![]() |
Erkeklerin tavlama kizlarin ise red etme methodlari
Erkek: Sana bir $ey ikram edeyimmi?
Kiz: Yok sagol parayi versen daha iyi olur. Erkek(discoda): Burasi cok sesli yaaa.. Kiz: Ozaman ceneni kapasana! Erkek: Sigara icmem seni rahatsiz ediyormu? Kiz: Yansan bile beni rahatsiz etmez. Erkek: Ben bir Ressamim ve senin gibi birinin yüzüne ihtiyacim var. Kiz: Bende Güzllik uzmaniyim ve ameliyat icin senin gibi bir yüze ihtiyacim var. Erkek: Bizim bir veya hatta iki randevumuz yokmuydu? Kiz: Bir tane olmasi lazim cünki iki hatayi ard arda yapmam. Erkek: Bu kadar güzel olman neyde ileri geliyor? Kiz: Senin güzelliginide bana vermi$ler. Erkek: Seni mutlu edebilecegime inaniyorum. Kiz: Yoksa kalkiyormusun? Erkek: Benim Karim olmani isteseydim ne cevap verirdin? Kiz: Cevap veremezdim ayni anda gülmem ve cevap vermem mümkün degil. Erkek: Beraber bir güzel filme bakalim ne dersin? Kiz: Onu gördüm bile. Erkek: Bütün hayatim boyunca senin gibi birini aradim nerdeydin simdiye kadar? Kiz: Senin gibi erkeklerden saklaniyordum. |
o erkeğin yerinde olmak istezdim
zaten ilk cevaptan sonra sonunu belemesi aptallık |
boşa kürek çekmem.......
|
harika olmuşş :biggrin: :biggrin: tam benlik cevaplar..
paylaşım için teşekkürler.. |
hhhe komık omus ama hıc bı kızda bole cevap vermez herhalde...!!
|
kesinlikle hiç bi kız böyle cevap vermez (ayten gibi istisnası var tabii) aslında verilmesi gereken cevaplar ya neyse...
|
Erkek: Bizim bir veya hatta iki randevumuz yokmuydu?
Kiz: Bir tane olmasi lazim cünki iki hatayi ard arda yapmam. bu diyalog iyiymiş ... :) ayten ne bilim beklerim walla senden bu cevapları :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.