![]() |
bırakma beni
bırakma beni öyle zormuşki gidenin arkasından bakmak,giden için kolay belki ama
arkasından bakıp ağlayan için çok zor.NASILDA SEVDİM sENİ ÖYLE!anla beni artık neolur sensizim yalnızım beni bırakıp gitme ne olur böyle bırakma beni,aslında biliyormsuun ben seni sensiz yaşadım ama içimde sakladım... artık karar verdim haykırıyorum bütün dünyaya anladım artık ben sensiz bir hiçim Ahh sevgilim öyle zormuşki yanı başındayken senziz olmak seni severken aslında dost gibi davranmak en kötüsüde buymuş ya akrşılıksız SEVMEK... sus ne olur dinle artık beni "seni seviyorum" ama olmuyor be beyaz gülüm olmuyor işte unutamıyorum ,beceremiyorum. bu sevgi karşılıksız ve hep öyle kalacak biliyorum farkındayım herşeyin bazen diyorum ki içimden tut,çek kolundan içinden geleni kus ona karşı bağır bağıra bildiğin kadar yüzüne söv söve bildiğin kadar söyleki içnde kalmasın,utansın yaptıklarından gerçi utanacak olsa zaten anlardı kızım! nasıl sevildiğini bilsin anlasın yüzüne bakacak hali kalmasın bana bu yaşaddıklarım koyduya ona da koysun. nasıl sevgi bu diyecekler okuyanlar seven böyle yaparmı hiç???yapar yaa yaşmadan bilemessiniz ki artık umudu kalmadıysa yapacak bekleyecek durumu yoksa yapar! ister inanın ister inanmayın yaparr. BIRAKMA BENİ BU GİDİŞLERİN ÇOK KOYUYOR BANA.LÜTFEN Bİ SEFERLİK DİNLE BEYAZ GÜLÜM DİNLE VE BIRAKMA BENİİ duy sesimii gizli sevdam duyy |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:15 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.