![]() |
Adulera Ayza
(İNTİHAR) Toprağın gözyaşı
İkimizi düşündükten sonra kararımı verdim Seni terk ediyorum Sana artık şiirlerde yazmayacağım Bütün suçları kabul ediyorum Seni terk ediyorum Bir yakamoz süresi ilişkimiz Öyle say Doğduk battık bittik Bin yıl yaşasak bile olmuyor artık Bir gün kadar yaşadık bu ilişkiyi Öyle say İtiraf ediyorum ben başkasını seviyorum Ve sana onu anlatıyorum O beni senden çok seviyor Öyle diyor Seni diyor,ondan çok sarıp sarmalayacağım Her dakika koynuma alacağım Seni hiç bırakmayacağım Ona inanıyorum Ve adını açıklamadan önce bana diyor k i: Senin için ağlıyorum Kavuşmak için sabırsızlanıyorum Ben diyeyim sen anla artık Adı TOPRAK O beni senden çok seviyor......... |
***Bir Zonguldak Geçti Ömrümden 2***
Sislerin arasında kalan sevdanın Belli belirsiz ışıkların sahibi şehir Ben seni en aydınlık gününde sevmedim Güneşin sevdaya değmediği Taraf da yaşadık biz Kapkara bulutlarının arasından sızan Ay ışığı doyurdu gönlümüzü Söylesene Sende benim kadar merak ettin mi günışığını Zonguldak Senin tepelerinde yaşamak sevdayı Bir meleğin kanatlarında Süzülmektir semaya Kömür kokusu Deniz kokusu Yarin kokusu Zonguldak anılarımın zangocu Şimdi gidiyorum Seni sensizliği kendimi Bir avuç geçmişe gömüyorum Bil ki yeniden dirilirsem eğer Sırtımdan attığım gündür seni Bil ki dönersem sana geriye Göz yaşlarımı toplamaya geldiğim Gündür o gün |
***Şiir_Şair***
Şiir şair yazamaz ama Şair şiir yazar Şair adamı bir tek şey bozar Karşılıksız sevdalar Şiir içki içmez şiir gezmez Şiir ezberlemez Şair içer şair gezer Şair ezberler Şiiri değil Seni ezberler seni içer seni gezer Şiir okumaz Şair okur Şair okunmaz Şiir okunur Şiir görmez Şair görür Şiir de Şair de ölmez |
**İntihar2**
Bir çocuk vardı çocukluğumda benim Beni şiire o alıştırdı. Şiir yazardı yırtardı Yazı yazardı okurdum kızardı Beni okumaya o alıştırdı İlk şiirimi ona yazdım Okudum Anlamadı Kızdı Öyle etti böyle etti Neye başladı ise bitti Gençliğini göremeden İntihar etti. |
**Organ Falı**
Oturdum bin yerimden parçaladım kendimi Gözlerimi köre böbreğimi Dializhastasına Dilimi politikacıya Elimi bir şaire verdim Ayaklarımı topala Karaciğerimi siroz hastasına Anlayacağın paramparça ettim kendimi Akciğerim bir işe yaramazmış sigara içmekten Karaciğerimi geri verdiler işe yaramazmış İçkiden Bir tek kalbin sağlam Hala seviyor dediler onu saklıyorum sana Onu da bir kalpsize nakil etmemişler Kabul etmemiş bünyesi. Organ falına bakıyorum şimdi Seviyor sevmiyor Sevmiyor seviyorum Oturdum bin yerimden parçaladım kendimi |
**Şair**
Hisleri kagıda dökmek Zor bir iş Bence bundan kolayı var Sayıp sövmek(iki biradan sonra) Şair olmak için mutlaka darbe yemeli İster alabora ister alabanda Ama delirmek için önemli degil Bunun için niyet etmeli Sonunda ya şair olacagım ya deli Şair olmak için içini kagıda dökmeli Deli olmak için içini dökmeli(harakiri) Hem deli hem şair olmak için sevmeli Yazdıkça hoşuma gidiyor şairlik Nereye kadar gider bilemem Sevdikçe hoşuma gidiyor delilik Nereye kadar deliririm bilemem Aferin ulan deli (kendim) |
**Şiir**
güzel demiş şair zamanında “şiir dediğin iki ucu olan tahta kaşık” sen güzelsin sen iyisin sen sevgilisin ben kötüyüm ben çirkinim ben sevgili değilim ben kime yazıyorum o zaman bu şiirleri her bileklerimi kesişimde neden sen akıyorsun o zaman kan yerine damarlarımdan neden her içkimde suratın neden bırakmıyorsun uykularımda yakamı son kez helal ediyorum hakkımı |
*Son Şiirim*
Hiç kimseye kırgın değilim Ben yine kendimdeyim Anladım ki hiçbir şeyi Değiştiremiyorum ben Küçüklere büyüklere saygıyı Büyüklere küçüklere sevgiyi Ortancalara siyaseti Demek ki herkes bildiğini okuyor Bilen de okuduğunu yazıyor O zaman ne değişiyor Hiçbir şey Nereye kadar böyle Derken durup düşünüyor insan Çok umutlu oldum zaman zaman Ama yazdığım şiirler de okunmuyor Ben benle paylaşanı dostum bilirim Üzgünüm ama dostlar bu Son şiirim |
*Yalnız*
Yok böyle olmayacak bu yalnızlığa bir son vermem lazım Ya bir kedi ya da köpek almam lazım En azından sadık diye duyum aldım Her şeye bir kenara bırakıp denemek lazım Ne kadar sadık ne kadar uysal Geç bir hayvan pazarına seç beğen al Artık şansıma kaniş mi olur doberman mı? Benim yanımda deli mi olur akıllımı Her şeyin başında kavga etmez benle Ama bilmem kızarsa saldırır mı? Ben hayatımı ne kedi nede bir köpek üstüne kurdum İsterdim sen olmalıydın yanımda İçtim ağladım nasıl bir yüreğim varmış ben sana bağladım Sapıttım içtim durdum kudurdum Olmaz deme oldu sonunda Terk ettim seni rüyalarımda bile Bir dünya güzeli muhabbet kuşuna bel bağladım Koydum adını da Terk etme beni VEFAsızım |
“Oldum Demek Öldüm Demektir”
Şimdi sen bana senin oldum mu diyorsun? Bana hayat tecrübelerim yanıldığını öğretti Neyin sahibisin ki benimsin diye söylüyorsun Senin bu aşka inadın ilişkimizi mahvetti Beni kıskanıyorsun göya seviyorsun Birini sevmen için sahip olman lazım Neyin sahibisin ki bana sahip çıkıyorsun Ama her defasında aşka bana yanılıyorsun Eğer beni gerçekten sevse idin sahip olurdun Olmak demek ölmek biliyorsun Hep yarım kal beni anlıyormusun? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:51 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.