![]() |
Al Güle Damlayan Kan
http://www.siirkolik.com/images/siir.gif Al Güle Damlayan Kan
Benim sevdalarım Al güle damlayan kandı Çocuksu korkularım Geceyi siyaha boyardı. Uzaklarda alemlerim Avucumda yıldızlar vardı Erguvan umutlarım Sana sabahı soyardı. Sessiz çığlıklarım Özgürlükler adardı Kederli *******im Bir fezayı sarardı. Siyah beyaz düşlerim Gökkuşağı takardı Yoksuldu özlemlerim Sadece sana tapardı. Hazanda gurbetlerim Gurbette hazanlarım vardı Ayazda hüzünlerim Hislerimi yakardı. Prangaları yeminlerim Ayağıma çakardı Yalanlarım ellerimi Kelepçelere sokardı. Coşkun denizlerim Yakamozları yıkardı Irmaklarınde suyum Yalnız yetim akardı. Kağıttan kayıklarım Nuh`un gemisi kadardı Yağınca ağıtlarım Yağmurda toprak kokardı. Kavgasız savaşlarım Yazgımı kurşunlardı Şafaksız ufuklarım Güne hasret yaşardı. Benim hür yarınlarım Sefiller ve açlarındı Bildiğim tek dünlerim Gözlerinle saçlarındı. Baharda rüzgarlarım İğde kokusu taşırdı Gururlu kahırlarım Sanki mezar taşımdı. İçinde yitip gittiğim Seni gördüğüm andı Benim sevdalarım Al güle damlayan kandı. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:26 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.