![]() |
kadındır yapar(kadınlar hakkındam kısa bir hikaye)
KADINDIR DiKKAT
>> >> >> >>Bir kadınla bir adam ayri ayri arabalarinda giderlerken >>Çarpisirlar. ikisinin de arabasi mahvolur ama şans eseri ikisi de >>hiç yara >> >>almadan kurtulur. >> >>Arabalarindan sürünerek çikarlar ve kadin adama bakip: >> >>" Çok ilginç! Sen erkeksin ben de kadın.Arabalarimiz mahvoldu >>ama >>ikimizde hiçbir sey olmadi.Bu belki de tanisip,dost >>olup,hayatimizin >>sonuna >> >>kadar huzur içinde birlikte yasamamiz için bir isarettir" der. >> >>Müthis heyecanlanan adam: >> >>"Evet, galiba haklisin" diye cevap verir. >> >>KADIN saskinlikla "Bak, arabam hurdaya döndü ama bir sise >>sarap >>sapasaglam. >> >>Bu kesin bir işaret. Bu sarabi içip sansimizi kutlamaliyiz" >>DERKEN, sarap sisesini adama uzatir. Adam siseyi alir, açar ve >>yarisini >>içip kadina >> >>Verir. Kadın hemen sisenin mantarini kapatip adama geri uzatir. >>Bunun üstüne adam sorar: >> >>"Sen içmeyecek misin ?" >> >>kadin cevap verir: >> >>"Hayir, ben polisi bekleyecegim!" >> |
:D)))))))))))))) paylasım ıcın saool:D
|
saol kanka...kadındır neyapsa yeridir:)
|
bi fıkra kanki harika tekkelime ile
|
eline sağlık kanka :))
|
kadının ne kadar zeki bir varlık olduğunu görmüş olduk..:biggrin:
paylaşım için teşekkürler.. |
benim başima gelse ben zaten zararın tumunu karşilamayı kabul ederim :)
|
Alıntı:
zeki mi fırsatçımı.....? düşünmek lazım.....! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.