![]() |
Bir sarisinla evlenmenin avantaji nedir?
> > Bir sarisinla evlenmenin avantaji nedir?
> > Ozurlulere ayrilan yerlere park edebilirsiniz. > > > > > >Sarisinlar neden "11" rakamini yazamaz? > > > >hangi 1'i once yazmasi gerektigini bilmedigi icin. > > > > > > > >Sarisina kazalarin %90'inin evde oldugunu soylerseniz ne yapar? > > > >Tasinir. > > > > > > > >Sarisin pizza ismarlar. Pizzaci sorar: "6 parcaya mi boleyim, 8 parcaya > > > > >mi?sarisin "6'ya bol", der, "sekiz parcayi bitiremem". > > > > > > > >Iki sarisin, anahtarlari iceride unuttuklari icin bir arabanin kapisini > > > > >telle acmaya calisirlar. Biri digerine "cabuk ol,yagmur basladi, > > > >islaniyorum" der. Digeri yanitlar: "Ne fark eder? Icerde de > > > >islanacaksin, arabanin ustu acik". > > > > > > > >Sarisinin biri, elektrikler kesilince yuruyen merdivende 6 saat mahsur > > > >kalmis. > > > > > > > > > > >Sarisinin en cok soyledigi cumle nedir? > > > >Ay bilemiyorum..." > > > > > > > >Zeki bir sarisin nedir? > > > >Celiski. > > > > > > > >Bir sarisinin bilgisayarda yazi yazdigi nereden anlasilir? > > > >Monitore surdugu Tipp-Ex'ten. > > > > > > > >Bir sarisini susturmak icin ne yapmali? > > > >Ne dusunuyorsun? diye sormali. > > > > > > > >Sarisinin gozlerinin parlamasi icin ne yapmali? > > > >Kulagina fener tutmali. > > > > > > > >Sarisinlar baligi nasil oldururler? > > > >Bogarak. > > > > > > > >Faksin bir sarisin tarafindan yollandigini nasil anlarsiniz? > > > >Ustundeki puldan. > > > > > > > >Aynanin karsisinda gozlerini kapatmis duran sarisin ne yapiyor? > > > >Uyurken nasil gorundugune bakiyor. > > > > > > > >Sarisin neden ucuncuden sonra cocuk yapmamis? > > > >Her dort cocuktan birinin Cinli oldugunu duydugu icin 224 |
yok artık :D diycem ama :D çok iyi :D üstü açik arabada koptum iyice :D
|
> > > >Bir sarisini susturmak icin ne yapmali?
> > > >Ne dusunuyorsun? diye sormali. o öle diil sen espri çalmışsın sarısın yerine politikacı var :P |
teşekkürler süper
|
güzeldi saoL..xD
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.