![]() |
Süleyman Sönmez
2000 Yılın Sevgilisi
Sanki gökten inen bir melekti o Görünüp kaybolan bir hayaldi o Saçtı nurunu sessizce çekip gitti Sevmek için tam 2000 yıl bekledi |
Aba
Nurperi mum yaktı Akşam karanlığında. Kulübenin küçük isli odası Aydınlandı gecenin ayazında. Bir köşede uyuyan mırmır kedi Keyifle gerindi. O sırada annesi Kebap ediyordu kestanesini Ne de çok köz vardı odun sobasında Hiç korkmazdı kardan kıştan Güvenirdi duvarda asılı abasına |
Ababura
Kış ortasında Zemheri de Sac üstünde çevirdiği kestanesinde Boncuk boncuk döküldü yaşlar Ababuranın kasesine |
Abanalım
Dalda kestanem, ağaçta alım. Hiçbir zaman makaraya sarmadım Aşı boyalı peri evlerini Yok bahasına ben satmadım. |
Abid
Bir abid geldi cihane Bir elinde gül. Yeşerdi zemin, doldu lalezar bülbül Ta ki bir kademsiz uğradı bağa Kurudu gitti her şey Ne gül kaldı ne bülbül. |
Acıdım Küflü Ekmeğe
Acıdım küflü ekmeğe içimi çektim. Boncuk boncuk döküldü yaşlar yanağımdan Hıçkırıklarımı duyunca Derin bir ah çıktı bağrından. |
Acizdi Kalemim
Benim üstadımın o ince ruhundan Yükselirken semaya inler gibi nağmeler Aşkın büyüklüğünü anladım Acizdi kalemim kalakaldım. __________________ |
Afet i Zürra
Kaldırımlarda haşmetli Sarı saçları inan kendindendi Ölçüsünü aldı gözleriyle kör Raşit Baktı da arkasından Ona, tam puan verdi |
Affet Beni Ramazan
Tutamadım seni Zaten layık değilim ki Bu perişan halimle İftar sofralarını Neye işgal edeyim ki. |
Ağabeyim Sivrisinek
Ağabeyim sivrisinek hoş geldin Ne kadar da zariftin İnce ince gıygıdını dinlerken kendimizden geçtik. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:16 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.