![]() |
Ben Seni Karşılıksız Sevdim
Bir yıldız kaydı gönlüme
Uçları kalbimi yaralayan Bir şiir yazdım sevgime Kalemi kalbimin tuttuğu Mürekkep yerine Yüreğimden kanın aktığı Ben seni sevdim bir kere Melek gözüken yüzünü göster diye Bir çok aşklar yaşadım Sevdiğim,sevildiğim aşklar Ama ben seni karşılıksız yaşadım Buna da aşk dediler platonik diye adlandırdıkları Ben kendim gibisini sevmek istedim Öylesine muhtaçtım ki her şeyiyle ben olan birini sevmeye Ben seni karşılıksız düşüncelerle sevdim Neyi düşündüğümü bilmeden Kalbimin ne yaptığını hissetmeden Ben sende beni sevmeyi sevdim Sende başkalarını seviyordun Aynı benim gibi,karşılıksız sevdiğin Ben seni şiirlerde sevdim Yazarken kalbime güvendiğim Mürekkebim kanımın Garantisinde ki şiirlerde... |
fıre master sıırı cok begendım benımde bu aralar en cok kullandıgım bı kelıme var unrequited love (karsılıksız aşk) dıye bu sıırde duygularıma tabırı caızse 'cuk 'dıye oturdu.paylasımın ıcın saol ayrıca bu kımın sıırı belırtırsen sevınırım
|
saolsin kankam
|
:)
you know you are in love when you see the world in his eyes,and his eyes everywhere in the world..allah platnik askı olanlara yardım etsin o hepsinden kötü valla..
|
güzel siir...paylasım icin sağol ...
|
Alıntı:
|
:biggrin: AAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
|
paylaşım için saol işin zor ALLAH yardımcın olsun
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:28 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.