nefrete Mİ DÖksem Sevdami?yildizlara Mi Anlatsam Derdİmİ, DaĞlardan Mi Alsam Öfkemİ?bİlmİyorum Kİmde SuÇ Kİmde Kabahat,gecem Kara GÜndÜzÜm Kara,nerde AŞkin Nerde Sevdan,Çek Gİt Beceremİyorsan Sevmeyİ,gİtte Aci Verme YÜreĞİme Be Vefasiz...!!!
|
---ANLADIM---
Öyle bir yaşıyorum ki, Cenneti de gördüm, cehennemi de. Öyle bir AŞK YAŞADIM Kİ, Tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, Kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki Okudum, okudum, ANLAMADIM Kendi kendime konuştum bazen evimde. Hem kızdım hem güldüm halime. Sonra dedim ki ''söz ver kendine.'' Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin. Sevilmek istiyorsan,ÖNCE SEVMEYİ BİLECEKSİN Uçmayı seviyorsan (Kİ KELEBEKSİN) düşmeyide bileceksin Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayatı seyredersin Öyle bir hayat yaşadım ki, Son yolculukları erken tanıdım Öyle çok değerliymiş ki ZAMAN Hep acele etmem bundan, ANLADIM… |
SERSERİ
Arama Hayatin Cilvesinde Bahane Benim Adim ::SERSERI:: Seninkinden Sahane Guzelim ::SERSERI:: Kimdir Bilirmisin? ::SERSERI:: Bu Alem'in Delikanlisidir! Sen öLümün KaranLiginda Özgürlügü Aradinmi? Piskopatina p.. (YASAK KELIME)'ine Kursun Yagdirdinmi? Karakollar'da Asayislerde Iskenceye Alindinmi? Güzelim Ben Bu Alemde KRAL Tanimam ! Sen Lise Okurken Ben Hayat Okulu Mezunuydum , Sen güzeL ßeyLerLe danS ederken ßen azraiL'Le danS ediOrdum , Sen ananin Sicacik kOynunda uyurken ßen geCe ßuz gißi sOkakLarda seni düsünüyordum a$$$$$$$$$$kIm |
SERSERİCE
Bu sehir bana yetmiyor artik yada ben bu sehire, Caddeler uzun kaldirimlar soguk ama üsümüyor serseri ne yazik yanmiyorda, Yagmur yaginca çamlar bir baska kokar bu sehirde, Sabahi sisli olur, islanmasi Baskadir nehir kiyisinda, ne yazik artik islamak ta zevk vermiyor serseriye Aksam dolasmasi,islak kaldirimlarda adim saymasi bagira bagira sarki söylemesi ve bir dosta selam vermesi hostur bu sehirde Ve bilirmisin gecenin karanliginda gece gibi olamamak ve gamsiz vede asikar vede tekerrür eden sabahta giden zamanda arkanda biraktiklarina unuttum diye haykiriken aslinda yeniden hatirlamak nekadar zordur bilirmisin serseri Dost dedigin bir elin parmaklarini gecmez...dakika basina bir insan tanir ve dakika basina bir insan kaybedersin ....Ve de demem odur ki eydost sen bende kaybedilmeyenlerdensin bir ara gelde sokaklari beraber sayalim ben nerdeyse bitirdim bu sehrin sokaklarini ama onlarda beni ...hayat baslayan bir film gibidir bazen güler bazen aglar bazende sasirirsin...ve en sonunda bitecektir serseri. |
DELİKANLI
delikanlıyız meyhaneler evimiz Hiç durmadan gece gündüz içeriz Ama tertemizdir bizim su kalbimiz Anladinmi sosyete kızı biz delikanlıyız Ama senin gibi para düskünü degiliz Biz bizi seveni candan severiz Basimiza taç eder,önünde diz çökeriz Anladinmi sosyete kızı biz delikanlıyız Sanmaki delikanlılar aglamaz delikanlılar agladimi kimse durduramaz Birde kayboldumu kimse bulamaz Anladinmi sosyete kızı Her isteyen delikanlı olamaz… |
MEZAR
Sayet Ölürsem Sana Doymadan Mezarima Gül Birakin Sabah Olmadan Yapraklarim Döküldü Çiçegi Solmadan Mezarimin Basinda Aglamayin Sakin. Eliniz Degerse Siyah Saçima Göz Yasiniz Akmasin Mezar Tasima Sizde Mezar Kazdirin Yani Basima Birakmayin Beni Yalniz Basima… |
BİR MEZAR TAŞI
Varsin simsekler birbirleriyle amansizca savassin Varsin yildizlar karanlik kuytularda saklansin Varsin kabuslarimin ortasinda kabuslar yaratilsin Varsin ay tutulsun, günes dogmasin Zifirden karanlik *******imin sabahi olmasin Sen yoksan yanimda Varsin yagmur hizini kesmesin hep gür yagsin Varsin yastigim islansin, gözlerim kurumasin Musalla tasina gerek yok, naasim burda yikansin Bir mezar tasi olsun basucumda, sen yoksan yanimda Varsin üzerinde bir sey yazmasin Bir mezar tasi olsun basucumda, sen yoksan yanimda… |
İsyan et
biliyorum okuyorsun bu satırları sen okurken mürekkebi akmış olur belki bil ki gözyaşlarımdan ne hallerdesin biliyorum aklın yırt at diyor ellerine gözlerin buna mani kaybedecek bir şey yok ki her satır kurşun gibi sarstıkça bedenini kaybedecek birşey yoksa da isyan et benim yaptığım gibi isyan et kime isyan edeceksen neye isyan edeceksen isyan et durma isyan et |
DERBEDER
Bir sabah bu şehirden üşüyerek uyanacaksın Titrek kalbini eski mektuplara saracaksın ben senle bir günübir ömre kıyaslarken Sen benden bir haber başka kollarda uyuyorsun Olsun avuclarında ben Boynunda benim kokum Ben seni coktan unuttum SEN DERBEDERİ UNUTAMAYACAKSIN… |
yapragın gül,meyvan zehirmiş,sana karşı öfke duymuyorum,kırgın degilim,kızgın degilim,sen zaten yokmussun ki,asıl kızılacak k,işi benim,küçücük bir toz tanesini bir mücevher sanmışım,sen zaten yokmussun ki sernin neyine yanayım…
|
Canin CikSin~
KaRa SeVDaM BiR AsK HiKaYeSi DiNLeYiN DoSTLaRiM DiNLeYiN DiNLeYinKi Bu DünYaDa Ne KaDaR SeReFSiZ VaR BiLiN iSYaNiM SaNaDiR GULuM SaNa!!! AL GöTüR GöTüR BeNDe NeYiN VaRSa iSTeMeM OnLaRDa SeNiN GiBi AciMaSiZDiR, AL GöTüR GöTüR BeLKi AnLaTiRLaR *******i NaSiL KaN AgLaDigiMi AL GöTüR GöTüR BüYüN YaLaN MeKTuPLaRiNi.. Ah Ah TaNiYaMaDiM SeNi BiR MeLeK GiBi S oKuLDuN BaNa AmA MaSKeYMiS YüZüNDeKi BaK YiNe iCiYoRuM BeRaBeRDe iCMiSTiK HeP SeReFeyDi AmA SiMDi SeReFSiZLigiNe iCiYoRuM!!! |
BİR ÖĞRENCİNİN ASKI
aklıma gelen her yere adını yazdım. kalorifere,sıraya,masaya, bizim hocanın çantasına, yoklama fişinin kenarına, yazılı kağıdının arkasına, 0,5 kalem ucuna.. zulamdaki kopya kağıdına.. hiç kimseye anlatmadım aşkımı... sadece bitip tükenmeyen yollara, hep evde unuttuğum kol saatime.. bütün düğmeleri kopmuş gömleğime.. bir de alişan'la osman'a.. herkes test çözerken ben sana şiirler yazdım.. canımın içi o şiirleri kendimemi yazdı sandın.. ben o şiirleri sana yazdım.. ömür boyu tenefüse çıkmak nasip olmasın ki seni çok sevdim... |
17 YAŞINDA
17 Yaşında Girersem Toprağa Sevgilim Sen Ağlarmısın Dönse Yüzüm Kara Toprağa Baskasına Gönül Bağlarmısın Yolun Düsüpte Mezarlıktan Geçersen Otları Birikmiş Mezar Seçersen Dök Gözyaşlarını O Mezar Başına İçinde Biri Var 17 YAŞINDA Ben Ölürsem Herkes Bişey dıyecek Kimi Hasta Kimi Verem Diyecek Fakat Biri Var Bunu Bilecek SEVİYORDU ONDAN ÖLDÜ DİYECEK |
Söylesem....
Söyliyebilsem sana AşKIMI... Yildizli bir gecede. Acabilsem sana kalbimi. Göreceksin seninle dolu desem. Diyebilsem ki cilginca AşIGIM sana... ama diyemem... Cünkü... Aramizda daglar , Ve benim kahrolasi yikilan gururum var. Bu böyle yillarca sürüp gidecek. Sen SEni sevdigimi bilmeyeceksin... Ögrenemiyceksinl...- Ben her gece ... Her ALLAHin gecesi... Yildizlara seni sevdigimi... Söyleyecegim.. Sana asla!... Cünkü aramizda... Daglar denizler, ve benim kahrolasi yikilan GURURUM var |
Bİ VEDA DİZESİ
Yine geldim uç noktaya. Ve ne yazık ki yine sayende bu çöküş zaten gidişinle ters-düz olmuştu dünyam şimdi tekrar gelip gidiyorsun ne istiyorsun? Derdin ne? Her ne ise derdin bilmiyorum ama... bu bir veda dizesi devamı olmayan gidiyorum, artık olmayacağım aranızda, olamayacağım belki aklınıza düşeceğim bir zaman sonrada unutacağım acımasızca evet! Zamanı geldi, gidiyorum vasiyetim hepinize; kırgınlıklarım ve kızgınlıklarım sana sevgili umutlarım ve sevinçlerim size emanet yaptıklarım ve yaşadıklarım onlarda bana soğuk mezarımda yalnız kalmamam için bu bir veda dizesi devamı olmayan gidiyorum! Aranızda olamayacağım için bir daha sevemeyeceğim için bağışlayın beni gidiyorum zaman geldi bekler Azraillim ayıp olmasın kalın sağlıcakla kendinize iyi bakın… |
şimdi gidiyorsun demek
zamansız başlayan bu sevdayı zamansız bitiriyorsun bitir ez geç hadi sen de sevgimi ne ferkeder ki bundan sonra zaten sen beni hiç sevmedin ki tek isteğim senden kendine iyi bakman dikkat etmen herşeye evet belki benden daha iyisini daha güzelini daha düşüncelisini belki de en mükemmelini bulabilirsin ama sakın unutma sevdiğim seni benden daha çok seven birisini asla bulamazsın hiçbiryerde bulamazsın beni düşünme alışkınım ben yalnızlığa alışkınım terkedilmeye alışkınım vedalara sensizliğe de alışırım elbet inan yaşayabilirim yokluğunla da acı veriyor artık bakışların acı veriyor artık varlığın bana git hadi zorlaştırma ayrılığı gözyaşlarınla git hadi daha fazla durma yanımda… |
Her gidişine hayranla bekliyorum
Yapma Allah aşkına ya hep kal söz etme gidişlerden yada silinsin isminde cisminde Oynama benimle denge mi bozuyorsun Askı yaşayacak yürek bırakmıyorsun insanda Böyle değildin sen ne oldu sana bittiyse heyecanın bileyim bende Seni çok seviyorum diye başlayan ve ama ile devam eden cümleleri duymaktan bıktım Seviyorsan seviyorsundur aması olmaz bu işin Üstelik bir cümlede ama varsa bir önceki yargını hiçbir hükmü yoktur artık… |
serseri
Öylesine acimasizdirki yasam denen su nesne, Ne zaman vuracak darbesini bilemezsin. Kestiremezsin gelecegini sen istesende, Geçmiste kaybolur anilarin gelmez geri istesende... Belki haykirmak gelecek içinden hayata, Belki basini vurmak gelecek içinden duvarlara, Ama nafile ne yapsanda gelmez geri, Unutma senin eserindir su gördügün serser... Alipta basini uzaklara gitmek isteyeceksin, Belki düsünmekten moraracak sakaklarin, Kararmaya basladiginda sensiz aksamlarin, Unutacaksin ama asla unutmayacaksin... Gün gelecek anlayacaksin artik hersey nafile, Silp atmak gelecek içinden tüm herseyi, Yorgun gözlerinden bosanircasina akacak yaslar, Sadece ondan geri kalacak hüzünlü bakislar... |
VEDA ŞİİRİ
Ya hiç tanimamis, anlamamissin sen beni Ya da bir vedalik bile degerim kalmamis gözünde Ah sebebini bir bilsem, anlardim belki seni Hadi askin yalandi, ya verdigin o ümitler, o sözler neydi Al bu gülü, kurutursun, ömür boyu saklarsin belki Tozlu raflarda sararmis bir siir kitabinin arasinda Ama beni unutabilecekmisin, Sevgimi silebilecekmisin bir kalemde Yazik, sen bu kafayla devam ettikçe, Mahkumsun hep terkedilmeye hep yenilmeye Yine de mutluluklar dilerim sana, al hepsi senin olsun Umarim umdugunu, aradigini bir gün bulursun Kaybettiklerinin farkinda olmasan bile Seni 180 derece çeviren, bu denli alçaltan neydi Ah sebebini bir bilsem, anlardim belki seni Gidiyorum, ama ben ayni ben, duygularim ayni duygular bilki Ben hep hazirim adam gibi seversen, gelirsen adam gibi Ben sairim kizim, asklarimda bambaska olur, vedalarimda Senin bildigin maço erkeklerden degilim ben Ne silah çekerim, ne de söver sayar, kabalik ederim Bana karsi yaptigin hatalari unutur, silerim Benle paylastigin güzelliklere tesekkür eder giderim Al iste son kirmizi gül bu, bu da son veda siirim Elveda, elveda… |
Doldu bana bahsedilen
Misralar üstündeki sihrin zamani. Anlamsiz artik, Yelkovanin akrebi usandiran hizi... Ama, Olmuyordu zaten. Sürekli yalnizliktan, hüzünden, Kederden, ölümden söz edip, Moral bozmak. Yalniz içim rahat, Çünkü; Herkes dedigime geldi sonunda. Lakin ben olmadim onlar ulastiginda orda. Ve yemin ederim, Gram yalan yoktu satirlarimda. Son bir sey daha; Bundan sonra yokum buralarda, Haberiniz ola. Kaçis yok, Bekliyor beni Azrail dışarda. Kalin saglicakla... |
Elveda Askimm
Sen Ask Nedir Bilirmisin Sen Sevgini Kalbine GÖmÜp Bir ÖmÜr YÜzÜn GÜldÜmÜ Her GÜlÜste Kalbin Sizlayip Canin Ölesiye Yandimi GÜlerken Kalbin HiÇ Agladimi Senin Kalbin SÖylesene HiÇ Birine Sevdalandimi Askin HiÇ Karsiliksiz Kaldimi Sen Asktan Ne Anlarsin Senin KaÇ Askin Var HiÇ Saydinmi Ask Atesi Yakarsa YÜregi SÖnermi Sanirsin GÖnÜl Biseverse Sen O Sevgiyi Bitermi Sanirsin Mevsim Kista Olsa Ateslerde Yanarsin Sen Bu Aski Simdi Anlamazsin Bir GÜn DÜsersen Karsilksiz Sevdaya Iste Ozaman Anlarsin BirgÜn Bedenin Kalirsa ÇÖlde Anlarsin Isyanimi Esen RÜzgar Yakar Alev Alev Senin Beni Yaktigin Gibi Tepende Kizgin GÜnes Dudaklarin Çatlamis Bir Yudum Suya Hasret Benim Sana Susuzlugum Gibi Tutunacak Bir Dalin Bile Olmaz Benim Yalnizligim Gibi Her Yer Kum Gibi Bir Bosluk Olur Suan Benim Halim Gibi Ölmek Istersin Ölemezsin Benim Istedigim Gibi SÜrÜnÜrsÜn Can Havli Ile Bir GÖlge Bir Yudum Su Bir Dost Ararsin Benim Aradigim Gibi Bir Karalti GÖrÜrsÜn Gidersin Ama Onun Hizina Yetisemezsin Senin Varligin Gibi Yani Serap Gibi Hayal Gibi Sana Yemin Ederim Halimi Bilsen GÜlemezsin Birdaha Vicdanin Sizlar Benim Mahvettigim Insan Bumu Dersin Sana Son Sitemim Bunlar Çatlamis Dudaklara Bir Islaklik Aglayan Kalbime Bir Sevgi Titreyen Ellerime Bir Umut GÖrmeyen GÖzlerime Bir Dost Duymayan Kulaklarima Bir Fisilti Hayallerime Bir GerÇek Olma Ümidi Bende Bitmek Bilmeyen Senin Ise Zevk Aldiginsu GÖnÜl Oyununa Bir Son Verme Zamani Gelmedimi Sana Son Kez Sitem Ediyorum Seni Son Kez Uyariyorum Seni Son Kez ÖzlÜyorum Resmini Bile Son Kez GÖrÜyorum Telefonda Sesini Son Kez Duyuyorum Lanet Olsun Iste Seni Son Kez Senden Istiyorum Sana En Son SÖzÜm Seni Çok Seviyorum Elveda Askim… |
ELVEDA
issiz sokak köselerinde seni bekledim bir gün dönersin diye... biliyorum kendimi sadece avutup duruyorum biliyorum sen geri dönmeyeceksin, dönmeyeceksin isiklarin altindan hiç geçmeyecek geçmeyeceksin dön desem sana dön desem sana sen dönecekmisin dönecekmisin kalbini bana verecekmisin ugruma hesaplar verecekmisin kendini benim kadar sevecekmisin sanmam bir tebessüm bile fazla artik sana senin masum görünen suratina simdi benden sana SON ELVEDA ELVEDA.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:30 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.