![]() |
Erkekler Neye BenzeR ?
Erkekler bilgisayar gibidir... Sık sık kilitlenir ve hafızası asla yetmez.
Erkekler çikolata gibidir... Tatlıdır, keyif verir ama sonuçta gelir popona yapışır. Erkekler kahve gibidir... iyisi seni bütün gece uyutmaz. Erkekler yıldız falı gibidir... Sana ne yapman gerektiğini söyler, lakin her seferinde yanilir. Erkekler park yeri gibidir... Iyilerin hepsi kapılmıştır. Erkekler kar fırtınası gibidir... Ne zaman geleceğini, ne kadar süreceğini ve kar kalınlığını önceden tahmin etmene imkan yoktur. Erkekler tatil gibidir... Hep kısa gelir. Geleceğini planlayan erkegi nasil anlarsin? Iki şişe rakı alır. Erkekler neden evlenmeyecekleri kadınlarin peşinden koşar? Köpekler de kullanmayacaklari otomobillerin pesinden kostugu için. Yeni bir koca ile evdeki köpek arasinda ne fark vardır? Köpek bir yıl sonra da sen eve geldiğinde kuyruğunu sallar. Tuvalet kağıdını değiştirmek için kaç erkek gerekir? Dünya tarihinde böyle bir sey yaşanmadığı için bilinmiyor. Yarim beyinli bir adama ne denir? Kabiliyet. Erkek kredi kartının çalındığını neden polise haber vermez? Hırsız karısından daha az harcar. Erkek neden karısının elini tutar? Bıraktığı anda alışverişe gideceğini bildiği için.:biggrin: |
hemende belirtiyim arkadaslar erkekleri assağılamak icin bu konuyu acmadım ... yanlıs anlasılmaz umarım ....
|
teşekkür
:biggrin: :biggrin: :biggrin:
çok komik, sabah sabah çok güldüm wallahi..ellerine sağlık..paylaşımın için teşekkürler.. bunların biraz da gerçek payı var ama, di mi? ;) |
Alıntı:
|
kanak bu olmamış valla şimdi teşekkür etmem gerekiyor yazı için ama bu dokundu şimdi bana olurmu böyle ya hakaret bunlar yaw neyse saol yinede
|
çok iyi ya. bayıldım valla.
"Erkekler bilgisayar gibidir... Sık sık kilitlenir ve hafızası asla yetmez. Erkekler park yeri gibidir... Iyilerin hepsi kapılmıştır. Erkekler neden evlenmeyecekleri kadınlarin peşinden koşar? Köpekler de kullanmayacaklari otomobillerin pesinden kostugu için. " çok doğru geldiler..... ellerine sağlık arkadaşım... |
Alıntı:
|
Alıntı:
*Erkekler park yeri gibidir... Iyilerin hepsi kapılmıştır. *Erkekler kar fırtınası gibidir... Ne zaman geleceğini, ne kadar süreceğini ve kar kalınlığını önceden tahmin etmene imkan yoktur. *Geleceğini planlayan erkegi nasil anlarsin? Iki şişe rakı alır. *Erkekler neden evlenmeyecekleri kadınlarin peşinden koşar? Köpekler de kullanmayacaklari otomobillerin pesinden kostugu için. *Yeni bir koca ile evdeki köpek arasinda ne fark vardır? Köpek bir yıl sonra da sen eve geldiğinde kuyruğunu sallar. ben de bunların doğruluk payı olduğunu düşünüyorum..genel için en azından..ama istisnalar vardır, di mi? |
güselmiş walla...çok güldüm..
|
eyw kankam ;
biz yanlış anlamayız , konu için saol , biz nelermişiz beeee...... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:40 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.