![]() |
*_hasret Bİze Vurdu_*_
*_hasret Bİze Vurdu_*_ Hasret ÜzdÜ Bİzİ Kopardi HerŞeyİmİzİ
Senden HİÇbİŞey Birakmadi Gerİye GÜlÜŞÜnÜ Bİle Unuttu GÖzlerİm Bİrlİkte YÜrÜdÜĞÜmÜz Yolda Bİle YÜrÜmÜyor Artik Ayaklarim Hayat Bana HİÇ GÜlmedİ Tek Umudum Sendİn Sende DİĞerlerİ Gİbİ Çiktin Bu Saatten Sonra Neyapar Bu Yarali YÜrek Bİlemem Kendİ Halİne Biraktim Onuda Senİ Mazİme GÖmdÜm Çikman İmkansiz Artik ÜstÜnde Ahim Var Sen GİttİĞİn GÜn Benİ Kaybettİn Gelsende Ne Farkerder Bİr Zamanlar GÜlÜmdÜr Hep GÖzlerİne Bakip Sensİzlİk ÖlÜmdÜr Derdİm İŞte Şİmdİ O SÖyledİĞİm SÖzÜ YaŞiyorum Sensİzlİkten ÖlÜyorum YokluĞunla Yanan Bu YÜreĞİmİ GÖzyaŞimla SÖndÜrÜyorum GÖzler Yorgun, Kelİmeler Çikmaz Oldu Artik Dudaktan Ne Yapar Bu YÜrek Kİme Gİder Sen Benİ ÖldÜrdÜn ,sen Benİ Bİtİrdİn Sen Benİ HİÇe Sayip Arkana Bİle Bakmadan Gİttİn Tek Bİ SÖzÜ Bİle Haketmedİmİ Bu AŞk Hatiralarin Şİmdİ Elİmde Hepsİnİ Denİze Aticam Gİdİcem Evİme Ve Yaticam YataĞima Kİmse KariŞamaz Artik Bana Hayat BİtmİŞ Sen Bİtmİssİn Gerİsİ Olsa Ne Farkerder… |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.