![]() |
Silah kullanıyor musunuz/ kullanmak ister misiniz?
millet olarak silahı severiz bakalım üyelerimizin silahla arası nasıl.....!
|
hiç hazzetmem
silah kullanmayalım kullananları uyaralım :D:D |
yok kanka evde m16 var :)
|
bende kuru sıkı var:biggrin: bakalım almayı düşünüyorum Kurtalar Vadisinden sonra........;) :biggrin:
|
Türkiyede yaşıyoruz..Taşımak şartmış gibi görünse de bence taşınmamalı..Eğer bi şekilde bele koyulmuşsa boşyere kullanılmamalı..Yurduna,namusuna,şerefine en ufak rencide edicek bir söz kullanıldığında bir yerde ister istemez insan arıyo..SONUNA KADAR ARKALARINDAYIM..BENDE BÖYLE BİR MUAMELEYLE KARŞILAŞSAM HİÇ DÜŞÜNMEM!!!Ama günümüz türkiyesinde yurdum insanı EMANET diye özenmiş gelene sıkıyo gideene sıkıyo[zorda kalınca-en ufak bir kavgada]yok ben delikanlıyım belimde emanet var alayını keserim biçerim doğrarım kimse bana yan bakamaz gibi düşüncelerle..Yanlışsam söyleyin da!!!
|
yaşım geldimi almaktan çok nişancılığı öğrenmek istiyorum ilerde savaş olursa milletimize daha çok katkımız olur
|
Alıntı:
|
her eve lagzım dıyeyım :)
yok kankalar sılah aslında yas ıstır bızde var ama kullanmıyorum kullanmayıda dusunmedım ınsanı sılah bıcak gıbı seyler koruma z ınsanı koruyacak olan yuregıdır |
Alıntı:
|
Silahım yok olmasın da.
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:19 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.