![]() |
Yasaklanan Reklam
Tuhaf ama gerçek!!! Bunu Caroline'lerle Bodrum'da tanistigim
Yeni Zellanda'li Steve yollamis. Bütün yeni zellanda da bu konusuluyormus. Film Yeni Zellanda'da çekilen araba reklam filmi. Çekimi tamamladiktan sonra filmi hazirlayanlar yolda arabanin yaninda beliren hayalet gibi bir sekil tespit etmisler. Inilti gibi bir seside kaydetmisler. Seyrederken sesini kesin açin. Zoom yapinca gördüklerine inanamislar. Reklam ters etki yapar gerekçesiyle hiç yayinlanmis. Seyrederken dikkat edin araba agaçlarin arkasindan geçtikten sonra yolun hemen yaninda beliriyor ve yanyana hareket ediyor...Ürpertici... Not: Haber Alıntıdır Kankalar izledim şok oldum yani ama inilti sesi fazla gelmiyo sesi biraz açmak gerek duyunca da çok ürperticii http://rapidshare.de/files/757211/car21.wmv.html |
kardes bu ne ya odum bokuma karıstı.... ne beklıyordum ne cıktı..
|
Al bendende o kadar kardeş rezil olduk yanımızdakilere erkeklik kalmadı walla ...
|
:))) ben bikere baktım bole bişeye yemezler saol kardes
|
İzlemeyin böyle şeyleri... Teknoloji eseri bunlar
|
ya artık alışkanlık yaptı bunlar linkten tanıyos:D:D
|
eskidi yaw bunlar ama ilk izleyişimde ödüm koptu
|
EHUEHUEHU....güselmiş:D
|
Aga ne yaptin sen ya erkeklik falan kalmadi yanimizdakilere rezil olduk valla...
|
Bilgisayar işi kasıtlı yapılmıs ama insan beklemediği için aniden çıkınca korkuyo eheh. ama helal olsun adamlara...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:51 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.