![]() |
Çocuklar
Çocukluğun kıymeti büyüktür yaşamda
Birbirinizi sevin kırgınlaşmayın çocuklar Bunu anlarsınız büyüyüp kocaman olunca Çocukluğun hakkını verin oynayın çocuklar Ben almanyadan öğüt veriyorum size Çalışkan olun imrendirin çevreyi kendinize Kıskançlık değil olgunluk doldurun gönlünüze Bunu canı gönülden istiyorum çocuklar Ana baba çocuğun en kıymetli hazinesidir Amcalar ise ancak onların bir yarısıdır Dedeler ebeler ise başımızın tacıdır Bunları sakın ihmal etmeyin sevin çocuklar Esas öğretmen yerine göre ana babadır Okullarda en çirkin şey tembelde olsa sopadır Arkadaşlık demek birbirine yardım yapandır Derslerinize arkadaşça çalışın çocuklar Sesleniyorum size yasemin yalçın tarık tülay Hacımehmet de olacak birgün okula aday Delide olsa topalda olsa insanlarla etmeyin alay İnsanın kıymeti çok büyüktür bilin çocuklar İsmail amcanız yazıyor bu satırları size Muhtaçtır candan yürekten sizlerin sevgisine Çalışkan olun iyilik doldurun gönüllerinize Biz o zaman sizlerle iftihar ederiz çocuklar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:28 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.