![]() |
bunları yapmadan sakın olmeyın!!!
Yağmurlu havada taksi durdurun, şoföre saati sorun ve kapıyı kapatıp yürümeye devam edin.
* En sevdi?iniz şarkıyı, yanlış bildi?iniz bölümlerine aldırmadan, avaz avaza bağırarak söyleyin. * Film çıkışında bir sonraki matineye gireceklerin duyacağı şekilde filmin sonunu söyleyin. * Tommiks arasına ders kitabı koyun. * Süper markette market arabasını ağzına kadar doldurup, arabayı çaktırmadan bir köşede bırakarak hiçbir şey almadan dışarıya çıkın. * Atlıkarıncada altılı ganyan kuponu doldurun. * Piknikte çizgili pijama giyip futbol oynayın. * Henüz okumadığınız günlük gazetenin üzerinde ayakkabı boyayın * Otobüste bir çocuğa yer verin. * Aynı filme 12 kere gidin. * Her gün yürüdüğünüz yoldan eve dönerken yolun yarısında eve kaç adım kaldığını tahmin etmeye çalışın. Sonra da adımlarınızı saymaya başlayın. * En sevmediğiniz yemekten 3 tabak yiyin. * Pizzacıda lahmacun isteyin. * Mısır yiyin, incir yiyin, üstüne soğuk su için, taşa oturun. Sonra da otobüsle şehirlerarası yolculuğa çıkın. * Beyin fırtınası yapın. * Tezata düşün. * Derbi maçında rakip takım taraftarları arasında çaktırmadan maç seyredin. * Ters yola girin. * Aşağıya doğru inen yürüyen merdivenden yukarıya mehter yürüyüşüyle çıkmaya çalışın. * Göbek adınızı değiştirin. * Yolda yürürken "Pardon, saatiniz var mı?" diye sorana "var" diye cevap verip yürümeye devam edin. * Dedektif tutun, modayı takip ettirin. * Ağzınızla kuş üzümü tutun. * Sıcak çayı parmağınızla karıştırmaya çalışın |
bazılarrına katılmasamda genel olarak katılıyorum... ellerine sağlık... paylasım icin sağol.
|
çok hoş olmuş yapacam ama çay karıştırmayı es geçebilirim.....!
|
kanki pizzacıda adamdan lahmacun istesek zaten adam öldürür
|
:biggrin: :p :p :biggrin:
|
Alıntı:
|
bikaç tanesi hariç diğerlerini yapmaya çalışırm özellikle Aşağıya doğru inen yürüyen merdivenden yukarıya mehter yürüyüşüyle çıkmaya çalışımak çok hoşuma giderdi : D ve pizzacıdan lahmacun istemek.gerçi biz mcdonaldstan ekmek istemiş adamız ama neyse bu da başka bi versiyon : D
|
ehuehuehuehu:smile:
iimiişşşş |
Hmm denesekmi acaba..Bunları yapmazsak gözümüz açıkmı gider acaba..:))
|
bazılarına katılıyorum bazılarına katılmıyorum en iyisi kendince yaşamak
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:28 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.