![]() |
Nuran Kara
& Sevgiliye Özlem &
Gözümden akan yaşlar birden yağmura döndü İçimdeki yangınlar inan o anda söndü Seni tanıdığım gün bir anda şansım döndü Geçmiş güzel günleri inan çok özlüyorum Gece gündüz demeden yolunu gözlüyorum Yanımda olduğunda ******* hep aydınlık Yokluğunu düşündüm etraf zifir karanlık Göze alamazdım ki sensizliği bir anlık Geçmiş güzel günleri inan çok özlüyorum Gece gündüz demeden yolunu gözlüyorum Gözlerin gülümserdi beni gördüğü zaman Görüşemezsek eğer yüreğim derdi aman Zamanla öğrendim ki sensizlik çok ta yaman Geçmiş güzel günleri inan çok özlüyorum Gece gündüz demeden yolunu gözlüyorum Şimdi uzaklardasın gözlerim seni arar Bazen rüyalarımı senin hasretin yarar O anda bedenimi çaresizliğim sarar Geçmiş güzel günleri inan çok özlüyorum Gece gündüz demeden yolunu gözlüyorum Nuran Kara |
& Ayrılık Çanları &
Martı çığlıklarında duydum Ayrılık çanlarının çaldığını Öyle içten haykırışları vardı ki Ağlamam diyen gözler Kan çanağına dönerdi En acısı ayrılık sebebinin Ne olduğunu bilmememdi Daha dün; Yarın görüşürüz Aşkım diye Ayrılmadık mı şu köşe başında Yoksa dün değil miydi? Önce ki gün müydü acaba Yok, yok o kadar uzun zaman olmadı Çok olsa, dayanmazdı kalbim ayrılığa Gözlerinin kahvesi daha karışmamıştı Karanlığa, Aniden geldi ayrılık kararı Oysa ben ne hayaller kurmuştum Gelecek günlere dair, Olmadı, dayanmadı kahve gözler Mutluluk coşkusuna Alışmıştılar belli ayrılık acısına Ayrılık kararını sen verdin Ben sadece sustum Evet, Belki hayatımda ilk susuşum Şaşırmak gerek Ama şunu öğrendim ki; Sana, sen gibi yar gerek Derdim ya, Sana olan sevgim beni götürür diye Götürmedi inan, Köşe başına bile... Nasıl bırakırım Dört elle sarıldığım hayatı Bir vefasız beni terk etti diye |
& Anne &
Hasretinden düştüm ben yollarına Gözlerime bakıp gülümse anne Çok özledim deyip al kollarına Saçlarımı okşa sev beni anne Karanlık korkutur sen yoksan gece Olmazsan yanımda bu halim nice Adın düşmez olur dilimde hece Elim kolum bağlı çöz beni anne Hayalin süslüyor gece rüyamı Özlemin sarıyor yalnız dünyamı Gördüğüm sen misin yoksa hülya mı? Kaybolurum sensiz bul beni anne Ellerin pamuk mu söyle nasır mı? Yattığın yer ipek yoksa hasır mı? Görmeyeli geçen, sene asır mı? Seni çok özledim al beni anne İpekten saçları yumuşak teni Gamzeli yüzüne yakışır beni Uzaklara alıp götürür beni Ne olur “yavrum” de sar beni anne Sımsıcak bakışın o tatlı yüzün Ömrünce gelmesin yanına hüzün Yazın gelemezsem gelirim güzün Seni sevdiğimi unutma! anne Nuran Kara |
& Bilmesen de &
Sevgi ne demekmiş öğrenmelisin Gerisi gelecek istemesen de Seveni görmezden gelmemelisin Seni de seven var sen bilmesen de Yanında bulursan mutluluk huzur Bence hiç arama güzelde kusur Belki yaramazdır belki de munzur Seni de seven var sen bilmesen de Gözlerin yüksekte olmasın sakın Aşağıya doğru şöyle bir bakın Belki uzaktadır belki de yakın Seni de seven var sen bilmesen de Ne olur çok fazla düşünüp durma Güzelliği yaşa kafanda kurma Sevene ne olur birde sen vurma Seni de seven var sen bilmesen de Duydum son trenmiş garda bekleyen Seni yoldaş edip cana ekleyen Sevdası uğruna kalbi tekleyen Seni de seven var sen bilmesen de Mutluluk her zaman gelmez yanına İstediğin anda girmez kanına Herkes sevdasını almaz canına Seni de seven var sen bilmesen de Nuran Kara |
& Bir Ömre Bedel &
Gözlerine bakmak huzur veriyor Bakışınla sanki beden eriyor Gülüşün Can Özüm bir ömre bedel Yüreğim mutluluk huzur deriyor Söylediğin sözler umut saçıyor Karamsarlık benden birden kaçıyor Gülüşün Can Özüm bir ömre bedel Yüzümde sanırsın gonca açıyor Sevgim nehir olur Özcan’a akar Sanma başkasına dönüp de bakar Gülüşün Can Özüm bir ömre bedel Senin aşkın beni yaktıkça yakar Nur der “Seni sevdim, feleğim şaştı” Engel tanımadı hepsini aştı Gülüşün Can Özüm bir ömre bedel Sabırla bekledi sana ulaştı Bir ömür ayrılmaz artık elimiz Sevgi sözcükleri söyler dilimiz Gülüşün Can Özüm bir ömre bedel Aktıkça coşacak sevda selimiz Unutulsun gitsin geçen dünümüz Yayılsın dünyaya sevda ünümüz Gülüşün Can Özüm bir ömre bedel Ağustos ayında mutlu günümüz Nuran Kara |
& Can'ım &
Nasıl geçti bilmem altı küsur ay Kolay sanıyorsan otur da sen say Dersin inan sende vay başıma vay Gurbet ben aşkımı almaya geldim Aldın sen canımı ben yalnız kaldım *******i onsuz rüyaya daldım Hiç bıkmadan sana haberler saldım Gurbet ben aşkımı almaya geldim Neler çektiğimi hiç bilemezsin Akan yaşlarımı sen silemezsin İnan halin kalmaz hiç gülemezsin Gurbet ben aşkımı almaya geldim Biraz sabır kalbim inan az kaldı Gözlerim sürekli yollara daldı Kavuşma gününe saatler kaldı Gurbet ben aşkımı almaya geldim Nuran Kara |
& Çok Seviyorum &
Bugün de sensizim içim acıyor Yokluğunda inan uykum kaçıyor Gözlerdeki hüzün ateş saçıyor …… Sadece seninle ben gülüyorum …… Sana nasıl desem çok seviyorum Sanma yokluğunda yüzüm gülüyor Hayalin her gece uykum bölüyor Uyanınca yoksan yürek ölüyor …… Sadece seninle ben gülüyorum …… Sana nasıl desem çok seviyorum Senden ayrı kalmak canı yakıyor Yürek dinlemiyor sana akıyor Sanma başkasına dönüp bakıyor …… Sadece seninle ben gülüyorum …… Sana nasıl desem çok seviyorum Arada bir ara tesellim olsun Yüreğim seninle mutluluk dolsun Kavuşmak hayalse bedenim solsun …… Sadece seninle ben gülüyorum …… Sana nasıl desem çok seviyorum Nuran Kara |
& Gamzeler &
Ansızın düştüm yüreğine Tutunacak bir dal aradım yoktu Kurtulmak istedikçe Battım derinliklerine Oysa bir ömür, Ölmek istemiştim gülüşlerde Son nefesimi vermek varmış Boşalmış gamzelerde Yüreğime üzüntüler konaklamıştı Ümitlerim gitmişti yarınlarımdan Benim bedenimde az yanmamıştı Acılar dökülmüştü dudaklarımdan Güvendiğim dağlara karlar yağmıştı Çığlık sesleri geliyordu kulaklarımdan Anladım ki bedende can kalmamıştı Gamzeler vurmuştu şakaklarımdan Çırpındım bir süre İmdadıma yetişti gözyaşların Anladım ki; yanmıştı bedenin Boş sevgilerde Cam kırıkları dolmuş saf yüreğine Nerden bilecektin sen de Bir gün ansızın Geleceğimi gamzelerine Acılar kavramış saf yüreğini Mücadele etmiş başaramamış Çok sevdiği belli deli yüreğin Unutmak istemiş unutamamış Gayret demiş usun birazda çaba Bak gidiyor ömür yeter bu heba Boşalmış gamzeler yeter bu ceza Başaracak kalbin dene bir daha Sen yaralı ben yaralı derler ya Nerede bu aşkın kuralı En son durakta durdum Gamzelerde kayboldum Seni sevdim seveli İnan çok mesut oldum Bu canım sana feda Ne desen seni dinler Bulamazsa yanında Geçmez ki artık günler Nuran Kara |
& Geçmiş Olsun &
Hasta olmuş kardelen öksürüp duruyormuş Başına neler gelse hayra da yoruyormuş Ne zaman geçer diye doktora soruyormuş ……………..Sen iyileş kardelen, ben yerine yanarım ……………..Yeter ki sen mutlu ol, senin için kanarım Arada bir bedeni titreme tutuyormuş Kâbusları alıyor rüyaya katıyormuş Bazen de gribini etrafa satıyormuş ……………..Sen iyileş kardelen, ben yerine yanarım ……………..Yeter ki sen mutlu ol, senin için kanarım İyileş bir an önce gözlerin yine gülsün Seni iyi görünce benim yüzüm de gülsün Ömrümce tanıdığım sen en değerli gülsün ……………..Sen iyileş kardelen, ben yerine yanarım ……………..Yeter ki sen mutlu ol, senin için kanarım Nuran Kara |
& Hüzün Anı &
Seni anlatamıyorum Neden diye sorma bana Çünkü tanıyamıyorum Birazcıkta hak ver bana Bir saniye çok iyisin Diğerinde umursamaz Nedenini söyle bana Niçin yürek vurdumduymaz Tam seviyorum diyorken Birden değişiyor tavrın Anlamamı bekleme hiç Nedendir umursamazlığın Bugün benim doğum günüm Sabah güldü solan yüzüm Sayende çok mutlu geçti Az önceye kadar günüm Yanımda olursun dedim Kendimi teselli ettim Sen beni unutup ta Şiir dinlemeye gittin Sıkıldıysan bana söyle Neden beni üzüyorsun Anlamamı hiç bekleme Sen beni hiç sevmiyorsun Gün olur bu devran döner Senin canın özler elbet Emin ol buna sen canım Ne kaldı şurada sabret Sen beni aradığında Sesimi de duyamazsın Mutlu olmak istersen sen Tatlı bir söz duyamazsın Anlayışlı olmak güzel Ama hep bana olmaz ki Bu yürek seviyor diye Böyle de davranılmaz ki Sen şimdi dinle şiiri Ben de öyle yapacağım Sen beni aradığında Ben de sessiz kalacağım Eden bulur diyorlar ya Bunu sen hak ediyorsun Sonra da dönüyor benden Özürler de diliyorsun Ne olur böyle davranma Ne de benden özür dile Böyle yapmaya alışma Yoksa bu gül gelir dile Nuran Kara |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:02 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.