![]() |
Yine barıştılar
Yine barıştılar
Ayşe Özyılmazel 'Günaydın gittim ben' diyerek ayrıldığı Okan Bayülgen'le yine barıştı. 20 Nisan 2008 / 19:02 http://www.ensonhaber.com/images/news/81718.jpg Ayşe Özyılmazel, gazetedeki köşesinde “Günaydım gittin ben” diyerek ayrıldığı Okan Bayülgen’le arasındaki buzları eritmiş… Yani barışmış ikili… Gelelim sıcak gelişmeye… Türkiye’yi ziyaretiyle Türk kızlarının gönlünü fetheden Lost’un Sawyer’ı Josh Holloway için dün Cahide’de bir “veda partisi” düzenlendi… Aman Allahım… İçerisi güzel kaynıyordu… Demet Akalım, Ebru Şallı gibi bayanların eşleri ve sevgilileriyle katıldığı gecede bir gözleri ahu daha vardı... Okan’ın Ayşe’si de partideydi (ki muhtemelen bugün yarın köşesinde yazar) Yakışıklı adamlara olan antipatisiyle tanınan Okan Bayülgen (Tarkan’ı sevmiyor, Kenan Doğulu ve Yalın’dan nefret ediyor, Keremcem’i programında bir dövmediği kalmıştı, Murat Boz’a da kıl olduğunu biliyoruz) sevgilisinin bir yakışıklı adamın partisinde yer almasına tepki verir mi acaba? Uçankuş |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:17 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.