www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Erkeğin Farkı ?.. (https://www.cakal.net/showthread.php?t=11561)

ayten 02-24-2006 11:14 AM

Erkeğin Farkı ?..

Erkeğin Farkı

Erkek çocuklar neden mızırdanır?
Erkek olmayı öğrendikleri için...

Neden erkeklerin %10'nu cennete gider ?
%100 gitseydi orası cehennem olurdu...

Erkekler neden zeki kadınlardan hoşlanır?
Zıtlıklar birbirini çeker...

Erkekler plajda nasıl egzersiz yaparlar?
Her bikinili kadın gördüklerinde midelerini içeri çekerek...

Bir erkek geleceği düşündüğünü nasıl gösterir?
Bir yerine iki kasa bira alarak...

Tanrı erkeği yarattığında ne dedi?
Daha iyisini yapabilirim...

Yarım akıllı bir erkeğe ne denir?
Şanslı...

Kendini Tanrı'nın bir hediyesi olarak gören erkeğe ne yapılır?
Değiştirilir

Herşeyi olan bir erkeğe ne vermelisiniz?
Bunları kullanmasını öğretecek bir kadın...

Tanrı neden önce erkeği yarattı?
Her mükemmel şeyin önce taslağı yapılır...

hasere 02-24-2006 11:35 AM

muhhahahhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
------Tanrı neden önce erkeği yarattı?
Her mükemmel şeyin önce taslağı yapılır...---------
Tanrının taslağa ihtiyacı olmadığını düşünüyorum. Çürütülemeyen bir tez doğru kabul edlir. Ama bu tezlerin hepsi kendinden çürük huhhahahah :)

๏๒รєรรเ๏ภ 02-24-2006 11:40 AM

cok iyi ya :) ellerine sağlık

bluekeys™ 02-24-2006 12:30 PM

ayten hoş ve güzel bir yazı ama hasere kardeşiminde dediği gibi çürütülemeyen tez doğru sayılır ama bunların hepsi çürük ...

Sereniti 02-24-2006 01:45 PM

ellerine sağlık arkadaşım...

mermaid 02-24-2006 02:36 PM

aytencım cok begendım ayrıca erkeklerın %10'ucennete gıdermı gıtmez mı bılemıcem ama cogunlukda oldukları yerlerın cehenneme benzedıgı kesın:))

sonnnefes 02-24-2006 02:43 PM

bu kızlar neden bizleri çekemez bi türlü anlamam...eminim yazıyı koyan arkadasımız bunların dogru olmadıgını en başta kendisi biliyodur...

ayten 02-25-2006 06:51 PM

Alıntı:

İlk Gönderen sonnnefes
bu kızlar neden bizleri çekemez bi türlü anlamam...eminim yazıyı koyan arkadasımız bunların dogru olmadıgını en başta kendisi biliyodur...

siz kızları anlamak için uğraşmıyorsunuz bile..bu çok zormuş gibi geliyor size..tek düşündüğümüz bi şey var..o da bu forum sitesinin en çok izlenen bölümünde yer alıyor..:mad: kafanız sadece oraya çalışıyor sizin..
ben ne kadar anlayışlı oldumsa bi türlü erkeklere yaranamadım..kıymet bildiremedim birtürlü..kıskanç olmadım, baskı yapmadım..ama olmadı..
ve en sonunda ilan ediyorum sen ve senin gibi erkeklerden NEFRET EDİYORUM..bundan sonra tek bi damla göz yaşınıza acımam..
ve bu yukarıdaki yazı için doğruluğuna inanmadığımı söylemişsin..tam tersi bunların hepsi benim için %100 doğrudur..kızların erkekleri çekemediğini söylemişsin, hiç alakası yok..çekilemeyecek özelliğiniz bile yok..
daha ne diyeyeyim ki??????.......

sonnnefes 02-26-2006 03:17 AM

Alıntı:

İlk Gönderen ayten
siz kızları anlamak için uğraşmıyorsunuz bile..bu çok zormuş gibi geliyor size..tek düşündüğümüz bi şey var..o da bu forum sitesinin en çok izlenen bölümünde yer alıyor..:mad: kafanız sadece oraya çalışıyor sizin..
ben ne kadar anlayışlı oldumsa bi türlü erkeklere yaranamadım..kıymet bildiremedim birtürlü..kıskanç olmadım, baskı yapmadım..ama olmadı..
ve en sonunda ilan ediyorum sen ve senin gibi erkeklerden NEFRET EDİYORUM..bundan sonra tek bi damla göz yaşınıza acımam..
ve bu yukarıdaki yazı için doğruluğuna inanmadığımı söylemişsin..tam tersi bunların hepsi benim için %100 doğrudur..kızların erkekleri çekemediğini söylemişsin, hiç alakası yok..çekilemeyecek özelliğiniz bile yok..
daha ne diyeyeyim ki??????.......

Umarım birgün dogru insanı bulursun ve bunları söledigine pişman olursun...

ZaNdAR 03-12-2006 02:49 AM

Alıntı:

Neden erkeklerin %10'nu cennete gider ?
%100 gitseydi orası cehennem olurdu...
geri kalan %90 ıda cennettedir aslında. onlar dünyada bayanların yanında cehennemin kralını gördüğü için cehennem onlara cennet gibi gelir.

selametle..

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:45 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.