![]() |
Gitmeler
Gitmeler
hiç sevmem gitmeleri gitmeler zaman alır insan hiç olmadığı kadar kırılır hele birde sevmişse zamanında olmazdır gitmek, olurun yanında yer alır tüm gitmelerden nefret ediyorum yüzüme bakmandan korkuyorum en çok sana sarılıp ağlamaktan susmandan ve beni bırakmandan öfkemi yenemiyorum tüm gitmelerden nefret ediyorum acımaz ya sensizlik bana bir telefon bile açamıyorum çaresiz batıyorum gözlerine, içine eriyorum belki ama gidiyorsun tüm gitmelerden nefret ediyorum soğuyorum bu şehirden gittikçe yok oluyor avucumda en sevdiğim galata çatlıyor fitrelerde hiç elini tutmayışım o yüzden yanındayken gidiyorsun diye tüm gitmelerden nefret ediyorum yağmurun yağmasını, günesin açmasını istemiyorum hayat kısa sürecek sen yokken umut kalmayacak yokluğunun kıyılarına başka gemiler vuracak ya da başka limanlar olacak senden sonra sen git ben tüm gitmelerden nefret ediyorum karşılıksız yaşıyorum bir şeyleri isyanlarla sürdürüyorum hayatimi yüzünü göremediğim her dakika bohemleşiyorum kırmak istemiyorum kimseyi korkuyorum gitmelerden saklanıyorum sevginin arkasına ve ben hala farkındayım sen olmasan da bu aşkı yaşatacağım tüm gitmelerden nefret ediyorum seni virane şehirlere bırakıyorum kendimi gececi meyhanelere aşıyorum geleceği gözünün önünde ve gidiyorsun bedenden ok geçiyor bildiğin halde yine gidiyorsun biliyorum mecbursun olsun korkuyorum gitmelerden saklanıyorum sevginin arkasına ve ben hala farkındayım sen olmasan da bu aşkı yaşatacağım |
Elveda
kaç zamandır yalnız ellerim sıcak bir ten arar hep kaç zamandır ama gözlerim nefes kesecek güzellik arar hayatim sessiz kaç zaman günlerim dilsiz ayaklarım pas tutmuş yürümedim kaç zaman kalbim isteksiz atıyor ruhum bedenimden çıkmak istiyor nergislerin kokusunu almıyor burnum ölüm sessizliğini yaşıyor ömrüm kaç zamandır gülmedim bir tebessüm nedir bilmedi dudaklarım şarkıları unuttum harfler uzak bana dilim varmıyor söylemeye ama ELVEDA... |
Biter
Ağardı saçlarım çilem bitmiyor Başıma sevdalar dolmuş gitmiyor Şu yalan dünyaya gücüm yetmiyor Tükenen ömrümde yüzüm gülmüyor Hep yalan sözlere aldandım kaldım Umman denizinde hayale daldım Cehenneme dönen sevdana yandım Yoğrulup acıyla arada kaldım Ayrıldım yarimi dağda aradım Yanan yüreğimi taşla dağladım Sevdanın dilinde kaldı ilk adım Unutup gönlümü ona ağladım Biter bir gün elbet çileler biter Senin çektiklerin Osman’ım yeter Yiğitler yürekte her şeyi tutar Hayatın sonu hep ölümle biter. |
Korku
Sevip sevilirken sevişmek, sırat köprüsü geç, geçebilirsen. Ben geçemem, korkarım. Sana yanarım. Seni, bilmem... |
Gün Olur
Sakın ha, dost belleme cahili körü Cümle erenlerin yolundan yürü İçersen ilimden irfandan gölü Gün olur, aşarsın sahrayı çölü Aman ha, nadana minnet eyleme Her duyduğun sözü yada söyleme Canlıyı Hak’tan bil, zulüm eyleme Gün olur, anlarsın ateşi közü Engin der, cahil de kör de bizdendir Gelip gittikleri aynı yerdendir Yanıp yakıldığı aynı közdendir Gün olur, görürüsün gittiği yolu |
Yüreğim Seninle
Dün gece, Oturup da beraber düzenlediğimiz şark köşesine, Ama bu sefer sensiz, Eski yanlışlarımı yazmak geldi içimden.. Yıllara vurdum kendimi,ruhumu-benliğimi.. Ne lüzumu ya da neye faydası varsa bundan sonraya... Eski dostları yad etmek geldi yüreğimden, Bütün resimleri koydum ortaya, Kimler gülmedi,kimler ağlamadı ki bana, Görebilmeliydin sen de bu anı! Hep sen vardır, Yazıtlarda,şiirlerde,resimlerde ve de yanlışlarda Seni suçladım bunca yıldan sonra da, Kırk yılda bir gibisin diyiverdim ardından... Hani bir sevdaya düşersin, Ve her seferinde bu bambaşka sevda dersin ya, İşte ben geçmişe dönüp seni yad ettiğimde İşte sadece bu bambaşka deyiverdim... Sonra gözüm gitmeden bir gün önce Eve getirdiğin soğan çiçeğinde takılı kaldı.. Senin dışında her şey ve Herkes anlam ve önemini yitiriveriyor bir çırpıda. Sen kırk yılda bir gibisin yaban gülüm Yaşam ustam.. Tarlalarda açarsın, bayırlarda, bağlarda Zengin köşklerin bahçeleri yaramaz sana Umut gülüyle,sevgiyle büyürsün sen diz boyu Sen sen oldun ya bu cihanda Gayrı göz yaşı akmaz oldu yanaklarımda Umuda yolculuk başlar son tren vagonunda Ne yolcu vardır bu vagonda benden gayrı Ne de sallanan bir el.. Dünya boş demiştin Bir yazında uzaklardan, Hani bana gelecektin yıllar sonra bile olsa, Gelmedin yaban gülüm Gelemedin belki de Sağlık oluversin bir nefeste Yılların aksi vurmuştur Şimdi yüzüne Sevdaların katmer katmer olmuştur yeryüzünde Cihanda sensizlik zor bana dediğinde, Hak verememiştim ben bu yüreğe. Şimdi hak verdim yaban gülü sensizliğe Ama olsun pişman değilim Yaşıyorsun ya bir yerlerde Benle ya da bensiz mutluluk bardağını Doldurursun sen mezeyle Başın darda kalırsa, Koş gel bana demiştin bir yazında Ama iki arada bir derede kalma sen yinede Yüreğim daima seninle... |
Geri Döner Mi?
Sen yokken kar yağdı gülüm şehre Gidişine ağladı gökyüzü benle beraber Sen ellerimi bırakınca yıldızlar kaydı sessizce Gökyüzünü terk etti seninle beraber Şimdi düşünüyorum resmine bakarak Ne yaparsın yabancı memlekette Beni olmayan sen, seni olmayan bir ben Ne olur acaba düşünürüm Gidişine aldırmaz gülüşürüm Geri döner mi? Acaba diye düşünürüm. |
Kalbimdedir Senin Yerin
Kaderde varmış ayrılık, ne gelir elimden artık. Bir ömür geçecek derken, çok kısa sürdü,ne yazık. Hiç üzülme sen meleğim, ben,seni hep seveceğim. Yüzünü görmesem bile, yâd edip,özleyeceğim. Gözünde yaşlar olmasın, yüzün gülsün sevdiceğim. Yeter ki sen mutlu ol, budur inan son dileğim. Artık benim tek tesellim, bende kalan şu son resmin. Yıllar geçse de sevgilim, kâlbimdedir senin yerin. |
Ne Mümkün
Ah alnımdaki derin izler / durur dekoruna uygun Arada bir aynalar didikler / görmemek ne mümkün Sonuna hızla koşar / ömrümün ayakları / Ne dağlar aşmıştır / ne çamurlu yollar / Dimdik durur / geride anılar Rüzgar kesilince / düşer yapraklar |
Saatin Beşindeyim Acıların İçinde
Bu gece yine soğuk bir düşle uyandım Hala üşüyordu parmaklarım Bakışlarım seni aradı karanlıkta Umut yoktu oysa bu olasılıkta Kısık bir sevda ateşiyle sigaramı yaktım Efkarım dağıldı odama Duman duman oldu bakışlarım Saatin beşindeyim acıların içinde Özleminle dans ederken yüreğim Acı bir sevda türküsüydü söylenen Uzaklarda ‘Sonbaharda ‘ diyordu belli belirsiz sesiyle Diyordu ki kavuşmak sonbaharda... |
Ölüm Değil Zor Gelen
Yıllar,sanki bir nehir, maziye akıp giden. Aşkın,kâlbimde zehir, yavaş yavaş,öldüren. Bu nehrin içersin de, sürüklenip giderken. Hayalin gözlerimde, yavaş yavaş,öldüren. Ecel gelse kapıya, ölüm değil zor gelen. Senden ayrılmak var ya, yavaş yavaş,öldüren. |
Öylesine yalnızım ki bu gece
Öylesine yalnızım ki bu gece, Gecenin mavisini bölen sokak lambalarını bile farkettim. Öylesine yalnızım ki... Öylesine yalnızım ki bu gece, Sokakta nara atanların ne kadar haklı olduklarını farkettim. Yıldızların ne kadar parlak olduğunu, Gecenin ölümden bile korkutucu olduğunu, Hayatın aslında ne kadar sahte olduğunu, İçinden geçip gittiğimiz zamanın aslında hiç olmadığını, Ölümün ne kadar sessiz ve ürkütücü olduğunu farkettim. Öylesine yalnızım ki bu gece, Hayatımın senden ibaret olduğunu farkettim. Öylesine yalnızım ki... |
Çaresizim
Sevgim avuçlarımda uyandım yine bu sabah Bir baktım yoksun Sevgimi bırakmışsın öksüz Hemen aldım avuçlarıma Sen bıraktın, Ben koyacak yer bulamadım... Cam kenarına koysam güneş alır, İçerisi zaten nemli Başkasına göstermemeli Avuçlarımda sevgim ÇARESİZLİĞİ BİLİR MİSİN? BİLDİĞİNDEN DAHA ÇARESİZİM ... |
Gel
Sevdiğim aramız olmasın ırak, Yolları toz-duman bürümeden gel! Baba hasretini askerde bırak, İki ayağını sürümeden gel! Sevmiş idim seni ta ilk bakışta, Resmini gör işlediğim nakışta. Mevsim kış, yollar buz, çamurda-kışta; Atla arabaya, yürümeden gel! Aile kutsaldır, biçilmez değer; Benim kıymetimi bilesin meğer; Düşüne-düşüne ölürsem eğer, Cesedim toprakta çürümeden gel! |
Biliyor musun?
Tutamayıp kendimi dudaklarımdan dökülüyor O iki kelime, 'Özledim seni' Yakınımda olduğunu bilmek Huzur veriyor bana Ve ısıttığın kalbimde İnce bir sızı Yeni yeni fark ediyorum Yokluğunu aslında Biliyorsun ki; Hiç istememiştim gitmeni Geldin ya işte Özlemişim seni Hem de çok..... Biliyor musun? Yanındakiler de özlenirmiş Öğreniyor insan zamanla Ve yüreğine söz geçirmek En zor işmiş Ne kadar yasak da olsa.......... |
Kaldırımlar
Sokaktayım, kimsesiz bir sokak ortasında, Yürüyorum, arkama bakmadan yürüyorum. Yolumun karanlığa saplanan noktasında, Sanki beni bekleyen bir hayal görüyorum. Kara gökler kül rengi bulutlarla kapanık. Evlerin bacasını kolluyor yıldırımlar. İn-cin uykuda, yalnız iki yoldaş uyanık. Biri benim, biri de serseri kaldırımlar. İçimde damla damla bir korku birikiyor, Sanıyorum her sokak başını kesmiş devler, Üstüme camlarını hep simsiyah dikiyor. Gözüne mil çekilmiş bir ama gibi evler. Kaldırımlar, çilekeş yalnızların annesi, Kaldırımlar, içimde yaşamış bir insandır. Kaldırımlar, duyulur ses kesilince sesi, Kaldırımlar, içimde kıvrılan bir lisandır. Bana düşmez can vermek yumuşak bir kucakta, Ben bu kaldırımların emzirdiği çocuğum... Aman sabah olmasın bu karanlık sokakta, Bu karanlık sokakta bitmesin yolculuğum. Ben gideyim yol gitsin, ben gideyim yol gitsin, İki yanımdan aksın bir sel gibi fenerler... Tak tak ayaksesimi aç köpekler işitsin. Yolumun zafer takı gölgeden taş kemerler. Ne sabahı göreyim, ne sabah görüneyim! Gündüzler size kalsın verin karanlıkları. Islak bir yorgan gibi sımsıkı bürüneyim. Örtün üstüme örtün, serin karanlıkları. Uzanıverse gövdem taşlara boydan boya, Alsa buz gibi taşlar alnımdan bu ateşi. Dalıp sokaklar kadar esrarlı bir uykuya. Ölse kaldırımların bu kara sevdalı eşi. |
Gittin
Gönlüme bırakıp acıyı gittin Görmedin aşkımı bilmedin gittin Yaktığın ateşi söndürdün gittin Öldürdün kalbimi öldürdün bittin. Oysa ne günler düşündüm sana Kurduğum düşleri mahvettin gittin Diyemedim ardından bir gün kalsana Ağzıma sözleri tıktın da gittin. Söz verdin sözünde durmadın gittin Ellere boynumu eğipte gittin Duymadın feryadını yanan kalbimin Yalnız *******e bırakıp gittin. Gittin hayalleri yıkıp ta gittin Gittin *******i yakıp ta gittin Gittin kalbimi de yıkıp ta gittin Gittin beni benden alıp ta gittin. Şimdi *******i seni ararım Yıldızlar arkadaş seni sorarım Habersiz senden nasıl yaşarım Ölürüm, ellerinden bıraktın gittin Ölürüm her gece eridim bittim. |
O Yolda
Geliyor sandığım gidiyor çıktı. Başlıyor umduğum bitiyor çıktı, Üstüne-üstüne gittim, ne gidiş Altına-altına iniyor çıktı. Uyu büyü dendi, düşüme gittim, Haydi işe dendi, işime gittim, Yaşa yaşa dendi, yaşıma gittim, Yendiğim sandığım yeniyor çıktı. Bozguna benziyor, saklasam olmaz, Eskiye yeniden başlasam olmaz, Yakıştırsam olmaz, yazmasam olmaz, Maviye boyadım, baktım mor çıktı. Sapsarı saçlarım vardı, aklaştı, Anılar üstüste bindi yükleşti, Bir büyük oyunun sonu yaklaştı, Tüm yanan ışıklar sönüyor çıktı. Gözümde bir ışık, çağırıyordu, Beşikte bir çocuk, bağırıyordu, Öyle bir düğündü, çan çalıyordu, Gel çanı sandım git çalıyor çıktı. Kimler kimler yoktu bizim kervanda, Birer birer indi hepsi bir handa, Savurduk sap saman biz bu harmanda, Bir gidiş yoluydu, dönüyor çıktı. |
Bu Gece
adanı yazdım bu gece, kaldırım taşlarının çamurlu suratına her harfinde bir çığlık yükseldi göğe doğru her harfinde bir yıldırım düştü yüreğime her harfinde bir damla gözyaşı bıraktı gözlerim kaldırımların çamuruna inat adını yazdım bu gece gökteki yıldızları toplayıp bir araya umarsız karanlığa inat gündüz ettim geceyi kaç milyon yıldızdan yazdım bilmiyorum adındaki bir heceyi adını yazdım bu gece ufuksuz okyanusların en derinlerine bütün kuşlar kanatlarını bana verdi en bilinmedik denizlere senin adını yazayım diye adını yazdım bu gece yüreğimin en özel yerine en diyarsız memleketlerde açan en nadide çiçekler gibi yüreğimin en derinin de besleyecek en güzel yerinde büyüteceğim seni |
Aşk Meleğime
Tatlı bir melodi senin sesin Güneş gibi yüzün Bir yudum su seni hissetmek Ve Sana olan aşkın Bana verdiği mutluluk Bence gercek bir mucize Sonsuz aşkımsın Cennetimsin de herseyimsin de Tüm mutluluklarımın da esin kaynağısın |
Acıtma Kendini
Gün olur Biter tüm dizeler, Silinir senli ve sensiz tüm satırlar. Sevda çiçeği solgun. Sarmış tüm odayı sigara kokusu... Elimde düşeyazan bir kadeh. Damlalar halinde dökülür Gözyaşlarımla yarışan içkim her seferinde. Dudaklarımda bir tebessüm. Gözlerim nemli bakışlarda kayıp... İsmin bir acı gibi ani ve geçici Saplanır o an yüreğime. Susarım. Sevgimi hep aynı özlemle hatırlar Ama seni yok sayarım. Dışarıda en soğuğundan bir kasım gecesi, Odada “November Rain” ile dolu bir esinti... Yağmur dışarıda sensizliğe yağarken İsmin sadece bir silüet Aynı sendeki ben gibi.... Kalkarım o vakit ayağa. Sımsıkı sarılırım kalbime... Dudaklarımda artık ismin yok, Sevgim ise her daim “Sen”. Dudaklarımdan dökülürcesine bir telaş, Hüzünlü titreyen bedenim Hislerimin son haykırışı ile deli Kabullendiğim doğrularım. Evet! Kendime yani sadece bana ait Tesellim, Hislerim, Kalbim, Ve son dileğim Gün gelir sen de anlarsın; Acıtma kendini...... |
Geçince Üşümesi Kalbimin
Sevgiler büyüttüm kır çiçeklerinden, güneşin kanını emen umutlar yeşerttim bahar renginde al yeşil dağlarda kar erirken ceylanlar emzirdim melekler uyandırdım her tan ağardığında toplamak için bütün düş kırıklarını aynalardan yıldızlara selam yolladım senin için ve her gece mavi bir kuş tutup avuçlarıma dudaklara gül ve rüzgar iliştirdim dağların doruklarına gelmedin upuzun köprüler kurdum içimdeki yolculuklara sana kavuşmak için beyaz günlere uzandım beyaz atlarla, sana getirsinler diye umutlarımı seninle öpüşürken beyaz beyaz güvercinler kanat çırpıyordu mavi göklerin burçlarında bütün ayrılıkların, savaşların, ihanetlerin üzerine bir çizgi çekiyordum en güzel barış çiçeklerini versin diye dünya ak alınlı taylar koşarken alnımın çayırlarında al türkülerle inledim lekesiz sabahlara her bahar özlemler kanatıp *******in sayfalarında mavi rüzgarların terkisinde sevgiler yolladım sana çoğaldıkça çoğaldı çılgınlığım kanımda milyonlarca yıldız tutuştu alevler içinde parlayan nehirler aktı yüreğime her defasında her suyun sesine bir damla gözyaşı bıraktım senin için gül desenli yaylalara bilmedin bilki sensiz uzak bir dağbaşı ıssızlığıyım yoksan ürpertilerde tiril tirildir yapraklarım seni özlemenin korkunç girdabında göğünü ve yönünü yitirmiş göçmen bir bulut olup her gece uçurumlara ağlarım hasret ateşine bürünürken ******* uzun ayrılıkların dağladığı sevdalarda korkunç alevler içirdim seni seven yanıma iç çekmeyi öğrendi bir yanım, acı çekmeyi bir yanım ve ardından oturup ağladım küskün ırmaklar gibi karışıp gitti gözyaşlarım çağlayanlara silmedin ey kırçıl saçlarımda yıldız tutuşturan alıp savuran yangınlara yalnızlıklara hazan bahçelerinde yaralı bir güldür şimdi kalbim dört mevsim aşkı kanayan sen ki, yüreğimde demlenen aysın her gece gözlerimde çiçeklenen aşk uzun saçlı hasretimsin geçen bütün mevsimlerde seni bekledim gelmedin özlemlerle yaralı bir yağmur bulutuyum şimdi firari bir hüznün girdabında yitirdim güldesenli sevinçlerimi bil ki, çağlayan bütün nehirler benim gözlerimdir benim yüreğimdir ağlayan bütün denizler su içtiğim bütün pınarlarda seni susarım seni sorarım geçtiğim bütün yollarda düştüğüm her uçuruma bir tutam çiçek bırakır gibi bir tutam kor ve bir demet gözyaşı bıraktım senin için gelmedin bilmedin silmedin.... Bir gün gökyüzü gülünce ve geçince üşümesi kalbimin bütün hasretleri yükleyip rüzgarın kanatlarına yüreğimde taşıdığım sevda aleviyle upuzun yollardan çıkıp geleceğim sana... Bekle... |
Aşk benim hiç Senim olmamış
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın. Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir miyim dersin, susar mıyım, gülüp geçer miyim yoksa …? Aslında alıştırmalıyım kendimi hiç dönmeyecekmişsin, dönülmeyecek bir yerdeymişsin gibi farzetmeli, unutmalı. Seni hiç tanımamış gibi yaşamımı sürdürmeliyim. Var olduğum her yer aşk(ın) şehri olmalı artık, yeniden sevmenin, sevilebilmenin yeri her yer, zamanı yaşanan ve gelecek tüm zamanlar olmalı benim için. Evet, sayfalardan koparıp bir bir savurmalıyım seni yaşanmış tüm zamanlara, uzaklaşan her adımımla hapsetmeliyim bu anılar sokağına. Kopan takvim yaprakları sensiz geçen günleri saymamalı, bende yokluğunun güncesini tutmayı artık bırakmalıyım. Her yeni güne seni getirmedi diye isyan etmemeliyim. Kabullenebilmeli, hazmedebilmeli, aldırmamalı hatta sana hak verebilmeliyim. Bu satırlarla büyümeye başlamalıyım, sırf seni ve çocuklaşan bir aşkı kolayca unutabilmek için. Zira yoksun. Sanki benim hiç senim olmamış, sanki bizi hiç yaşamamışız, sanki aşk denen o hoyrat şarkıyı mırıldanmış ve sonra yarım bırakmışız gibi. Artık yeni bir şarkı söylemenin vakti, Yaşanmışlığına, yitikliğime hiç aldırmadan, Sanki benim hiç senim olmamış gibi… |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
"İki kalp arasında en kısa yol:
Birbirine uzanmış ve zaman zaman Ancak parmak uçlarıyla değebilen İki kol. Merdivenlerin oraya koşuyorum, Beklemek gövde kazanması zamanın; Çok erken gelmişim seni bulamıyorum, Bir şeyin provası yapılıyor sanki. Kuşlar toplanmış göçüyorlar Keşke yalnız bunun için sevseydim seni. |
Sevgilim bil ki senden uzak ne güzellikleri avutur beni bu şehrin, ne de yıldızlı aksamları!... özlemin bir nehir olmuş yarar girer içimde ki dağları!...
Seni sevdiğim kadar yaşasaydım,ölümsüz olurdum.... "Sen hala sonsuzluğun yüzünde bir damla gözyaşısın..." Biliyordum,seni seviyorum derken yeni bir alfabe keşfettiğimi,kimsenin okuma yazma bilmediği bir kentte... Fırlatmıştım kalbimi uzağa,en uzağa.Denk gelirde rastlar diye bir yıldıza...Yanılıp susturdum,ağrımın çağrısını,çagrimin köhnemiş ağrısını... Oysa kim bilir ki ,yanağımda yangınlardan çok önce o yarin bıraktığı öpüş izi var... Yüreğimde anılardan kalan bin düş izi var... Kanmadım aynalara sana kandığım kadar...içimde bir boşluk sana yandığım kadar.. Bir çift yeşil göz yüzünden içimde bir sonbahar acıyor; öyle acıyor ki, acılar acısız kalıyor, mevsimler üstüme devriliyor,kışlar kışsız kalıyor... Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda...Ardımda bir yürek yükü rüzgar...Ne zaman sevmeye koyulsam,doğrulup çoğaldı ayrılıklar Seni sildiğimde, anılar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını.... |
TEK ÖZLEMIMSIN...!...
Sen özleyenlerin özleminden habersiz, özleminle özletensin. Sen o özlenenler arasinda, en cok özlenensin. Seni göremesemde, icimde hic bitmeyecek TEK ÖZLEMIMSIN...! |
Tüm dünya benim olsa istemem
Umutllarim son bulsun istemem Gönlüm huzura ersın istemem BıR gün öleceksin deselerde Aklım senden vaz geçsin istemem TUĞBAM AŞKİMM.. |
Hüzün limanından yol aldım
Gidiyorum kör karanlıklarda Ne titreyen bir ışık Nede sıcak bir nefes belirdi ruhuma Korkmaya bile cesaretim yokken Çok sevdim hemde ölümüne Sadece seviyorum meydan okuyarak ÖLÜME.......... |
Seni ilk gördügüm günden beri...
Icimdeki sana olan tutku büyüyor... Elbet bir gün benim olacaksin... Ama o gün benim öldügüm gün olacak... Gözlerin dolacak.... Aglayacaksin cünkü seni böyle seven birisini bulamayacaksin bu yalan dünyada.... |
Hastayım o huLyaLı baqışLarına
Üzme kendini canım ALLAH aşkına LaLeLer kadar güseL Yasemin kadar narin Aşığım sana anLa beni yarim... |
Seni bir sonbahar sabahı kaybetmiştim,
Sensiz sedasız çekip gittin hayatımdan, Beni başbaşa bıraktın kaderimle, Üzülme yoklugunda üzülmüyorum, Sadece acı çekiyorum bir nebze, Nerdesin,kimlerlesin bilemiyorum, Yaşam kaynağımdın benim, Seni gönlümden silemiyorum. Varlığından habersiz yaşayamıyorum. Ne dilekler tutmuştuk hatırlarmısın, Gece mehtabını izlerdik sabahlara denk, Ama artık yoksun, Varlığından habersiz yaşamaya calıuşıyorum, Sensiz hayata tutunmak zor, ne olu |
Duyuyor musun birtanem? ?
Dün gece yine sendin aklımda Bir hüznün çıkmaz sokalarında Gözyaşı oldu hasretin Ilık bir buse gibi süzüldü yanaklarımda Yanaklarım kırmızıydı, küskündü aynalara Ne zaman karşılaşsak sen bakardın onlardan Başıboş hoyrat aynalardan Önce ilk sarıldığımız yere gitti duygularım Bu gün gibiydi yaşadığımız küllenmemişti O bir ömürdü sanki, ölmeye değerdi Sonra gözlerin geldi aklıma, güzelliğin Başımı döndüren mey gibiydin sen Şelaleler akardı içime |
mutluyum sensiz
uzaklardayım kimsesiz ağlıyorum sessiz yalvarıyorum çaresiz karşılık sevdim senden hiç birşey beklemedim yüreğimi verdim yetmezmi sevdim seni yetmezmi yetmezmiydi sana aşkım ******* boyu ağladım gece gündüz yalvardım yetmezmiydi sana aşkım yetmezmi.......... |
Senin yüreğinde öyle bir yere sahip olmak istiyorumki,orada sağdece
ben olayım.Gönül tahtına birtek ben sahip olayım.Sevgiyi,aşkı,nefreti,ihaneti herşeyi sende tattım.Seninle varoldum bırakta seninle son bulayım.Yaradanım allahımdı yokedenim sen oldun.Varoluş nedenim yoktu yokoluş nedenim oldun.Senden öncesi yoktu ben seninle varoldum ama neyazıkki uzun sürmedi senin ihanetinle son buldum.Ölüm bile bana bu kadar koymazdı.Sevdiğine inandım sen sağdece inandırdın.Varlığın herşeyimdin yokluğunla se |
yalnızlığın nöbeti yazılmış bana
bir ömür tutacakmışım yüreğim sana tutuklu olsada hayallerimde de en güzel günlerimde de yalnızlık hep avuçlarımda olacakmış gelmediğinher günde bir hayat benliğimde eriyip kavrulacakmış, sen dediğimde her nefeste yalnızlık dilime kelepçeler vuracakmışyani sen gelmedikce yalnızlık sonunda bir gün mezarım olacakmış bekliyorum sewgili yeterki sen bir kez olsun geldim de solsa da gönlüm beklerim seni fırtınalar alıp uzaklara götürse de bir kez da |
Ay Agliyor Bu Gece Bİr LeŞeneyenler İÇİn Yildizlar Şarki SÖylÜyor
Sevİpte Sevİlmİyenler İÇİn Bu Gece Ben Agliyorum Özleyİpte KavuŞamadiĞim Tek AŞkim ...... İÇİn. |
GÜLÜM SÖZÜMÜZÜ TUTTUK BE...bizi ancak ölüm ayırdı yine
SOĞUK BİR PAZAR SABAHI, KAPLAMIŞ SİYAH BULUTLAR HAVAYI, SAAT 05:20 DOLAYLARI, PENCEREDEN BAKARKEN SİYAH BULUTLARA, SEN GELDİN BİRDEN AKLIMA, BENİ TERK ETTİĞİN GÜNDEN BU YANA, KALBİM BENZEMEKTE ŞU GÖKTEKİ SİYAH BULUTLARA, SABAHIN SOĞUĞU İÇİMİ ÜRPERTİYOR, NELER ÇEKTİĞİMİ ALLAH`TAN BAŞKA KİMSE BİLMİYOR, AKLIMA SENİNLE GEÇİRDİĞİMİZ GÜNLER GELİYOR, HANİ DERDİK YA BİZİ ANCAK ÖLÜM AYIRIR DİYE, gülüm sözümüzü tuttuk be, BİZİ |
Gözün İnsanlık Görsün
Yazarım, çizerim, hasta gezerim Kendime padişah, dosta vezirim Benden ne istersen iste güzelim Vereyim de gözün insanlık görsün... |
Sen Gibi Bir Sen
Unuttum budamayı yüreğimde dal verirken yalnızlığım Kaçarken bini bir para etmez şehirlerden Rüzgâra kapılmışçasına savrulurken. Sen gibi bir sen olsa şimdi yanımda Ben gibi bir ben ağlasa omuzlarında Sen gibi bir sen olsa simdi yanımda avuçlarım avuçlarında bakışlarım bakışlarında sen söylesen rüzgârlar şarkimizi çalsa. Sen gibi bir sen olsa simdi yanımda o uçsuz bucaksız bozkırda sen söylesen rüzgârlar şarkimizi çalsa. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:36 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.