![]() |
Ayrilikta Aşk Var..
Ayrilikta Aşk Var..
Gülcan Aksu sen ışıkları söndürdüğünden beri odaları ben soğutuyorum buralarda rüzgar bile üşümüş soğuğumdan kanıyor ellerim ve ne zamandır kan damlıyor satırlarımdan daha dün değil miydi bu ayrılığa direniş nerededir şimdi sensiz ölürüm diyen kız ölümler yalan kemikleri sızlıyor gerçeklerin artık.. bende dün resimlerini defnettim kalbime şimdi ağlıyor duvarlarım bir seni bıraktım kocaman bir seni bıraktım o koskocaman kalbimde kal bensiz diye yaktım anıları ve merak etme bir soğuk alevler bozuyor yalnızlığımı.. ama üşürsen gel paylaşırım yine gözyaşlarımı çok acıyor yanaklarım sensiz yoksun artık dalıp dalıp gittiğim yerlerde ama bak ben giderken bıraktığın yerdeyim yine belki suskunluk ekledim biraz sessizliğime ama sen söylüyordun ayrlığın şarkısını ayrılığı dinliyorum şimdi ben.. bir saat var eminim tik takları derinlerde bir yerde.. benim de zamanım dolacak mı susacak mı bu şarkı, gülüşüm donacak mı nicedir bekliyormuşum meğer ondanmış bu haykırış ondanmış konan damlalar yüreğime.. büyür mü? büyümez artık yüz vermez artık zaman en son sen söylüyordun ayrılığın şarkısını bense en son bıraktığın yerdeyim yine |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:50 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.