www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Sarısın,Esmer, Kumral, Kızıl ... :) (https://www.cakal.net/showthread.php?t=11017)

๏๒รєรรเ๏ภ 02-19-2006 08:31 AM

Sarısın,Esmer, Kumral, Kızıl ... :)

Eğer Bir Sarışınsanız;

- Karşıdan karşıya geçmek için saatlerce beklemezsiniz, yola adımınızı attığınız anda bütün arabalar durur.

- Sigaranızı çantanızdan çıkardığınız anda mutlaka biri bir çakmak uzatır.

- Anlattığınız şey ne kadar saçma olursa olsun can kulağıyla dinleyecek en az bir dinleyiciniz vardır.

-Cafeye girip masaya oturduğunuz anda garson yanınızda bitiverir.

-Dışarı çıkmak istediğinizde size refakat edebilecek yüzlerce kişi vardır siz sadece birini seçersiniz.

Eğer esmerseniz;

- Karşıdan karşıya geçmek için saatlerce beklemezsiniz çünkü yeşil ışığın yayalar için olduğunu öğreneli yıllar olmuştur.

- Sigaranın sağlığa zararlı olduğunu mutlaka bilirsiniz ve içmezsiniz.

- Anlattığınız asla saçma olmaz ve insanlar yalnızca sizi kesmek için sizinle ilgileniyor gibi görünmezler.

- Cafede oturmanız gereken yerin masa diil sandalye olduğunu bilirsiniz, garsonun size söylemesine gerek yoktur.

- Dışarı çıkıyorum dediğinizde dışarıda bi salaklık yapma ihtimaliniz olmadığından insanlar sizi gönül rahatlığıyla yalnız bir yerlere gönderir.

Eğer kumralsanız;

- Yeşil ışığın yayalar için olduğunu mutlaka öğrenmişsinizdir ama yine de unutursunuz. Saatlerce bekler, geçemez, birilerinin hatırlatmasına ihtiyaç duyarsınız.

- Sigaranın sağlığa zararlı olduğunu bile bile çantanızdan çıkarırsınız ve fakat kendiniz yakarsınız.

- Ya anlatacak bir şeyiniz yoktur. Ya da olduğunda dinleyen yoktur.

- Cafeye girersiniz, garson yanınıza bitiverir, tüm masaların rezerve olduğunu söyler ve sizi geri gönderir.

- Dışarı çıktığınızı söyleyecek kimse olmaz olsa da bi salaklık yapmanız umurunda olmaz.

Eğer bir kızılsanız;

- Arabalara okkalı bi küfür sallar geçmek istediğiniz yere her ne şartla olursa olsun geçersiniz.

- Sigara sizi kesmez.

- Dinletecek mutlaka birini bulursunuz müsait birisi yoksa döve döve müsaitleştirirsiniz.

- Tüm masalar sizindir hatta cafe ve garson bile.

- İçeri girdiğiniz pek görülmez.

๏๒รєรรเ๏ภ 02-19-2006 08:32 AM

simdi nolcak acaba kızıllardan hoslaniyodum ben vazmi gecsem napsam piskopat cıktılar :)

sonnnefes 02-19-2006 02:31 PM

esmarlerden hiçbir zaman vazgeçmem.....ne olursa olsun...esmer olsun bizim olsun:)))

redolf 02-25-2006 01:10 AM

esmer esmer esmer !!! :okay:

!CArtEL! 02-25-2006 09:50 AM

Ehehehe :D Sarışın diyorum Bende !

WinterSun 02-25-2006 10:30 AM

Sarışın :D

ScHoLeS 02-26-2006 02:06 AM

kanka en güzeli açık kumral :))

r0ckcorn 02-26-2006 11:44 AM

benımde her zamn secenegım esmer esmer:D:D

Karizmatix 03-03-2006 03:55 AM

ben sarışından yanayım

KaRaYeL 03-03-2006 04:10 AM

Önüme en kral sarışın,kumral,kızıl getirseler esmerin üstüne tanımam..Tabi kıvamında esmer..:))Fazla kararmamış olanından:))

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:53 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.