![]() |
Msn de kızlara söylenebilcek güzel sözler (iki aşık için geçerli) :D
Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici,çekici ve güzelsin ama aranızda tek fark var onlar milyonlarca sen bir tanesin...
|
Sabah seni izlemesi için bir melek yolladım peşinden ama düşündüğümden de erken döndü.Ne oldu dedim?Bir melek asla başka bir meleği izleyemez dedi
|
Bir Gün Cehennemde Karsılaşabiliriz. Sen Kalp Hırsızı Olduğun için , Bense Tanrıyı Bırakıp Sana Taptığım için
|
Dünyadaki en güzel şeyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki
|
Gökyüzündeki bütün yıldızları toplasan bir tek sen etmez, fakat bir tek sen hepsine bedelsin.
|
Eğer ******* seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı...
|
Hayatta üç şeyi sevdim. Seni, Kalbimi, Ümit Etmeyi. Seni sevdim, sensin diye. Kalbimi sevdim, seni sevdi diye. Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye.
|
AŞk:gÜlÜ Dİkenİyle AvuÇlamaya Benzer. Ellerİn Kan İÇİnde Kalir Ama Dİkenlerİn Hesabini GÜlden Soramazsin...
|
Ne insanlar tanıdım yıldızlar gibiydiler. hepsi göklerdeydi parlıyordu. ama ben seni güneşi seçtim. bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim...
|
Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, bir yaprak olsaydı bütün ormanları, bir yıldız olsaydı tüm kainatı sana vermek isterdim. Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum...
|
Seni sevdiğim kadar yaşasaydım; ölümsüzlüğün adını aşk koyardım...
|
Önce düştüğümde kalkmayı,sonra aleve dokunduğumda acıyı,sevmeyi öğrendim,sevilmeyi. her şeyi öğrendim de yalnız seni unutmayı öğrenemedim .!
|
Ay IŞiĞinin AydinlattiĞi Bİr Kumsala KÜÇÜk Bİr Dal ParÇasiyla Senİ Sevİyorum Yazmak İsterdİm Ama Sen HirÇin Bİr Dalga Olup Sİlersİn Dİye Yazmaktan Korktum
|
Alip Kirsalar Kalemİmİ Kanimla Yazarim Senİ SevdİĞİmİ
|
KÜl OlmuŞ AteŞ Yanar Mi? Buz TutmuŞ Su Akar Mi? Bu GÖzler Senİ Sevdİ BaŞkasina Bakar Mi
|
Sen seni özleyenin özleminden habersiz özlemle özlenmektesin
sen var ya sen, özlemlerin içinde en çok özlenensin!! |
SANA BİR ŞEY SÖYLEYECEM AMA SAKIN ÜZÜLME; DÜN DR,gittim böbreğimde kum,kalbimde seni buldular!!!!!
|
GÖzlerİn Dalarsa Bİl Kİ DÜŞÜndÜm Senİ, KulaĞin Çinlarsa Bİl Kİ Andim Senİ, Gece Uyanirsan Bİl Kİ Resmİnİ ÖptÜm, GÖzlerİnden Yas Damlarsa Bİl Kİ Sensİz ÖldÜm..
|
Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı ve sen bana, seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inanki bir tanem her gün yağmur yağardı...
|
GÜneŞİ SevdİĞİnİ SÖylÜyorsun
GÜneŞ AÇinca GÖlgeye KaÇiyorsun YaĞmuru SevdİĞİnİ SÖylÜyorsun YaĞmur YaĞinca Şemsİyenİ AÇiyorsun RÜzgar SevdİĞİnİ SÖylÜyorsun RÜzgar Esİnce Pencernİ Kapiyorsun Korkuyorum ............. ÇÜnkÜ Benİde SevdİĞİnİ SÖylÜyorsun |
Sana Ne Demelİyİm Bİlİmyorum
Sana GÜneŞİmdesem GÜneŞ Batiyor Sana Hayatim Desem Hayat Kisa Sana GÜlÜmdesem GÜl Soluyor Sana Canim DİyeceĞİm ÇÜnkÜ Bu Can Senle YaŞiyor |
gercekten Etkileyici Sozler Saol...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:21 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.