![]() |
Affettim seni
http://www.siirkolik.com/images/siir.gif Affettim seni
Affettim seni Sen de bağışla beni. Taşıma dünleri yarına at klozete çek sifonu dönüp bakma geçmişe. "iyi ve mutlu ol" 'dur son temennim eski sevgiliye ne isyanım var, ne sitemim ne de kederlenirim geçmişin yaralarını silmişim iyileşmiş berelerim. Seni her kırdığım gün için özür dilerim ve geçirilen her güzel gün için teşekkür ederim. Rastlaşmayalım isterim çünkü sen beni tanıyamazsın o kızı yine bende bulamazsın çünkü hayat akar ve gidişte dönen kuşlar aynı değildir. Çok zaman geçmiş çok sular akmış nehirden yıllar su gibi geçmiş zaman anıları törpülemiş. Masal bitti ve bu kız büyüdü kah ağladı kah güldü bilirmisin sevgili hayat öğretti ağlarken de gülmeyi. Bitermiş her sevda masalı er geç. Bir rüyaydı uzun. Sen de böyle farz et geçmişe yakışan şeyleri gülümseyerek teslim et. Bağışla beni benim de seni bağışladığım gibi bir gün dua edersen benim için de olsun dudaklarında iyi bir temenni. Eksik olmasın üzerinden rabbin eli korusun her kötü şeyden seni unut sende beni, mutlu ol emi yaşam fani, ölüm ani... Silik bir anı olsun sende ani. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:00 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.