www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   sinir oluyorum (https://www.cakal.net/showthread.php?t=103713)

uyuzsultan 01-11-2008 11:32 AM

sinir oluyorum

Çalıştığım işyerinde koskocaman harflerle "SİGARA İÇMEK YASAKTIR" diye iki yazı astım. Bana dokunduğunu rahatsız olduğumu da söylediğim halde halaaaa içiliyor. Ama yanımda değil karşımda ...Bu durumda birilerini dövüp küfürü mü basayım, kendi kendime söylenip sigara kokmaya devam mı edeyim ......:cursing:

Ayrıca dün fenalaşıp bayıldım.Sorduklarında "sigaradan nefesim daraldı, o yüzden oldu" dediğimde başka firmadan gelip işleri takip eden kişi, yanında içmiyoruz ki dedi. Ama karşımda da içse , yanımdan gecerken de içse hatta çay istediğinde yanına gitsem sonuçta o sigaranın kokusu ve dumanı bir şekilde bana vuruyor.....:cursing: Sigarayı yakıp çay istediğinde tepsiyi bardakla birlikte kafasına geçiresim geliyo :cursing:
Ne yapmam lazım. Adamı dövüp işten çıkayım mıı? :D

вσυя∂¢αη 01-15-2008 11:10 AM

valla çok enteresan ben akşama kadar bir paket sigara içiom bana bişi olmuo:)ama senin bünyen kaldırmıyor demekki sigara kokusunu en iyisi sen sigara içilmez yazısını biraz daha büyült hatta onun altına ceza falan ekle gerçi biz ünv.tede o yazıların altında içip bide resim çekiniyoz ama sen bize bakma sen ole yap yada birini döv işten çık tabe yeni bir iş bulabilirsen:)

uyuzsultan 01-15-2008 12:28 PM

E burdakiler de öle yapıyo yazının altında ve karşısında içiyorlar. Gösterince de okuma yazma bilmiyoruz ki diye dalga geçiyorlar ....
İçen bilmez ama içmeyen uzaktan da olsa alı kokuyu heleki hasta ise acaip dokunur...

ByBossX 01-20-2008 08:56 PM

altına küfür yaz sigara içenin .... diye giden :D

yada en iyisi sende sigaraya başla :D

ben içmiyorum yanımda arkadaşlar içmeye başlarsa
bende başlıyorum sigara içenin .... :)

uyuzsultan 01-25-2008 03:29 PM

Ben bir bayan olarak küfür edemem ama hem küfür etsem ancak gülerler.
Bir ara düştüm bayıldım tıkandım. Düşünce olsa küfürden önce dikkat edilir demi :D

F.S.Mehmet1453 02-09-2008 02:19 PM

iş yerindeyse uyarı yapabilirsin ama sert çıkabilirler sana karşı :D

By_Amoras 02-12-2008 07:44 AM

Alıntı:

İlk Gönderen uyuzsultan (Mesaj 438423)
Ben bir bayan olarak küfür edemem ama hem küfür etsem ancak gülerler.
Bir ara düştüm bayıldım tıkandım. Düşünce olsa küfürden önce dikkat edilir demi :D

Vallaha sigara içicisi olmama rağmen ofis içinde sigara içirmem içen dışarı çıkar bu sistemi kullanın :)

uyuzsultan 02-13-2008 12:54 PM

Alıntı:

İlk Gönderen By_Amoras (Mesaj 453383)
Vallaha sigara içicisi olmama rağmen ofis içinde sigara içirmem içen dışarı çıkar bu sistemi kullanın :)

Sorması ayıp bu sistemi nasıl kullanacağım? :) Onun bir fomülü var mı?
Beni çok etkiliyor sigara burnuma kokusu gelse fenalaşıyorum. İçtikleri yerde kapı açık olsa içeri sızıyor meret :(

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:45 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.