www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Ben De Geliyorum (https://www.cakal.net/showthread.php?t=11931)

jockeя 02-25-2006 06:55 PM

Ben De Geliyorum

Diyarbakir-da Sehmus okula gelir, tabii bizim Sehmus ilkokul talebesi, ama her tarafi yara bere icinde, hoca sorar
- -Sehmus olum ne oldu sana-,
Sehmus der
- -Babam dovmistir-.
Hoca sorar
- -Niye oglum-,
- -Valla bilmiyom hocam aksam evde yatiyik biraz sonra babamin sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses cikmiy Veli uyudunmi
e veliden de ses cikmiy Memed uyudin mi Memedden de ses cikmiy Sehmus uyudin mi diy, ben de yok buba uyumadim diyrem oda
geliy beni doviy-
Bunun uzerine hoca, bak Sehmus bu gibi durumlarda uyumasan da ses etmemek lazimdir der. Sehmus kafa sallar eve gider, ertesi
gun okulda sehmus daha fena dovulmus olarak gelir. Bunu goren hoca merakla gider yanina ;
- -Sehmus ne oldi kim yapti- der. Sehmus der ki
- -Bubam yapmistir.-
- -Niye Sehmus ne oldi-, Sehmus anlatir.
- -Hocam aksam evde yatiyik biraz sonra yine babam in sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses cikmiy Veli uyudunmi e veliden de ses cikmiy Memed uyudin mi Memedden de ses cikmiy Seyhmus uyudin mi diy, ben de uyumadim ama hic ses itmedim
Bunun uzerine anam ile bubam bir giprasmaya basladiler anlamadim ne oliy biraz sonra anam dedi ki, la ihsan ben geliyom, bubam da haticem ben de geliyom dedi ben de ula nereye gidiyonuz ben de Geliyom dedim...-

jockeя 02-25-2006 06:56 PM

temel çalışmak için küçük bir kasabaya gitmiş, kadınsız geçen bir aydan sonra artık zamanı geldi deyip kasabadaki küçük bir otele gelmiş ve bir oda kiralamış yukarı çıkarken resepsiyondaki adama odama bir fahişe gönderin deyip odasına çıkmış.bu duruma çok şaşıran adam karısını çağırıp, şu yeni gelen müşteri odasına bir fahişe istedi ne yapacağız demiş,kadın da hiddetle ne demek ne yapacağız bu adam bizim otelimizi ne sanıyor çabuk git ağzının payını ver o ahlaksıza demiş.kocası da ya bırak tatsızlık çıkmasın kimse gitmeyince olmadığını anlar demiş, iyice sinirlenen kadın peki o zaman sen gitmezsen ben gider söylerim deyip hışımla yukarıya fırlamış ,yukarıdan gürültü patırtı bağrışmalar duyulmuş bir süre sonra temel aşağıya inmiş üstü başı yırtık yüzü tırmalanmış resepsoncuya bağırmış nasıl karı gönderdin be istemem diye tutturdu becerene kadar anam ağladı....

jockeя 02-25-2006 06:58 PM

temel çalışmak için küçük bir kasabaya gitmiş, kadınsız geçen bir aydan sonra artık zamanı geldi deyip kasabadaki küçük bir otele gelmiş ve bir oda kiralamış yukarı çıkarken resepsiyondaki adama odama bir fahişe gönderin deyip odasına çıkmış.bu duruma çok şaşıran adam karısını çağırıp, şu yeni gelen müşteri odasına bir fahişe istedi ne yapacağız demiş,kadın da hiddetle ne demek ne yapacağız bu adam bizim otelimizi ne sanıyor çabuk git ağzının payını ver o ahlaksıza demiş.kocası da ya bırak tatsızlık çıkmasın kimse gitmeyince olmadığını anlar demiş, iyice sinirlenen kadın peki o zaman sen gitmezsen ben gider söylerim deyip hışımla yukarıya fırlamış ,yukarıdan gürültü patırtı bağrışmalar duyulmuş bir süre sonra temel aşağıya inmiş üstü başı yırtık yüzü tırmalanmış resepsoncuya bağırmış nasıl karı gönderdin be istemem diye tutturdu becerene kadar anam ağladı....

jockeя 02-25-2006 06:59 PM

Ünlü diş hekimi sam ve eşi 50. evlilik yıldönümlerni kutluyorlardı. Sam birden eşine bir soru sordu: - "Sevgilim, bu elli yıl içinde beni hiç aldattın mı?" - "O da nerden çıktı?" diye sinirlendi eşi, "cevabı öğrenmek istemezsin herhalde" dedi. "İsterim" dedi Sam. "Lütfen anlat." - "Madem öğrenmek istiyorsun, evet, seni üç kez aldattım" diye cevap verdi eşi. "Kimlerdi bunlar?" diye sordu Sam. "İlki" diye anlatmaya başladı eşi "hani sen 30 yaşındaydın ve kendi kliniğni kurmak istiyordun da hiçbir banka sana kredi açmıyordu. Sonra bir banka müdürü eve geldi; hiçbir şey sormadan tüm kağıtları imzaladı ve sen en modern aletlerle kliniğini açabildin..." - "Canım benim. Benim için kendini feda ettin demek. Benim sevgili karıcığım" dedi Sam. "Peki ikincisi?" - "Hani 50 yaşında kalp krizi geçirmiştin ya, kritik bir by-pass ameliyatı olman gerekıyordu, hiçbir doktor o cesareti gösteremiyordu. Her an ölebilirdin. Dr. Halery onca yoldan kalktı geldi, ameliyatını yaptı. Sen hayata döndün" dedi eşi. - "Ah benim sevgili karım. Hayatımı kurtarmak için kendini bir kez daha feda ettin, öyle mi? Peki üçüncü aldatışın?" - "Hatırlıyor musun, yıllar önce diş hekimleri odası başkanı olmak istemiştin de 247 oy eksikti...'

jockeя 02-25-2006 07:00 PM

Rahibeler okulunda bir rahibe gece odasına bir erkek almış, gecenin bir vaktinde bir ayak sesi duyunca adam apar topar kaçmış.
Ertesi sabah baş rahibe bütün rahibeleri alanda toplamış ve
Dün gece çok kötü bir olay oldu demiş;
Herkes : AAAAAAAA diye bağırmış
Suçlu Rahibe : Hihihihihi diye sessizce gülmüş
İçimizden biri dün gece bir erkek almış;
Ama adam kaçarken prezervatifini düşürmüş;
Fakat prezervatif delikmiş;
Herkes : Hihihihihihi
Suçlu Rahibe : AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

๏๒รєรรเ๏ภ 02-25-2006 07:04 PM

Alıntı:

İlk Gönderen Fire_Master

muhahahahah koptum ya cok iyi olmus ellerine sağlık

wallcannes 02-25-2006 07:19 PM

eine saglik hepsi cook güsell..

WinterSun 02-25-2006 08:33 PM

hahaha hepsi çok kmik valla

charlie 02-26-2006 04:09 PM

hepsi cok komik ya koptum ehehuhehe

Karizmatix 02-26-2006 04:44 PM

Alıntı:

İlk Gönderen Fire_Master
Rahibeler okulunda bir rahibe gece odasına bir erkek almış, gecenin bir vaktinde bir ayak sesi duyunca adam apar topar kaçmış.
Ertesi sabah baş rahibe bütün rahibeleri alanda toplamış ve
Dün gece çok kötü bir olay oldu demiş;
İçimizden biri dün gece bir erkek almış;
Ama adam kaçarken prezervatifini düşürmüş;
Fakat prezervatif delikmiş;
Herkes : Hihihihihihi
Suçlu Rahibe : AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

en komiği bu bence:)))))))))))))))))))))))))

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:01 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.