![]() |
+ 21 Raptor...
http://img501.imageshack.us/img501/7...fel20od6am.jpg
Kankalar Ben Buna Pek İnanmadım Pohotoshop Olayı Galiba Sizinde Bilginizi Almak İstedim... |
oLabiLir ama ßen Japon Ve Kore ServerLerinde yapıLdığını Duymuştum Kankam Yinede ßi araştırma çekicem... Konu iÇin TeşekkürLer...
|
bence photoshop çünkü eğer +21 olsaydı biiyorsunuzki +8 den sonra hepsi yanar bunuda yanması lazım bence bu +1 adam yanıa 2 kondurmuş japonlardada olmuyo en fazla +10 diye biliyorum tamamen photoshop
|
kesinlikle photo shop neden dersen yazıların renginden bile belli oluyor adam photo shopta iyi değilmiş ama
|
hehehe
bu photoshop değil abi gerçekten var bu japon serverinde yazılar böyle salak görünüyo arkadaşım da bana gördüm dedi ama ben de inanmadım yaa
|
olabilir..
|
muhahahahaha
walla gördügümde cok güldüm we sizde buna inandınız ya helal olsun kimsede gidip attack powerına bakmadı mı yuhh ya keseinlıkle düpe %100
eger bilen biri war mı (bence yoq aranızda) +10 dan suan artık + kac oldugu yazmazzzzzzzzz |
kardeş ben wintersun lütfen küfür etmeyelim sitemizde.... msjını siliyorumm...
|
kony için tskr
|
yeni bit islemci resminde büyüten arkadas bazı yerlerinde hata yapmıs....heryeriyle fake bu....
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:16 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.