![]() |
Güzel Sözler ..|AŞK|
Bahçelerde üzüm var kız sende gözüm var geleceksen gel artık başkasına sözüm var...
----------------------------- Halden bilene hayran olurum,gönülden sevene kurban olurum.. ---------------------- Ay geceden ürkmediği,karanlıktan kormadığı içindirki nurlandı,gül dikenle hoş geçindiği için bu kokuyu kazandı... --------------------------------- Seni*her*zaman*sevebilirim *sevgimi*aşkımı* herşeyimi*kalbimede* gömebilirim* amaaa* bir yanlışın olduğu* zaman*bir*kalemde* silmeyide*bilirim* ------------------------------ Ruhun mu ateş, yoksa o gözler mi alevden? Bilmem ki,bu yanardağ ne biçim korla tutuştu? Pervane olan,kendini gizler mi alevden? Sen istedin ondan bu gönül zorla tutuştu .. |
Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim açar açmaz duyayım kokunu. Sevda essin başak saçlarında, sesin yüzümü rüzgarla bulsun... Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve öyle bir mektup yaz ki sevgilim varsın ölümüm olsun.
|
Aşk dünyadaki en güzel şeyse neden bu güzelliği benle paylaşmıyorsun?
|
Seni ne kadar sevdiğimi öqrenmek istersen yere düşen her yaqmur damlasını tutmaya çalış; tutabildiklerin senin sevğin,tutamadıklarnsa benim sana olan sevğimdir ....
|
Askin Tanimi: Hic hissetmedigin Hissi Hissetigin an Hissettigin his AŞKTIR.!
|
Seninle ilk konuştuğumda senden hoşlanacağımdan korkmuştum, senden ilk hoşlandığımda ise sana aşık olacağımdan, şimdi sana aşığım ve seni kaybetmekten korkuyorum! (When I first talked to you, I was afraid to hold u, when I held u, I was afraid to love u, now that I love you I am afraid to lose you!)
|
Ben bana bakan o güzel gözlerinde yanlızca ölülerin şahitlik edebileceği cenneti gördüm ve o cenneti benden başka kimse görmemeli ölüler susmasını bilmeli
|
Ben sana çagrı atınca telefonun nasıl titriyosa sende bana her çagrı atışında kalbim öyle titriyor.
|
365 sayfalık bir öykü daha basladı her güne bir yaprak, her yaprağada bir öykü sığdır mutluluk de bu öykününde adına basrol oyuncuları sen ve ben olalım hiç ayrılmamacasına! seni çok özlüyorum her geçen saniye, her geçen dakika, her geçen gün seni daha çok seviyorum :))
|
Belki alışkındı kulakların bu iki kelimenin dudaktaki dansına...Hoşça kal ; bir daha görüşmenin güvencesiydi. Bir önceki adımıydı bir sonraki buluşmanın...Hoşça kal denir ve hoşça kalınırdı senin aşklarında... Oysa bende Elveda demektir hoşça kal, bilemedin; kısacık zamanlara sığan tutkunun kılavuzluğundaki bu aşkta...
|
İnsanlar, gelmeleriyle yalnızlıklarını dağıtanları severler. Gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara âşık olurlar...
|
Yüregimin Tam Orta Yerinde Bİr Sen CUMHURİYET,i Kurdun Ya Bu Devleti Yöneteceksin Ya Bırakıp Gideceksin!
|
Güzelsin, şirinsin, şahanesin, çektiğim çileye tek bahanesin, melekmi şeytanmı bilmemki nesin. Tuzaktan tuzağa atsanda olur beni seni seviyorum sen beni sevmesende olur.
|
Güneş olup içinde doğmak, ışık olup kalbini aydınlatmak, pırıltı olup gözlerinde parlamak, gerçek olup beyninde olmak, her şeyin olup seninle yaşamak istiyorum.
|
Karın beyazını sevdim tenin diye.Gülün kırmızısını öptüm dudakların diye.Kömürün siyahını sevdim saçların diye.Bütün bunları senin için yaptım Belki birgün seversin diye...
|
Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...
|
Seni bulmaktan çok aramak isterim seni sevmeden önce anlamak isterim, seni bir ömür boyu bitirmek değil sana hep yeniden başlamak isterim...
|
Artık pusulam hasreti, saatim yalnızlığı ve takvimler sensizliği, gösteriyor bana neylersın yolcu yolunda gerek, belki bundan sonra, belkı senden sonra, belki senden sonra, adam olur bu asi yürekk ... .
|
Yüreğimin ta içinde bir ateş yanar.. Yanmayan yer kalmamış söndürsen ne yazar.. Taşa toprağa seni yazdı bu eller.. Ah sevmenin değeri bir bilseler
|
Aradığın gerçek sevgi Aynada gördüğünse, Bulacağın sevgili ayna gibi göreceğin olsun.
|
Düşlerini düşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan ömrümün tamamını sana adamak, sonra göğsüne yaslanıp seni düşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden içine bakarak...
|
Papatyalar var karşımda sarı sarı Tıpkı sana benziyorlar Sarı saçlarını hatırlatır bana.. Yeşil yaprakları da gözlerini Gülüşün geliyor aklıma Tatlı tatlı bakışın, ve sen; Sen yokettin beni Sensizliğin içinde bırakıp gittin..
|
Kahvaltı hazırladım sanada gönderiyorum, umut dolu omlet, haşlanmış sevgi bir dilim tutku ,seni seviyorum reçeli ve birde yanlızlık demledim kaç şekerli olsun?
|
Aşkım diyeni değil, Aşkından öleni sev; Yüzüne güleni değil; Sensizliğe ağlayanı sev; Giderken boynuna sarılıp unutma diyeni değil, Sessizce arkandan bakanı sev... .
|
Bu yolda gitmek zormuş Senin hasretin bir alev, kormuş İki kaşın ortasından vurmuş Bir mermi gibi saplandım sana Bu yolda zor varmış, acı varmış Sevdalar tükenmiş, yanmış Gözlerinin ateşi içimi yakmış Bir alev gibi yandım sana...
|
Kalbim sana vurmuş sen hangi kıyılara vurmaktasın? Ben kendimi sensiz düşünemiyorum sen hangi rüya alemindesin? Ölesiye özlüyorken seni sen hangi hasrettesin? Senin için bir ömür tükenmekte sen nerdesin? Yanımdayken bile özlediğimdin, sen benimle hiç olmadın ki...?BİLESİN !!!
|
Yazıldığı kadar kolay değildir Seni Seviyorum demek. Düşünülmeden söylenmemesi gerek eğer bu sözü söylüyorsa bir yürek ölene dek sevecek ..
|
Ben Senin Yanlız Kalışlarında Tek Adresin Olamam.Ya Benim Ol Herşeyinle;Ya da Beni unut HERŞEYİMLE...!
|
Balıkların aşkını bilirmisin? Birbirlerine asla dokunamazlar ama birbirlerini sevdiklerini yüreklerinde hissederler. Bende sana dokunamıyorum ama hep yüreğimdesin... .
|
Aşk bir maça benzer yenirsin yada yenilirsin.Berabere kalınca evlenirsin.Ben seninle berabere kalmak istiyorum.
|
Ölmek hayatta yaşadığın herşeyin kaybolmasıdır. Yalnızca acı çekmezsin kaybettiğin için ölmek unutulmaktır. Herkesten uzak ve ücra köşesinde yatmaktır.Ben bunları ölmeden yaşadım tek fark kaybederken acı çektim unutulurken unutamadım ...
|
Seviyorum diye zannetmeki askim yetimdir…Ölürümde yalvarmam askim asaletimdir
|
Aşka dair ne varsa hepsi sende kalsın. Çünkü bende kalırsa seni silemem ve unutamam bu yüzden al aşkını çek git kalbimden.
|
Bakma sen yağmurların sağnak döküldüğüne Bakma sen *******in karanlığına Bu pembe umut sütten de beyaz Bu senli hayal gülden de kırmızı İşte renk renk çiçekleri aşkımızın Görsene! ..
|
Vazgeçişler ustası oldum sayende. Şimdi bilmem ki sıra nerde.Bıraktım aşkımı göz yaşlarına. Aşık olup yanmakta varmış kaderde...
|
Seni bir öpsem iki kıskanır, iki öpsem üç alınır, dört öpsem beşin hatrı kalır. Benimle tüm sayıları denemeye varmısın?
|
Her mahsumca seni seviyorum diyen gözlere inandım,gerçek sandığım kalpler sahteliğe geri döndüler,neden aşkı bu kadar küçümseyebiliyosunki,aşk nefret ettiğin halde yinede kalbinden atamamaktır,aşk yaşadığın dünyana bir umut katmaktır ve o birtane umudun içinde binlerce mutluluğu yaşamaktır...
|
Kimsin sen? Yaşamak isteyipte yaşayamadığım umutlarımsın.. Yıllardır beklediğimsin belki de... Kimsin sen? Sen benim sevdiğimsin.. Sevdiğimi söyleyebildiğimsin ... .
|
cennet gözlerinde kurdum bu küçücük dünyamı,yok senden başka bir dünya,başka bir alem. cenneti verseler senden vazgeçmem. küçücük dünyamda seninle yaşamak istiyorum...
|
Ağlayışımm terk edip gidişine değil. Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim. Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittin...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:41 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.