![]() |
Üniversiteliler İçin
Arkadaşlar şuanda okuduğunuz bölüm kaçıncı tercihinizdi bizimle paylaşmak istermisiniz ...
Ayrıca bölümünüzü ve üniversitenizi belirtirseniz daha güzel bi paylaşım olur... Ben başlayayım öncelikle.. K.T.Ü. Orman Endüstri Mühnedisliği 16. tercihimdi... :frown: |
valla arkadaşım şuan sakarya üniv. jeofizik müh. ve 17. tercihimdi yani anlayacağın benim durum seninkinden vahim. ama hiç pişman değilim ve iyiki de yazmışım diyorum. çünkü çok zevkli geliyo bana. arkadalarla birlikte arazide araştırmalar yapıyoruz falan birde şu dersler biraz daha kolay olsa. zaten adını duyunca korkuyorsun JEOFİZİK abi. soranlara söyleyince iyi hava oluyo ama, vay be adama bak bu yakında uzayada gider yok bu fazla oldu galiba.neyse vaktim olsa daha yazacağım çok şey var ama bu kadar yeter sanırım.BU KONU İÇİN TEŞEKKÜRLER içimi döktüm birazcık.
|
istanbul üniversitesi ekonometri 1.tercih (zaten tekti)
Saygılar GeCeLeR |
boğazici üniversitesi pc müh
ilk tercihimdi |
Selcuk Üni Dış ticaret 1.sınıf İlk Tercih
|
kayseri erciyes universitesi maliye bolumu 9.tercihimdi
|
istanbul üniversitesi ekonometri 11. tercihimdiii
|
gazi kimya 10. tercihim ve ankaradaki onca tercihlerim içinde 1 tane gazi vardı. şans :))
|
insan kaynakları
|
gaziantep mak müh 21, tercih 329,960 puanla geldim 2003te
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:48 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.