![]() |
bana adını söle sana mesleğini söliim
http://www.kotuvepis.com/meslekler.htm
linkine tıklayın arkadaşlar adınızı soyadınızı yazın size mesleğinizi sölesin hehehe benimki antropolog çıktı bakalım sizinkiler neymiş bende şimdi bikaç ünLüye baktım kararı siz verin artık )))) FATİH ÜREK : KÖÇEK (yani cuk diye oturdu buna derler) HÜLYA AVŞAR : TUZUKURU (EN SON ALDIĞI ARABAYI DUYMUŞSUNUZDUR) FATİH TERİM : RÖNTGENCİ ( RAKİP TAKIMLARI SÜPER RÖNTGENLİO ) Aziz YILDIRIM ARABA HIRSIZI ( PASSATMI ACABA ) ATA DEMİRER :YUMURTA FOLLUKÇUSU ( ESPRİ YUMURTLUYO ADAM ) İBRAHİM TATLISES : BANKER (KIIROOOYEEM AMA PARA BENDE ) BEYAZIT ÖZTÜRK : UĞURSUZ ( Bİ TÜRLÜ KIZ BULAMADI EVDE KALDI ) ÖZHAN CANAYDIN : ASTRONOT (HER SENE 3 YILDIZ ARIYOR UZAYDA ) KADİR İNANIR : ARSIZ ( MOTİVE MESAJI CANIM O NE ALAKA ) FATİH ALTAYLI : AVUKAT ( İKTİDAR AVUKATI BAROYA BAĞLI SANKİM ) REHA MUHTAR : UĞURSUZ ( HANGİ TVDE ÇALIŞTISA O TV BATTI ARAŞTIRIN) GALATASARAY : ÇÖPÇÜ (KUPA ÇÖPÇÜSÜ HEHEHHEHE FENERBAHÇE : AT HIRSIZI ( YORUM YAPSAM FEBEŞLİLER KIZCEK )) BEŞİKTAŞ : HAHAM ( BUNADA BEJEKİLER KIZCEK )) HANDE ATAİZİ : ARSIZ ( WC CAMINA SIKIŞAN TEK SANATÇI ) SEDA SAYAN : SAPIK ( 7 KOCA BOŞADI HALA EVLENECEM DİO ) KAYA ÇİLİNGİROĞLU : JONGLÖR HERKEZ MERAK EDİODU NE İŞ YAPIO DİE BAKIN ADAM JONGLÖRMÜŞ )) BİLEN VARSA BANADA ANLATSIN HEHEHEHE oyunuzu bana verin :P size yol yaptırcem |
saolasın kanka
|
kanka bana düzenbaz çıktı
sağol paylaşım için |
BEŞİKTAŞ : HAHAM ( BUNADA BEJEKİLER KIZCEK ))
kanka bu ne yanlış yazmış dimi :)neyse bn susim yoksa kavga mavga çıkar:p saol yinede :)) |
eywallah
|
Harbİ Doru Seyler...tesekkÜr Ederİm..
|
Tamamen yanlış bu bana bir fabrikatör bide soytarı dedi 2 side tutmuyor
|
bana da antropolog çıktı
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:40 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.