![]() |
Güven Kırma
Akıp Giden Zaman(Yaşam Elimizdeyken)
Zaman akıp giderken, Ben içinde eriyorum, Giden anın dönüşü yok, Acı ama biliyorum. Elimde tutamadım, Geçip giden yılları, Senelerce sorgulasam da hayatımı, Bir türlü bulamadım,doğru cevapları. Zaman akıp giderken, Ben hep dibe gidiyorum, Bilmiyorum kaldı mı alacağım, Borçlarımı ödüyorum. Bir sabun köpüğüymüş hayat, Vadesi boş bırakılan bir sözleşmeymiş, Bize sormadan atılmış,yerimize imzamız, Elimizde olan tek şey,yaşamak yazgımızı... Güven Kırma |
Aldanma Gönül
Kalbimi sana karşı tenbihledim, Seni görünce bir daha kanmasın diye, Canımı o kadar çok acıttın ki, Aynı sele kapılıp boğulmasın diye. Bilen bilmeyen öğrendi sana aşkımı, Ben kendim tanımaz oldum,içimdeki şaşkını, Daha fazla büyütmeden gönül kavgamı, Dönüp almalıyım yeniden,yaşamdaki hakkımı.... Güven Kırma |
Anla Artık
Hasret kal sesimi duymaya, Hasret kal yüzümü görmeye, Özle tenimin kokusunu, Özle ellerimin sıcaklığını, Düşün bedenimdeki ateşini, Düşün sevişirken yanışını, Anla ben senin hayatınım, Anla ben senin nefesinim. Gel bir kez daha paylaş yastığımı, Gel bir kez daha paylaş yatağımı, Ama bu kez son olsun, Bir daha sakın gitme... Güven Kırma |
Anlamasan da! ...
Volkan olup yakarsın, Ateşin,korun düşer,içime, Şimdi yanımda olsaydın, Öper,okşar,koklardım. Güzel yüzünü düşünsem yeter, Gelip bir sarılsan,fırtınam diner, Kimi zaman gözlerindeki hüzünler, Sen bilip anlamasan da,yüreğimi deler. Sakın kolay sanma aşık olup sevmeyi, Bir taşa dokunur gibi,yabancı bir tene değmeyi, Gönlünün her yerinden,her şeyini vermeyi, Ve istemediğin biriyle bir ömür geçirmeyi. Güven Kırma |
Artık Gelsen
Hangi dağın ardındasın da, Biz seni göremiyoruz mutluluk, Neden bu kadar ulaşılmazsın? Uzun gibi görünen kısacık yaşamımızda. Ne kadar az,ne kadar kısa, Seninle olan bereberliğimiz, Mutluluktan çoğalmadı, Kederlerden yüzümüzdeki çizgilerimiz. Gerçek olan ne,ya da doğru olan ne? Hep iyiyi,güzeli arayarak mı geçecek bu ömür? Neden elimizde değil de dağların ardında mutluluk? Biraz da bize uğrasan diyorum, Başlamadan dönüşü olmayan sonsuz yolculuk. Güven Kırma |
Artık Yokum
Şunu bilmelisin ki! Sen bundan böyle, Ne rüzgarımdan bir esinti, Ne yağmurumdan bir damla, Ne de yüreğimden bir sevda, Alamayacaksın. Kalbimin attığı her yerde seninleydim ben, Gül bahçemin içinde tek gülümdün sen, Yüreğimin karardığında,aydınlığımdı gülümsemen, Oysa şimdi yaşananların adı mazi oldu birden. Sen de istiyorsan, Bitti diyorsan, Ne geçmişimden bir anıya, Ne verdiğin bin sızıya, Ne de kanattığın bu yaraya, Dokunamayacaksın. Kalbimin attığı her yerde seninleydim ben, Gül bahçemin içinde tek gülümdün sen, Yüreğimin karardığında,aydınlığımdı gülümsemen, Oysa şimdi yaşananların adı mazi oldu birden..... Güven Kırma |
Aşığınım
Gözlerimden ateş çıkar, Yüreğimden volkan, Yok ki senden başka hiç kimse, Her anıma ortak olan. Bir dünya var yaşadığım, Sen başka bir dünya,yüreğimde taşıdığım, Bir hayat var yaşamaya çalıştığım, Bir tarafta sen,ölene kadar aşığınım. Güven Kırma |
Aşk
Filizlenen yürekler,sevgi olmazsa yeşermez, Kalpte yaşanan depremler,dışarıdan görülmez, Sarsıntının şiddeti dereceyle ölçülmez, Kim kimin kaderidir,yaşanmadan bilinmez. Aşk yürekten akıştır,ifadesi imkansız, Gönül gönülü bulur,kimi zaman zamansız, İster zamanlı olsun,isterse zamansız, Yeter ki sevgi olsun ama lütfen! yalansız. Vakit tanıyalım filizlerin yeşermesine, İzin vermeyelim sevgilerin solmasına, Aşkı sadece satırlarda yaşatmayalım, Fırsat tanıyalım sevdanın yüreğimize dolmasına.... Güven Kırma |
Aşkın Tılsımı(Yaşam Elimizdeyken)
Yine topun ağzında, Yine aslanın pençesindeyim, Çözemedim aşkın kimliğini, Kimi zaman cehennem azabında, Kimi zaman bir gül bahçesindeyim. Sevgisiz bir hayatın bence farkı yok, Okyanusun ortasında boşa kürek çekmekten, İnsan bir kere sarhoş oldum diye, Hiç vazgeçer mi içmekten? Hep içtim aşk şarabını, Ve hep sarhoş oldum, Bin bir sızıyı yaşatsa da bana, Hep aşık olduğumda hissettim var olduğumu... Güven Kırma |
Aşkın Yolu
Kalpten kalbi bulan bir yol vardır, Bu yol hüzün dolu gözyaşı vardır, Koşarsın gönül verdiğinin peşinden, Seni ne gören,ne de duyan vardır. Her günüm onunla,*******imde, Hep sevgiden bir iz var,hecelerimde, Gözyaşım sel olup akar,hep onun için, Doğruyu sen bul kalbim,aşkımız için. Güven Kırma |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:05 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.