![]() |
== Annemden Ne Öğrendim ??? ==
ANNEMDEN NE ÖGRENDIM?
Diyalog Kurmayi Ögrendim: - Sana birsey sordugumda cevap ver!.. - Ne söyleyeyim annee? - Sus! bana cevap verme!!! Tip Bilgilerini Ögrendim: "Gözlerini sasi yaparken birgün öyle kalivereceksin, göreceksin gününü.." Olgun Olmayi Ögrendim:"Bu tabagin hepsini bitirmezsen büyüyemezsin..." Genetik Bilgileri Ögrendim: "Sen de o lanet olasi babana çektin..." Bilgeliği Ögrendim: "Benim yasima gel de anlarsin o zaman... " Sabirli Olmayi Ögrendim: "Baban eve gelsin, sen görürsün...." Hakkimizi Alacagimizi Ögrendim: "Eve vardigimizda ben bilirim sana yapacagimi... Adaleti Ögrendim: "Birgün senin de çocuklarin olacak. Insallah onlar da sana, senin simdi bana yaptiklarini yaparlar...." Iyi Yapilmis Bir Isi Takdir Etmeyi Ögrendim: "Bana bakin, çikin birbirinizi disarda gebertin, evi daha yeni temizledim...!!!" Dualarin Gücünü Ögrendim: "Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozuldugunu farketmedi..." Zamana Karsi Yarismayi Ögrendim: "O oyuncaklarini topla yoksa bi tekme attigim gibi hepsini karsi sahilden toplarsin..." Mantikli Düsünmeyi Ögrendim: "Ben öyle diyorsam öyledir...!!!" Ileri Görüslü Olmayi Ögrendim: "Çikmadan önce temiz bi çamasir giy...yolda Allah korusun basina bisi gelir, kirli külotla etrafa rezil olursun." Hayatin Trajikomik Yanlarini Ögrendim: "Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürücem..." Hayatin Çeliskilerle Dolu Oldugunu Ögrendim: "Kapa çeneni ve çorbani iç...!!!" Dayanikli Olmayi Ögrendim: " O ispanak bitene kadar sofradan kalkmak yok...!!!" Hava Raporu Tahmini Yapmayi Ögrendim: "Su daginikliga bak...yabanci biri görse odanin ortasindan kasirga geçmis sanir..." Abartmayi Ögrendim: "Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabilarinla içeri yürüme diye..!!" Davranis Psikolojisi Ögrendim: "Babana çekecegine biraz bana çekseydin n'olurdu ..." Olaganüstü Durumlara Hazirlikli Olmayi Ögrendim: "Dinleme bakalim anne sözünü dinlemee...!!! 'Kafana meteor düsecek kenara çekil' diye bagirsam onu bile dinlemezsin di mi......!!!!" Kiskanmayi Ögrendim: " Dünyada senin annen baban gibi mukemmel bi aileye sahip olmayan kaç milyon çocuk var biliyo musun... ?!?!?" |
Kanka İyİ Şeylerİ ÖĞrenmİŞsİn
|
:)) cok guldum annem geldi birden aklıma saol kardes eline saglık
|
kanka cok iyi yaw.. :) paylasım icin sağol
|
bütün anneler aynı yaw...allah basımızdan eksik etmesin...onlar Allah'ın bize gönderdigi birer lütuftur...
|
Alıntı:
|
herşeyi öğrenmişsin işte.. :biggrin: daha ne?..
paylaşım için teşekkürler.. |
eee herşeyi öğrenmişşin. bunlar sana yeterde artar.
|
ögrenecek bir sey kalmamış :)))
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:18 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.