![]() |
Dostluğumuz
Nice sabahları bekledik *******in karanlığını yırtarak
Yağan karın yarattığı soğuk *******de Az yürümedik. Az umutla beklemedik sefersiz duraklarda. Az geçmedik dağlar arasından yolcusu olmayan araçlarda kurduğumuz düşlerle… Yalnızdık, Aslında peşi sıra binlerin sesinin yarattığı kalabalıklar vardı Kısık gelen sesler arasında O sırat köprüsü nidalı caddelerde Yürüdük ve yitirdiğimiz günlerin yarattığı burukluğu Kalbimizden atarak Yalnızdık ama yüreğimizdeki sıcaklık ısıtıyordu Cılız, zayıf görünen bedenlerimizi Geleceğe olan umutlar ve idealar ısıtıyordu. Seni o günlerde sevmeye başladım. Beni sevmediğini bile bile çok ama çok sevdim. Sen her şeyi bir anlık sanıp yanaştın korunacak bir dal misali limanlara Gerçek ortaya çıktığında yine gizli olan seslerimi görüp sığındın Seni sömüren duraklara Yağmurun doluya dönüştüğü patikalarda Tehditler peşi sıra dizildi Her şey, yaşanan atışmalar duvardan dönüp durdu. Gömüldü yaşanan dostluklar ozan sesli dostun gönlüne Ellerimiz tutuldu dostun gönlünde. Vız gelip tırsıp gitti eski dostluğumuz |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:51 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.