![]() |
Ağıt Yaksın Fırtına
http://www.siirkolik.com/images/siir.gif Ağıt Yaksın Fırtına
Yasak bir ask yaşadım, sınırsızca dünyamda Sorgusuz yargılandım, teröristçe sevdamda Her mevsim bahar sanıp hüzün uzakta dedim Yanılmışım sevgili. Hazan vurdu yenildim Tutsak belaya başım, su üç günlük kavgamda.. Yârim kaldı baslarken, hayallerim yaralı Bana çarptı ayrılık, körmüş gözü karalı Yalnızlık arkadaşım, can evimde, yakında Sımsıcak nefes sanki yatağımda koynumda Anladım yürek sizim, kader yazmış kuralı.. Kelepçem takılırken, artik yoktun yanımda Pervasız tutkularım müebbet kucağında İsyankar duyguları zindana koyan kimdi Islanırken yangınlar, umutlar üşür simdi Masum mahkûmiyetim feryadın ocağında.. Sabahlar gecikmesin, rüyalar titreşirken ******* küssün ay'a, yıldız kayıp giderken Beklerken cellâdımı, dört duvar arasında Paslanmış zincirlerde, yağlı urgan boynumda Kirsin kalemi hicran, hüsran onun peşinden.. Yapraklar halay çeksin rüzgar dudak büzerken Güneş kasını çatsın, bulutlar sevişirken. Gök yarılsın kahrından, çığlıklar kalksın saha Çıksın kınından kılıç, kildan ince feraha Ağıt yaksın fırtına, cemre güle düşerken.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:36 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.