![]() |
Ahmet Ağır
Acılar
Kıyıya vuran batık bir sandalım şimdi Dalından kopmuş kuru bir yaprak Mutluluk nedir bilmem unuttum gülmeyi Acıları, uykusuz sabahları bana sorun Hayatta hiç gülmedi yüzüm Kahırlar, kederler ve hüzünler Beni bin yerimden hançerlediler Her gün birbirinden beter Çekilecek dert kalmadı başkalarına İsyanım var kaderime, kötü talihime Bitsin artık kara günler, ******* Beni diri diri mezara gömdüler Dayan ahmedim, dayan Şunun şurasında ölüme ramak kaldı... Ahmet Ağır |
Acılarım
Bir meyhane köşesinde Sarhoşluğumun keşme keşliğinde Aradım teselliyi şişelerde Acılarım doldu boşaldı kadehlerde Kadehimi kaldırıyorum şerefine Vururken sensizliğin dibine Acıların son bulması dileğine Yudum yudum zehir içercesine. Ahmet Ağır |
Affetmeyeceğim
Silebilsem yeşil gözlerini İhanetini düşünürken Bırakıp gidişin gibi Yok oluşun gerçeğin gibi Yüreğimden de yok ol Sen günahkar halinle Affetmeyeceğim seni Düşlerimde bile yoksun artık Ahmet Ağır |
Affettim
Ateşe verdim bu gece Tüm geçmişi, maziyi Hayatımdan teğet geçen Hata yapmış insafsızları İlk göz ağrımdan Son göz ağrıma Affettim bu gece Kötü kaderime, talihime Sebeb olmuş vicdansızları... Ahmet Ağır |
Ağlamıyorum
Nefret ediyorum kendimden Düşürdüm kendimi bu derde Tutup kaldırmayın elimden Titreye titreye ölmem lazım. Daha acı acı çekiyorum sigaramı Kadeh kadeh dibine vuruyorum Bin beter etmişim yaşamımı Bugün hayatım kayboldu gözlerimde Bir renkli hayale kapıldım Hiçbir şey tersine dönmez sandım Gereksizlere anlamsız değer kattım Üzülüyorsam namert olayım Akıllarınız sahte geliyordu oysa Meğerse o kadar haklıymışsınız Boşverin dostların kendim düştüm Ağlamıyorum. Ahmet Ağır |
Alaca Karanlık
Ben karanlığın tam ortasında, Mağlup olmuşum hayata. Her yanım kırık dökük paramparça, Bu köhne şehrin karlı akşamlarında. Dermansız dertler ve kederler arasında, Çare bulmuyor gönlüm ağlamakta. Bu kahpe dünyanın zindan kıtalarında, Mutluluğu bulamadım sevgi sokağında. Ümitsizlikler kaplı dört bir yanımda, Hayatın çıkılmaz yokuşunda. Yıllar gelip geçti birbiri ardında, Ağır ağır biz değilken farkında. Karanlık bulutlar geziyor başımda, Bu büyük yalnızlığımda. Mavi denizlerde, mor dağlarda, Ayrılığın türküsü dudaklarımda. Ne yana baksam çaresizlikler karşımda, Varsın olsun ölümüm alaca karanlıkta. Ahmet Ağır |
Anlasana
Sen beni hiç anlamadın ki Yaralarıma merhem olmadın Acılarıma tuz bastın oysa Kırık camlar üzerinde yürüttün Anlasan şimdi böyle mi olurdu Koca evrende bir garibim şimdi Yanlız batan güneş gibiyim Beni karanlıklara boğdun sanki Korkuyorum karanlıklarda Katlanamıyorum acılara Yapamıyorum bir başıma Bu küçük dünyamda Anla seni ne çok sevdiğimi Anla be gülüm Anla artık Anlasana... Ahmet Ağır |
Aşık
Seni kaybetmek çok acı, Hiçbir şey elimde değil. Alamıyorum kendimi senden Gönlüm ferman dinlemiyor Ben bu sevdaya ömrümü adadım, Bir gönül eğlencesi değildi bu. Gündüzlerim gecem oldu Bilmem beni anlıyor musun. Sana aşığım diyorum, Hayır aşık olamazsın diyorsun. Bana söyleyecek bir şey bırakmıyorsun, Ben sana daha başka ne diyeyim! Ahmet Ağır |
Aşk Şarabı
Yüreğime ektim seni Yalvarırım aç artık sevgini Gel yaşayalım yine büyük sevgimizi Kutlayalım yeniden birleşmemizi Ayrılık tohumlarını koparalım Tadalım seninle bu büyük hazzı Mutlulukların doruğuna ulaşalım Delicesine içelim yeniden aşk şarabını Ahmet Ağır |
Aşkım
Hiç kimse bilmez bilemez Sürüklenirim peşinden nereye gitsen Çıkarıp yüreğimi sersem Değerini bilebilirmisin aşkım Silemiyorum seni herşeye rağmen Bunca acıyı tattırdığın halde Hayata küsmelerimin sebebisin Sebebim oldun sen aşkım. Ahmet Ağır |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:51 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.