![]() |
.....:::::Şİİrler:::::.....
yorgunum
sen benden gittin, gideli fikrine düşmüşüm bir ince gülün karanlık hasretin sokağındayım üşümüş sensizim, bakmaktayım saatler kurulu zaman yorgun rüzgar esmez şehir durgun aklımda sen,bana kırgın gözlerinin bittiği yerdeyim bakmaz anılar dönmez yüzüme silinmez izler düştüm peşine an olurda gelirsem yüreğine kalbinin attığı yerdeyim |
gece gec saatte bir ben uyanığım birde
soka lambası hemen yanımda pencereni görüyorum uzak olsada perdeler kapalı işiklar sönük sanki sen yoksun nekadar gelmek istesemde yanına, atık cok gec zaman hızla ilerliyor birtanem bak güneş yükseliyor ufuktan usulca sana adanmiş bir ömür tükeniyor yavaşca |
aslında sana söylemek istediğim çok şey vardı
mesela keşke bu kadar büyük sevdirmeseydin kendini... neyin bedelini ödediğini bilmiyorum. herşeye rağmen sana da kızmıyorum. kızamıyorum... acım durulduğunda bir şarkı söylerim belki. belki o zaman anlarsın. bunca hüzün bizde iyi durmadı ve bu ayrılık bize hiç yakışmadı... |
değersizlik
terkedilmezlik geometrik bir hata ne çapı belli,ne karesi döner durur kendi ekseninde sonuçsuz bilinçsiz bir öğe etkisiz bir eleman anlamsız bir kaos,çıkmazı boğulmuş karmaşık bir rasyonelist sayı terk edilmiş bir sınav sıfır çekmiş bir sözlü yazısı anlaşılmayan bir yazılı dibe vurmuş bir not ortalaması sorunlu bir ay: &&&&&&&& |
Bak Yine ******* Basladi,
Yalnizligimin Derinliklerinde... Yalnizim Biliyorum , Sessizlkte Yasamiyorum Ben. Sensİzlİkle Bogusuyorum! Ben Inanmiyorum Aska Ask Sevmek Deil Mi? Bir Ezgi,seziyorum Kalbimle... Bİr Ses Duyuyorum İcİmde... Sevmek, Sevmenin Dili... O Yansitilan Sevgi Dilleri Yalan! Sadece Yalnizken Insanlar Sevginin Sesini, İclerinde Duyuyor... Bİr Cig Gibi DÜsÜyor Benligime... Sessİzligi Ve Karanligi Tadarken, GÖklerde... O Ufacik Yildizlarin Bİle Isiklari Sevmeyi Hatirl |
hey seni seviyorum bilmiyormusunben sensiz yapamam ben sensizyaşayamam
anla beni anla artık sadece şunu bil seni çok ama çok seviyorummmmmmmmmmm.... |
Belkide isteyerek belkide değil
Neyi değiştirecek sen benim değil Başka birinin yanında uyuyor Ona bakıyor , onu kokluyorsun Sus yeter ne olur sus Acım çok büyük kaldıramam Bu yük öyle hafif ve ince değil ki dayanamam Gözlerinin mavisi yok hayatımda Rüyalarıma girse inanmam Sıradan değilki bu aşk bende Ruhsuz bir beden var sende Ağlasam kime yarayacak Geri geleceksen okyonuslar olucak Tenin kokusu hala içimde saklı Bu sevda ya şimdi gidicek Yada benle ölücek Sen söyle ne |
Dünyanın neşesi içime dolsa ! güzeller toplanıp hep beni sorsa !
istanbul diyarı altın olsa! hiç birinde gözüm yok sen olmayınca ! Kurtlar kuşlar dile gelseler dertlerimiz bitti diye müjde werseler !! şu fani dünyayı bana werseler hiç birinde gözüm yok sen olmayınca |
yagmurun yagmasına gerek yok
baharı sevmiyorum zaten gözlerinin esrarı benliginin gizemi sararan yapraklar ve toz duman kuru bir ayaz ölen kelebekler seni sonbaharda seviyorum ****************** çünkü sana son bahar yakışıyor severken öldürüyorsun seviyorum diyor küstürüyorsun aşkım sararan yaprak misali yüretigim toz dumanda insafında ALLAH tan kork insafsız ruham bedenimden firarda |
Birgün eğer beni terk edersen
Yıldızlara emredeceğim onu gözleyin diye Onlara son bir sözüm daha olacak Eğer yanında sevdiği varsa raharsız etmeyin o yeterki mutlu olsun!..... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:39 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.