![]() |
kadınların dikkat çekme yöntemi!!
Üzgün kadınların saçını değiştirmesinin tek nedeni, dikkat çekmek....
UZMANLAR ARAŞTIRDI SEVGİLİSİNDEN ve ya eşinden ayrılan ya da herhangi bir sorunu nedeniyle depresyona giren kadınların yaptığı ilk şey, saçlarında değişiklik yapmaktır. Tüm kadınların bu ortak noktasını inceleyen Amerikalı bilimadamlarına göre; bu davranışın arkasında fark edilme isteği yatıyor. Bu amaçla da, bunalımdaki kadınlar fiziksel görünüşlerinde değişikliğe gidiyor. ERKEKLER DE YAPIYOR ARAŞTIRMALARA göre; saç kestirme, modelinde değişiklik yapma veya yeni bir renge boyatma fark edilme, dikkat çekme ve takdir edilme ihtiyacından kaynaklanıyor. Kişi böyle yaptığı zaman, dikkat çekebileceğini düşünüyor. Kadınlar saç şekillerinde yaptığı değişiklikle psikolojik olarak rahatlarken, erkekler ise otomobil, saat veya cep telefonlarını değiştiriyor. |
sağol kanka
|
teşekkürler..
walla ne yalan söyleyeyim ben de üzgün olduğum zamanlarda saçımı kestiririm..bu yüzden saçım genelde çok uzayamamıştır..
gerçi benim amacım dikkat çekmek değil de, hayatımdaki bazı şeyleri değiştirip mutlu olmaya çalışmak sanırım..her ne kadar bu yöntem sorunları çözmese de.. konu için teşekkürler.. |
peki saclar gidince mutlu olunuyo mu :)
|
Alıntı:
hayatımızdaki bi şeyleri değiştirmeye çalışıyoruz böyle durumlarda..en kolay yöntem saç.. peki erkekler hiç yapmaz mı bunu?..yani sıkıldığınız için saçını hiç kestirmez misiniz?.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
aklıma gelmisken canım sıkılınca askerdeyken kendimi kimseye beğendirme derdim olmadığı icin 2-3 kere falan 0 numara yapmıstım saclarımı :)
|
Alıntı:
bu konuda kadın-erkek ayrımı yok yani.. |
ama erkeklerinki kadınlar kadar sık değil :) basit 1 ornek işte canı sıkılınca sac kestirmek falan yani :)
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:53 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.