![]() |
bana öyle bakma
bana öyle bakma
bana öyle bakma ten kokularını bilirim ben aşkın acemisiyim..... bana öyle bakma farkında olmadan kaybolurum derınlığınde kışlaya yeni teslim olmuş bir asker şaşkınlığında özgürlükler için tutsak olurum......... bana öyle bakma........ yağmur yağmasını beklıyorum ağlamak için, ve güneş bir kaybolsa bana öyle bakma....... okuduğum kitapları anlamıyorum artık ya sayfalar uzun gelıyor ya anlatılan.. ve dostlar sankı bu günlerde biraz fazla alıngan.. ve sen...... bana öyle bakma. gün doğuyor yine ve ben bırılerını daha fazla zengin etmek için çalışıcağım. biri zengin olacak ve ben korkularımı unutacağım.. çöpçüler mesaisini bitirmek üzere......... ruhunu yitirmiş aşkları , yalan yeminlerini çoktan süpürmüşler bile ve bir gün fırsat bulursam bu şehrin lekelı kaldırımlarından kurtulup ufka yelken açacağım... giderken yanımda olursan tek bir söz söylerim sana bana öyle bakma.... çünkü o vakit, seni bırakamıyacağım... ben sıradan deli bir oğlan şaşkınlığımda aşkım.. ne vakit başladı bilmiyorum ve ben artık geçmişimi hatırlamıyorum... müslüm dinlıyor bır kaç eleman aşkını rakı sofrasında aramıyorum... şişesinde balık olsam ben kesin boğulurum... ben verdiğim bütün sözleri tuttum ama...... aşık olmadan önce o yüzden..... bana öyle bakma gerçek olan neydi bilmiyorum aslına bakarsan belki yorumdum düşünmek istemıyorum.... hava karardımı bazen en karanlık sokağı bulurduk geleceği andınlatan bır kaç satır yazmak için.... bazende kırlara çıkardık. baharla birlikte toplamak için papatyaları. emindik bir papatyada tenımızın kokusunu bulAcağımızdan emindik o papatyanın kokusuyla aşık olacağımızdan.. ama keşke köklerinden koparıp sevıp sevmedığımızın yorumlarını yapmasaydık.. tekrar okumak için çıktık yola yolumuz aydın aydınlar şaşkın.. büyüklerimizimi dinlemek gerekıyordu yoksa büyük düşünenlerimi yoksa sadece düşünenlerimi ben sıradanlığa alışmısken ve güneşin kaçıncı kez doğduğunu sayarken penceremde sen karsı camdan perdeyi açtın baktın... bana öyle bakma... bıraz bekle henüz erken yitirdiklerimin izleri var hala a lım olamadık barı adam olalım karsında..... bekle ve bana öyle bakma.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:26 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.