![]() |
Sevdiğim, sevgimden bıktıysan eğer
Sevdiğim, sevgimden bıktıysan eğer
Öfkeni üstüme döküver gitsin! Senin öfken bile dünyalar değer Şu gönül tarlama ekiver gitsin! Nasipsiz doğmuşum sevgiden yana İmrenerek baktım mutlu insana Ölümüm mutluluk verirse sana Bak, boynumda sicim, çekiver gitsin! Hayatım senindir, ye iç güzelim Sensiz geçen ömrüm bir “hiç” güzelim Gözün çivi, sözün çekiç güzelim Beni çarmıhına çakıver gitsin! Yıllar yılı mutluluğu aradım Bulamadım, için için ağladım Diyorsan: “Yakmaktır benim muradım” Tepeden tırnağa yakıver gitsin! Gam doluyum zaten bin bir düzine Sen de mahkûm etme beni hüzüne Güller açar dostça baksan yüzüme Bırak şu inadı, bakıver gitsin! Düşün bir kez... Sensiz nasıl olurum? Kaybolur pusulam, döner dururum Can suyumsun benim, sensiz kururum Haydi gel, içime akıver gitsin! Gel birlikte çağlayalım, taşalım Gel birlikte sevgi ile coşalım Gel birlikte mutluluğa koşalım Gel, göğsüme bir gül takıver gitsin! Senden başka ilaç yoktur derdime “Olmaz” bitiversin, hep “olmaz” deme “Yeter artık” deyip, gönül bahçeme Aşkın ağacını dikiver gitsin! Eylül - l998 |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:45 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.