![]() |
cehennem nye buz gibin?
>Adamın biri nerde eğilmiş bi kadın görse arkadan dalarmış. Bu böyle sürüp gitmiş.
> > >Bir gün adam tam iş başındayken melekler onu yanına çagırmış ve: > > >"Bir daha yaparsan seni cehenneme göndeririz!" demişler. > > >Adam tövbe etmiş bi süre. Bir gün adam otobüse binmiş önündeki kadın parayı düşürmüş almak için egilmiş ve adam dayanamamış. > > >İş bitince puf diye cehenneme gitmiş. > > >Kadın hamile kalmış ve çocuk da aynı babası gibiymiş. Bir gün melekler onu da yanına çagırmış ve "Bir daha yaparsan seni de baban gibi cehenneme >göndeririz" demişler. > > >Çocuk tövbe etmiş ama üç beş gün sonra dayanamamış ve puf diye cehenneme gitmiş. > > >Çocuk bi bakmış cehennem buz gibi, herkes donuyor. > > >Zebanilerin yanına yaklaşmış demiş ki: > > >-Ya cehennem dediğin yanar.. Kazanlar kaynar.Burası neden böyle buz gibi? > > >Zebani cevap vermiş: > > >-...... koyiim baban izin vermiyo ki eğilip de iki odun atalım! terazi plsss! |
muhahahahahaha :) cok iyi yaa :)
|
:biggrin::biggrin::biggrin:
|
hehehe tşkler
|
zuahhahahahah...manyak fıkra ya...teşekkürler...
|
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: harika yaa... koptum ben...:biggrin::biggrin::biggrin:
|
walla bende koptum çok saol
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:54 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.