![]() |
Eyüp Selahattin Dalkıran
(A) a
Eylül vurgunu son fasıl. Bir gece vakti Paramparca olmuş Diz çökmüşüm önünde aşkının bittiği gün umutlarım gibi hançerlenip vuruldu. İçim cız ediyor Unutamadığım Unutulmayan sen için Yenemedim sensizliği Aşk bahar değil sevgilim. İşte Öyle Eyüp Selahattin Dalkıran |
(B) b
Bir gece vakti Bir eylül vurgunu gibi Umutlarım Kaynıyor Paramparça olurcasına. Eyüp Selahattin Dalkıran |
(C) c
Bir yanım şair Bir yanım sonsuz Bir yanım esir bir yanım suskun Bir yanım sensiz bir yanım yalan Bir yanım hayal Bir yanım ufuk senin için. Eyüp Selahattin Dalkıran |
(D) d
Sen giderken Kapıları,Pencereleri Sıkı sıkı kapadım. Peşinden anıları topladım Kaçıp onlarda gitmesinler diye. Aşkımızı dostça kilitledim kalbime sonsuza dek Belki dönersin diye. Eyüp Selahattin Dalkıran |
(E) e
Sendin Yeminim olsun Hayalimde, Düşümde, Dileğimde. Yeminim olsun Benim suçum değil ******* böyle istedi Senin için. Eyüp Selahattin Dalkıran |
(F) f
Devlerin aşkı Yağlı bir urgana Mal oldu baharda Parmak izi bırakarak ardından. Eyüp Selahattin Dalkıran |
(G) g
Yüreğine al sakla beni Hayallerimizdi Ellerinden kayan Bu yüzden bende Kayıp gitmeyeyim diye elinden. Eyüp Selahattin Dalkıran |
(H) h
Gözlerinde çoğalıyorsam Bu gece sen için Gözlerinde bir ben varım ya, hemde *******inde ondandır Çıkmaz sokaktaki evimizde. Eyüp Selahattin Dalkıran |
(K) k
Aşk olsun Şerçe damlası kadar Gözyaşı döken gözüm Sanma mağrifet sende Onun gaflatinden ötürü seni sevdi. Eyüp Selahattin Dalkıran |
(L) l
Aykırı Rüzgar gülü Bunu niye yapıyorsun Ne bir özgürlük var Ne bir ölüm senin için Niye sızıldanıp duruyorsun Bak Bağdatta,Afrikada,Türkiyede Açlık içinde çoçuklar Bir savaşa bir barışa Koşmakta yarınları Yarın ki günler için Niye sızlanıp duruyorsun Aykırı Rüzgar gülü. Eyüp Selahattin Dalkıran |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:53 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.